Nieuw

Islamitische veelwijverij op kosten van de belastingbetaler

Screenshot YouTube

Het Duitse wetboek van strafrecht (Strafgesetzbuch, StGB) lijkt alleen van toepassing te zijn op Duitsers. Als het gaat om illegale immigranten – die in de media uitsluitend als vluchtelingen worden aangeduid – schort de staat de vervolging spontaan op. De islamitische polygamie, wat niet zelden ook voorkomt in verband met pedofilie, is niet alleen vrijgesteld van bestraffing, maar deze misdaden worden door de politiek ook nog is ondersteund door toe te staan tweede vrouwen op kosten van de belastingbetaler in te vliegen.

Door: Stefan Schubert – Vertaling: ‘Rommel’

Paragraaf 172 (StGB) is omtrent dubbel huwelijk duidelijk:

“Met gevangenisstraffen van maximaal drie jaar of een geldboete wordt iedereen gestraft, die gehuwd is of een burgerlijk partnerschap heeft en met een derde persoon een huwelijk sluit.”

“Evenzo worden degenen gestraft die met een derde persoon trouwen die getrouwd is of een burgerlijk partnerschap heeft.”

Tot zover de juridische praktijk die in Duitsland al tientallen jaren wordt toegepast; maar toen kwam de massale moslimimmigratie.

De sharia in plaats van de grondwet

De dagelijkse islamisering van Duitsland vindt op veel verschillende manieren plaats.

In de sociale netwerken zorgt een bijdrage van Spiegel TV momenteel voor veel ongelovige en boze reacties. In de film wordt de Syrische Ahmad A. geïnterviewd in zijn huis in Pinneberg in Sleeswijk-Holstein. Daar woont hij met zijn twee vrouwen en zes kinderen, het zevende kind is onderweg.

Ahmad A. is analfabeet, ongeschoold, spreekt geen Duits en wil in de toekomst geen Duitse taalcursus volgen. Het huis in Pinneberg heeft vijf kamers, twee badkamers en een keuken. De Duitse belastingbetaler mag hiervoor betalen. Deze kosten, zoals veel meer in de vluchtelingencrisis, worden verborgen gehouden door de betaling via een omweg van het gemeentelijke arbeidsbureau te bewerkstelligen. Eind januari werd bekend dat de Syriër zijn tweede vrouw naar Duitsland mocht halen, hoewel het polygaam huwelijk in Duitsland verboden is.

Ahmed komt uit een Bedoeïen stam, en daarom is zijn huis spartaans ingericht. Behalve bedden zijn er nauwelijks andere meubels te zien, gegeten en gebeden wordt op de vloer van de woonkamer, daarnaast zijn matrassen naast elkaar gelegd.

Ahmad A. had nooit naar Duitsland mogen emigreren. Tweeënhalf jaar geleden reisde hij via Griekenland, Frankrijk en Denemarken naar Noord-Duitsland. Maar wie maakt zich druk over de bepalingen van de Grondwet, de Verblijfswet en de Europese Verdragen, zoals Dublin, wanneer Mama Merkel de hele wereld uitnodigt om de Duitse socialezekerheidsfondsen te plunderen? Precies dit was de doorslaggevende reden voor Ahmad en zijn uitgebreide familie om naar Duitsland te emigreren, zoals hij openhartig in de televisiecamera zegt: “Er is hier financiële steun. Ze geven ons sociale voordelen, ze geven ons dit huis”.

Met hoeveel geld de uitgebreide familie door de Duitse belastingkantoren verzorgd wordt, daarover heeft de analfabeet zijn overzicht verloren: “Ik weet het niet. Het geld wordt overgemaakt en ik ga naar de bank en neem het op”, zegt Ahmad.

Hoe zullen verarmde alleenstaande ouders zich voelen als ze deze regels lezen? Zoals verarmde gepensioneerden? Of mensen die op het minimumniveau leven, ondanks een aantal mini-banen?

Een mini- harem met Merkels zegen

Aan wie hij deze financiële zegening te danken heeft, is voor Ahmad vanzelfsprekend: “Ik bedank Mama Merkel zeer zeer zeer hartelijk”.

Nadien heeft de Syriër zijn dankbaarheid betuigd, door meteen de Duitse staat te procederen voor gezinshereniging, de Duitse staat gaf onmiddellijk toe en de tweede vrouw opgehaald. Het feit dat de analfabeet zich bewust is van de zwakke punten van de Duitse rechterlijke macht, en dat het begrip rechtsbijstand een begrip is dat daarvoor in aanmerking komt, kan worden uitgesloten. De asielsector doet er daarom alles aan om de massale moslimimmigratie verder te voeden. Iedereen kan voor zichzelf de aantrekkingskracht van deze zaak in de Arabische wereld voorstellen.

Zijn tweede vrouw, Lina, trouwde met Ahmad A. toen ze 13 jaar oud was. Het beschermen van jonge meisjes tegen seksueel misbruik in kinderhuwelijken is uiteraard geen prioriteit meer onder deze regering. Immers, volgens de politieke elite “behoort de islam tot Duitsland”.

Ook zijn eerste vrouw Betool was pas 14 jaar oud op de bruiloft. De mini-harem bestaat uit een derde vrouw die nog steeds in Syrië woont, maar die moet ook zo snel mogelijk naar Duitsland worden gebracht. De Syriër eist daarom een groter huis. Dit is echter niet het einde van het proces van gezinsplanning van de analfabeet. Zijn antwoord op de vraag hoeveel kinderen hij wil is: “Tien, twintig, geen probleem”. En ook met het aantal van zijn vrouwen heeft hij een duidelijke mening:”Vier, bij Allah”.

Stefan Schubert, ex-politieofficier en best-selling auteur, staat in heel Duitsland bekend als expert op het gebied van interne veiligheid. Zijn laatste boek luidt:”No-Go-Areas: Hoe de staat capituleert aan de misdaad van buitenlanders”.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/02/20/islamische-vielweiberei-auf-steuerzahlerkosten/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6329 Articles)
Altijd in oppositie.

8 Comments on Islamitische veelwijverij op kosten van de belastingbetaler

 1. Like

 2. Wanneer stopt de waanzin of beter wanneer stoppen we de waanzin

  Like

 3. Ze dragen die hoofddoek echt vrijwillig hoor…
  Ja die sukkel kan lachen,hij hoeft niets te doen die vrouwen zijn gewoon goedkope slaven die moeten koken, schoonmaken enz
  En meneer wil nog een stel kinderen, makkelijk hij draagt er geen cent aan bij
  Vegen ze die engerd ook nog zijn kont af? Wat een volk

  Like

 4. Bovenste foto eigenlijk wel weer taqiyya, met zijn drieen om de kookpotten in de keuken. Weer eens volgas de meute belazeren.
  Goebbels kon hier nog wat opsteken.
  En op Fub zijn foto lijkt me hoogste tijd dat die wijven klappen krijgen, die ogen zijn zo goed als genezen.

  Liked by 1 persoon

 5. antiislamnu // februari 21, 2018 om 00:36 //

  Wat een verhaal en dan 13 en 14 jaar wat een schoft maar ja Mohammed de pedofiel was natuurlijk zijn voorbeeld.
  Gelukkig is dit groot in het nieuws gekomen en worden die Duitsers een keer wakker.

  Like

 6. Like

 7. Republikein // februari 21, 2018 om 04:29 //

  Carla (64) werd verliefd op de 36-jarige Fouad en bekeerde zich tot de islam
  Vorige week ging de docu ‘I love my muslim’ in première, waarin de ‘onwaarschijnlijke’ liefde van ras-Amsterdammer Carla en de Libische Fouad (36) werd getoond. Hun leeftijds- én cultuurverschil zorgde voor vele vraagtekens.
  https://www.lindanieuws.nl/nieuws/i-love-my-muslim-documentaire-carla-fouad-bekeren-islam/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s