Nieuw

GeenStijl geeft toe geen onafhankelijke media te zijn

Altijd al geweten dat het het zoveelste propaganda orgaan is, maar fijn dat ze het nu zelf ook toegeven. Zie tekst in plaatje. De pompeuze typwaterval himself kletstmajoort er een heel verhaal omheen, maar uiteindelijk willen ze gewoon geld, want dan worden ze wel onafhankelijk ofzo, het stelletje salafistenpluggers.

PS. Ik krijg mijn geld van Powned nog terug, maak eens een beetje haast.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8699 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on GeenStijl geeft toe geen onafhankelijke media te zijn

 1. @Fubar
  Bericht van de Ombudsman
  Lees hier:
  Geachte heer Tessers,

  In uw bericht van 17 februari 2018 laat u weten dat u een klacht heeft over KPN. U vraagt de Nationale ombudsman een artikel te lezen en hier een reactie op te geven. Hieronder leest u wat u van ons kunt verwachten.

  Geen rol voor de Nationale ombudsman
  De Nationale ombudsman mag alleen klachten behandelen over overheidsinstanties. Dat staat zo in de wet. U hebt een klacht over KPN. Dit is geen overheidsinstantie. Dit betekent dat wij uw klacht niet mogen behandelen.

  Waar kunt u wel terecht?
  U kunt advies vragen over uw klacht bij ConsuWijzer of bij de Consumentenbond (als u daar lid van bent). ConsuWijzer bereikt u op (088) 070 70 70 of via http://www.consuwijzer.nl. De Consumentenbond bereikt u op (070) 445 45 45 of via http://www.consumentenbond.nl.

  U kunt uw klacht ook voorleggen aan de Geschillencommissie telecommunicatiediensten. De Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken kan u vertellen hoe u dat doet. U bereikt deze stichting op (070) 310 53 10 of via http://www.sgc.nl.

  Ik stuur je bericht door. Guardiacivil.

  Like

 2. Dank voor het op de hoogte houden Guardia 😉

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s