Nieuw

Een reële kijk op raciale verschillen

Voordat men spreekt over specifiek beleid omtrent ras, moet men eerst kijken naar de onderliggende ideeën die worden meegenomen in zulk beleid. Sinds het midden van de jaren 60 zijn de meeste westerse landen een pad ingeslagen van massa-immigratie en raciale integratie. Dit beleid is gebaseerd op het idee dat er geen significante aangeboren verschillen zijn in het brein tussen verschillende rassen. Fysieke oppervlakkige verschillen zoals huidskleur zijn oké, maar het brein verboden gebied. Meer dan 50 jaar later heeft het beleid dat op dit idee gebaseerd is compleet gefaald.

Er is sterke aanleiding om te vermenen dat er zonder niet-westerse allochtonen in Nederland er ook geen begrotingstekort zou zijn geweest in sommige jaren in de laatste 10 jaar, omdat niet-westerse allochtonen zo oververtegenwoordigd zijn in de twee hoogste kostenposten van de staat, namelijk zorg en sociale zekerheid. Daartegenover staat dat ze zeer weinig bijdragen aan alle vormen van belasting in Nederland.

Erkenbrand >>

Hartstikke foute mensen bij dat Erkenbrand. Zo fout dat zelfs Baudet niet wist hoe snel die zich moest distantiëren, en Niemöller geen toespraak wilde geven op hun congres. Los daarvan is dit gewoon een feitelijk en cijfermatig stukje en wil ik nog wel een stapje verder gaan. Zonder immigratie zouden we geen staatsschuld gehad hebben. Het Nyfer instituut in opdracht van de PVV kwam al eens op 7 miljard per jaar aan kosten, nadat minister van binnenlandse jihadzaken Eberhard van der Laan (moge de Duivel hem elke dag opnieuw martelen in zijn nieuwe habitat) weigerde cijfers te geven maar een week later wel wist te vertellen dat onze Nederlandse oudjes een enorme kostenpost vormden. En Elsevier berekende al eens dat de immigratie ons 240 miljard had gekost. Al die berekeningen dekken nog niet eens het begin van wat het ons kost qua financiële jihad en zijn al van jaren her, voor de recente invasie begon. Klein voorbeeldje; de cijfers van Nyfer zijn veel te lief. Alleen al de asielinvasie van 2015 kostte ons 5 miljard per jaar, dat is bovenop alle eerdere invasiërs en de jaarlijkse nablijvers, die elk jaar met hetzelfde bedrag toenemen want meer invasiërs, en nakomende kosten: Dijsselbloem: kosten asielopvang 1 miljard. Fubar: gelul, kosten zijn 5 miljard. Dat is per jaar en zijn alleen de nieuwelingen. En we hebben hier al 40 jaar 2 miljoen financiële jihadmohammedanen rondwandelen. Het is een onvoorstelbaar bedrag. Nog los van de zorg, onderwijs en justitiële kosten. Vele malen onze staatsschuld, vele malen Slochteren. Zonder immigratie zouden we afzichtelijk rijk geweest zijn. En daar heb je de reden. Dát is niet de bedoeling. U bent niet vrij. Democratie is een nepnieuws toneelstukje. U bent een slaaf. Weliswaar een goed opgeleide in tegenstelling tot wat geïmporteerd wordt, maar slaven die denkvaardigheid ontwikkelen was niet de bedoeling en daarom is het tijd u te vervangen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 945 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8738 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Een reële kijk op raciale verschillen

 1. Fubar is back !! Geweldig goed artikel ,mijn woorden zijn hier overbodig !

  Like

 2. Voordat ik Zwartschakel’s commentaar las wilde ik woorden van gelijke strekking neerwerpen op deze site.
  Geweldig goed geschreven en ja, ik denk zelfs dat het nog te positief is. Ik tel de slachtoffers mee van onze cultuurverrijkers, een schadepost die niet in geld is uit te drukken en jaar in jaaruit maatschappelijk doorwoekerd.

  Haal alle moslims weg uit Europa en er is geen woningnood meer, geen reden meer tot hoge belastingen en een daling in de criminaliteit waar politie comissarissen van gaan janken omdathun baan op de tocht komt…..

  ….zie de motieven van overhedi en politiek om niets te doen en meer Islam en klaplopers te importeren….een lager budget omdat het niet hoger hoeft te zijn is in die kringen een doodzonde. Net als integriteit en morele afwegingen, ook de doodsteek voor politici en hoger overheids personeel.

  En al die lui 50 tinten blank, met meer dan de helft corrupt en achterbaks, je zou om minder rascist worden…

  Liked by 1 persoon

 3. Nou dan ben ik de derde met dezelfde reflex!
  Fubar is back scherp als altijd!

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // februari 20, 2018 om 14:13 //

  ” Zonder immigratie zouden we geen staatsschuld gehad hebben.”
  Ben toch bang dat Fubar in dit geval onze opeenvolgende regeringen ontzettend overschat.
  Staatsschuld ontstaat net als bij gewone stervelingen wanneer er meer uitgegeven is dan er binnenkomt en dat is zo’n beetje het enige vlak waar onze regering in uitblinkt; geld uitgeven.
  Er is tijdens de crisis voor vele miljarden “bezuinigd”, nou nee dat is niet eerlijk; er zijn lasten verzwaard en dat is iets wezenlijk anders. En ondanks dat er links en rechts wel wat is gesneden in de uitgaven is er toch jaar in jaar uit weer meer uitgegeven dan het jaar ervoor.

  Like

 5. Inderdaad, Tijl.

  Ik heb zelfs wel eens beweerd dat staatsschuld verplicht is. Er is geen land ter wereld zonder. Landen die dat toch proberen worden onmiddellijk aan stukken gebombardeerd zelfs. Dat is namelijk hoe banken de bevolkingen uitmelken.

  Like

 6. 3 Jaar geleden schatte ik het bedrag wat nodig was op 5 miljard……let op……ik zit er helemaal naast…….Rutte III sjoemelt behoorlijk…..want Duitsland heeft volgend jaar 96 miljard nodig om de migratie-problemen de baas te blijven. Dus voor Nederland mag je best naar de 20 miljard gaan…..als het niet nog meer is. Maar misschien zit ik zelfs met deze schatting nog ver onder het echte nodige bedrag en kan het ergens tussen de 40 en de 50 miljard zitten.
  Waarom zeg ik dit? Omdat je ook al de komende proceskosten door moet rekenen…..die gelukzoekers ons gaan kosten door sterk oplopende misdaadcijfers. Niemand houdt daar nu nog rekening mee.

  Like

 7. scherpschutter1943 // februari 20, 2018 om 20:42 //

  jaag de moslims Europa uit en de eu.bonzen er achteraan. Desnoods met wapengeweld en een zee van bloed. Niet omdat dat leuk is maar omdat het moet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s