Nieuw

Grapperhaus: Nederland is geen narcostaat ondanks dat de politie in dit land geen flikker uitvoert behalve iftars bezoeken

Hahahahahaha. Zijn we eens een keer ergens goed in, mag het weer niet.

Onderzoekers van het WODC zeggen dat jaarlijks tussen de 231 en 573 ton cannabis geëxporteerd wordt. (Telegraaf)

Nederland is Europees kampioen drugshandel. (Parool)

Nederland domineert xtc-export. (Trouw)

Nederland is drugsland nummer één volgens dit nieuwe Europese rapport. (Vice)

Nederlandse steden opnieuw in top-5 drugsgebruik Europa. (AD)

‘Nederland is in Europa hofleverancier van drugs’. (NRC)

Maar we zijn geen narcostaat volgens Grapperhaus. En de Oranjes hadden geen opiummonopolie in Zuid-Oost Azië, we hadden ook nooit een Nationale Cocaïnefabriek, en Maxima heeft nooit drugsgeld witgewassen.

De NOS tekent braaf de onzin van Grapperhaus op, want die moest iets verzinnen om geen 2000 extra rechercheurs toe te zeggen, nadat die daar om vroegen nadat, oh toeval, vanmorgen een rapport bekend werd dat de politie werkelijk helemaal geen flikker uitvoert in dit land behalve iftars bezoeken.

Wij hadden daar dit rapport niet voor nodig en concludeerden vorig jaar al dat deze politie helemaal kapotstuk is:

Mogen we een andere politie ? Deze is stuk

In het rapport in de Telegraaf schetsen rechercheurs een ‘alarmerend beeld van de werkelijke omvang van de criminaliteit‘.

De aangiftebereidheid van burgers is nog maar 20%. Dan is het voor  politici makkelijk roepen dat de veiligheid toeneemt. 80% van het politiewerk blijft liggen en slechts 1 op de 9 criminele groepen wordt aangepakt, wat wil zeggen dat de misdaad bijna volledig vrij spel heeft in dit land. De misdaad tegen ouderen stijgt explosief (of moeten we zeggen de jihad tegen ouderen?) en de politie stelt onomwonden er geen tijd voor te hebben en draagt zo zijn steentje bij om de vergrijzing op te lossen. In 2014 telde Nederland 60.888 politieambtenaren in dienst. Je vraagt je af waar die zich dan wel mee bezighouden. Zou het kunnen zijn dat de politie zodanig overbelast is door de vele cultuurverrijkers die een disproportioneel deel van de criminaliteit voor hun rekening nemen dat het rechtsstelsel aan het instorten is onder  de druk van de voortdurende jihad ?

Politietop en kabinet koketteren regelmatig met cijfers waaruit zou blijken dat de misdaad in Nederland afneemt. ’Nederland wordt veiliger’, is het motto.

Maar wie deze maand goed luisterde naar de Amsterdamse politiechef Pieter-Jaap Aalbersberg, hoofdofficier Theo Hofstee en nu het conceptrapport Noodkreet Recherche! leest, krijgt een totaal ander beeld van de criminaliteit.

Dat de aangiftebereidheid zo laag ligt duidt er op dat de bevolking het vertrouwen in de politie volkomen kwijt is. Wat niet vreemd is als de politie aanslagen ongevallen noemt en samenspant met de shariamilities van onder andere de extremistische al-Soenah moskee, en zich opstelt als de lange arm van de junta om de rechtsstaat te slopen.

Daar komt nog bij dat er een enorme hoeveelheid allahtone politieagenten betrokken is bij integriteitsschendingen. Dat zou niet moeten verbazen, want niet alleen is een ruime meerderheid van de Marokkaanse allahtonen crimineel, hun loyaliteit ligt ook nog eens bij de Ummah en niet bij de te parasiteren gastheer.

Dat de politie dan willens en wetens juist uit die groep –die ook nog eens zelf niet wil– wenst te rekruteren, geeft aan dat het de politie niet te doen is om een kwaliteitsimpuls, maar dat de politie beseft dat ze niks meer in te brengen heeft en denkt de lieve vrede (of in ieder geval het eigen hachje) nog een tijdje te kunnen bewaren door zich over te geven en de originele bevolking uit te leveren. De politie rekruteert wel bij moskeeën maar niet bij motorclubs, leg het mij maar uit. Ze zijn beiden crimineel, maar die tweede hebben geen intentie de staat omver te werpen en de eersten wel.

De politie heeft geen extra geld nodig zolang ze mohammedaanse fanatici als Fatima Elatik 12.000 euro per maand kan betalen zonder dat die een aanwijsbare tegenprestatie leverde. De politie heeft geen extra geld nodig zolang ze het zich kan veroorloven om externen aan te trekken voor de veiligheidsregio’s tegen exorbitante vergoedingen. De politie heeft geen extra geld nodig zolang ze wetsweigerende uitvreters als Bernhard Welten 260.000 euro per jaar kan betalen.

De politie heeft geen extra personeel nodig zolang ze de tijd heeft om tientallen iftars in het hele land te bezoeken. De politie heeft geen 2000 extra rechercheurs nodig, zolang geïnfiltreerde Marokkanen in staat zijn terreuronderzoeken tegen moskeeën te doen stoppen.

De politie heeft een bezem nodig, een hele grote bezem. En een paar politiecellen waar ze de ergste in opsluiten. Zoals deze en deze !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8699 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

22 Comments on Grapperhaus: Nederland is geen narcostaat ondanks dat de politie in dit land geen flikker uitvoert behalve iftars bezoeken

 1. Tijl Uylenspiegel // februari 20, 2018 om 23:46 //

  Kan al langere tijd niet meer naar politieseries kijken omdat het net science fiction is, alsof er meerdere rechercheteams op een zaak gezet worden ! Dat gezegd hebbende denk ik niet dat het alleen maar komt door het verkeerd inzetten van de financiële middelen maar deels ook door onderbezetting en doordat ook politiemensen gedemoraliseerd zijn door het ‘straffen’ van de rechterlijke macht, het is dweilen met de kraan open, nog voordat de inkt van de agent/rechercheur is opgedroogd loopt het rapalje alweer buiten.

  Like

 2. Het rapalje loopt niet buiten, maar binnen, in het politiebureau, in uniform:

  Like

 3. Politiemacht is een zooitje, en handhaving van de wet onwaardig.
  De tijd dat burgers het mandaat op zelfverdediging in eigen hand gaan nemen lijkt m.i. niet ver meer weg.
  De tijd dat de “politie je beste vriend was” is volledig over de datum.

  Like

 4. ongelovige // februari 21, 2018 om 00:09 //

  Sorry, ik knal het maar ergens neer.
  Syrische “vluchteling” haalt 4 vrouwen naar Duitsland. De eerste is 13, de tweede al 14. Hij wil 10 – 20 kinderen, spreekt geen woord Duits, maar het gaat hem lukken!

  Vraag: zijn Duitsers net zo stom als Zweden?

  https://www.telegraaf.nl/video/1697030/ophef-syrische-vluchteling-wil-vier-vrouwen

  Liked by 2 people

 5. Zie:
  Islamitische veelwijverij op kosten van de belastingbetaler
  https://fenixx.org/2018/02/20/islamitische-veelwijverij-op-kosten-van-de-belastingbetaler/

  En:

  Like

 6. ongelovige // februari 21, 2018 om 00:24 //

  Sorry mensen. Enig zoekwerk heeft me laten zien dat dit heel normaal is in Duitsland. Zie ook de link van Fubar. Heel normaal. Waar maak ik me druk om? 4 kindvrouwen, geen werk, de taal niet spreken: heel normaal.

  Liked by 1 persoon

 7. Elisabeth // februari 21, 2018 om 00:26 //

  Whahahaha, wat een lachertje is die grappenhuis. Wilhelmina was verslaafd aan crystal meth. Nederlandse “koningshuis” had een cokefabriek en was de grootste leverancier van coke al in de eerste wereld oorlog, trouwens ook de 2de wereldoorlog. Ze staan nog steeds aan de top wat coke betreft. Sluiproutes; biesbosh, administratie kantoren hoeveel de opbrengst is, door heel Nederland. Weet zelfs een administratiekantoor, ligt in Twello, doorgaande weg naar Apeldoorn. Concurrentie wordt onder de mom van criminelen uitgeschakeld. Denk aan Bruinsma, Holleeder, etc, etc.

  Like

 8. trebor2110 // februari 21, 2018 om 00:34 //

  Grapperhaus heeft een kop als een zure kut alleen ze lippen staan verkeerd https://f4.bcbits.com/img/0012316089_10.jpg

  Liked by 1 persoon

 9. antiislamnu // februari 21, 2018 om 00:49 //

  Politie heeft genoeg mankracht om onzin bekeuringen te schrijven geld roven is eerste prioriteit de rest is niet belangrijk

  Liked by 1 persoon

 10. trebor2110 // februari 21, 2018 om 00:51 //

  IRT

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel // februari 21, 2018 om 01:00 //

  Hoe kómt een mens aan zo’n plaatje Trebor ? Waar heb je op gezocht ? Kunstkut ? Kuttenkop ?

  Like

 12. ongelovige // februari 21, 2018 om 02:34 //

  getverdemme, Trebor. Is dit nu een kuttekop of een kuttenkop?

  Like

 13. Die Kommissaris van Amsterdam is al bekeerd, wat verwachten we dan nog?.

  Like

 14. Von Puffelen // februari 21, 2018 om 19:46 //

  De zur Lippe-Biesterfeld von Amsberg Zorregieta clan en drugs?
  https://sites.google.com/site/ncfaktueel/de-oranjes-desi-bouterse-en-drugs

  Liked by 1 persoon

 15. Shadow1100 // februari 22, 2018 om 11:56 //

  Ik denk dat weinig Nederlanders afweten van het bestaan van de Nederlandse Cocaïnefabriek (NCF), omdat men er natuurlijk niet trots op is. Politici hebben zoveel mogelijk bewijs weggedrukt na de wereldoorlogen. Het is natuurlijk ook schandalig dat we in de Eerste Wereldoorlog zoveel hebben verdiend met cocaïne.” Nederland heeft in die tijd inderdaad veel verdiend; naast de Verenigde Staten kwam ons land als rijkste uit die oorlog. De belangrijkste inkomstenbron? Cocaïne. Aan het begin van de Eerste Wereldoorlog kondigde Nederland een exportverbod af. Maar enkele weken later komen we daar al weer op terug. En vanaf dat moment levert de Nederlandsche Cocaïnefabriek aan ALLE landen die in oorlog zijn. Ook de Duitsers! Aandeelhouders waren de grote banken en het Koninklijk Huis. Op de plek van de NCF werd later het clubhuis van de Hels Angels gevestigd.

  Like

 16. ongelovige // februari 22, 2018 om 16:53 //

  Even wat geschiedenis. Mag dat?

  – Opium wordt al heel erg lang als pijnstiller en slaapverwekker gebruikt. Het heeft bijwerkingen en is verslavend.
  – 1803, morfine ontdekt, rond 1850 gul uitgedeeld, zelfs aan huilende baby’s die tandjes kregen.
  -1885 tienduizenden raken aan morfine verslaafd met als hoogtepunt soldaten die gewond terugkeren uit de Amerikaanse burgeroorlog.
  – 1898 Bayer ontdekt heroine, dat zou niet verslavend zijn en zelfs morfineverslaving kunnen genezen. Tevens goed tegen hoesten, kiespijn, slapeloosheid, tbc (!) en agressie bij demente bejaarden.
  -1910 heroine blijkt nog verslavender te zijn dan morfine en wordt illegaal verklaard Het gebruik ging ondergronds

  Cocaine net zoiets. Uitgevonden, een tijd dolenthousiast uitgevent en verkocht, na een bepaalde periode verketterd en de gebruikers buitengesloten en vervolgd.
  Het menselijke bedrijf …

  Jammer dat ik niet een paar links kan geven naar posters die in die tijd gewoon bij kruidenier en apotheek hingen.

  Like

 17. ongelovige // februari 22, 2018 om 17:02 //

  Deze affiches hingen gewoon bij de kruidenier. Nu weten we beter (?) maar toen niet.

  Ik hoop dat het een beetje gelukt is. Zo zou ik er tientallen kunnen geven. Wat ik wil zeggen is dat morfine, heroine en cocaine tijdenlang enthousiast begroet en gebruikt zijn. En daarna weer even hard verketterd.

  Like

 18. ongelovige // februari 22, 2018 om 17:04 //

  Like

 19. Shadow1100 // februari 23, 2018 om 15:48 //

  Like

 20. Dacht dat ze nooit iets verwijderde bij Dumpert.
  Hebben ze het hele filmpje weg gehaald.
  Ging over de koninklijke nederlandse drugs maatschappij.
  Censuur van bovenaf opgelegd?

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Nijmegen is gevallen – Burgemeester Bruls sommeert Nederlanders niet meer alleen naar buiten te gaan

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s