Nieuw

Chris Rock: “Ik wil leven in een wereld waar elke maand evenveel blanke kinderen worden neergeschoten”

"Ik wil witte moeders op TV zien huilen"

Chris Rock, screenshot

Komiek Chris Rock zegt in zijn nieuwe Netflix special “Tamborine” dat hij wil leven in een wereld met “met echte gelijkheid”, wat betekent dat “een gelijke hoeveelheid witte kinderen” elke maand worden neergeschoten als zwarte kinderen.

“Ik wil graag leven in een wereld met echte gelijkheid,” zegt Rock. “Ik wil leven in een wereld waar elke maand evenveel blanke kinderen worden neergeschoten”.

“Ik wil witte moeders zien huilen op TV”, zegt hij.

Een clip van de show gaat momenteel viraal op Twitter:

Hier is nog wat meer van The Daily Wire:

Rock’s eerste deel ging over wetshandhavers, die hij portretteerde als een groep racisten die onschuldige zwarte kinderen op straat schieten voor sport.

“Hier is mijn vraag”, begon Rock. “Je zou denken dat agenten af en toe een blanke jongen zouden schieten om het er goed uit te laten zien. Je zou denken dat ze elke paar maanden naar hun doden**** kalender zouden kijken en zeggen, Oh mijn God, we zijn tot 16! We schieten snel een blanke jongen neer”.

Rock ging verder en legde uit dat “echte gelijkheid” ook zou bestaan uit “blanke moeders” die huilen om hun dode kinderen.

“Ik wil in een wereld leven met echte gelijkheid. Ik wil leven in een wereld waar elke maand evenveel witte kinderen worden neergeschoten”, zei hij. “Ik wil blanke moeders op tv zien huilen, naast Al Sharpton staan ​​praten, We hebben gerechtigheid nodig voor Tsjaad”.

“Telkens wanneer een politieman een onschuldige zwarte man neerschiet”, zei de 53-jarige later in de routine, noemen ze de agent een “rotte appel”. … rotte appel: dat is een mooie naam voor een moordenaar”.

Zoals de gegevens van de federale regering laten zien, worden veel meer blanke mensen doodgeschoten door de politie dan zwarte mensen. Uit een studie van Washington Post in 2015 bleek dat 49% van die dodelijke slachtoffers door de politie blank waren, terwijl 24% zwart was. Het feit dat er meer blanken worden doodgeschoten dan zwarte mensen is natuurlijk niet verwonderlijk omdat blanken een hoger percentage van de bevolking uitmaken dan zwarten (62%, respectievelijk 13%). Volgens die studie is de kans dat voor zwarten om te worden dood geschoten 2,5 keer groter dan blanken. Uit andere studies, waaronder deze Harvardstudie, die de details van de specifieke gevallen nader hebben onderzocht, is echter gebleken dat er in vergelijkbare situaties geen sprake is van een significant rassenverschil bij dodelijke schietincidenten door de politie.

Bron:

https://www.infowars.com/chris-rock-i-want-to-live-in-a-world-where-an-equal-amount-of-white-kids-are-shot-every-month/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8697 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

19 Comments on Chris Rock: “Ik wil leven in een wereld waar elke maand evenveel blanke kinderen worden neergeschoten”

 1. Tijl Uylenspiegel // februari 20, 2018 om 00:13 //

  Ik zou willen leven in een wereld waar zwarte mensen procentueel evenveel of even weinig misdaden plegen als de blanken. Dat zou een hoop misdaad schelen.

  Liked by 1 persoon

 2. Hier, wat statistieken erbij:

  Nieuwe FBI misdaad-statistieken laten zien dat ‘White Privilege’ geen probleem is maar Negers wel
  https://fenixx.org/2017/10/12/nieuwe-fbi-misdaad-statistieken-laten-zien-dat-white-privilege-geen-probleem-is-maar-negers-wel/

  Like

 3. Henk der Niederlànder // februari 20, 2018 om 00:33 //

  Het is een verdienmodel om je eigen gediscrimineerd te voelen maar Ik kan niet begrijpen dat Rock mischien wel volle zalen trekt.
  Dit soort smeerlappen zorgen voor meer onrust in de wereld dan de italiaanse maffia.
  Daarbij geeft de gek aan dat de zwarten in Amerika zo ongeveer allemaal misdinaartjes zijn oid.
  Wat niet vernoemd word door zo’n smeerlap is dat de zwarte minderheid ook in Amerika bovengemiddeld betrokken is bij de zware misdaad.
  Bij de meeste schietparteien tussen criminelen en politie zijn zwarten betrokken’ vooral in de drugs scene.
  Wat die zwarten niet willen begrijpen is dat als zo dikwijls schietparteien zijn tussen politie en hoofdzakelijk zwarten dat de politie geen risico gaat lopen met negers en dan zal er inderdaad wel af en toe een onschuldig zwart slachtoffer vallen.
  Maar dat is voor de dames en heren zwarten geen reden om hand in eigen boezem te steken, want dan valt het discriminatieplaatje weg namelijk.

  Like

 4. had em net gister avond bekeken, zeker niet zijn sterkste optreden.

  Like

 5. Henk der Niederlànder // februari 20, 2018 om 00:48 //

  Ik denk dat iemand bij zijn volle verstand niet in zo’n theater blijft zitten Skeeter.

  Like

 6. Henk der Niederlànder, het was weinig komisch, wat dat betreft typisch netflix special.
  De zaal leek ook niet super impressed ondanks dat het overwegend zwart was

  Like

 7. Ja hij was al weer gecensureerd op You-Tube.

  Like

 8. Liked by 1 persoon

 9. Chris Rock: “Ik wil leven in een wereld waar elke maand evenveel blanke kinderen worden neergeschoten” Voor gemakshalve vergeet deze randdebiel Rock erbij te vermelden dat de Amerikaanse negers 8 keer zo crimineel zijn dan de blanke tegenhangers, misschien heeft Rock een steuntje in de rug ontvangen van een of andere Soros instelling net zoals bijv. Black Lives Matters.

  Like

 10. Er worden in de VS percentueel meer blanken doodgeschoten door de politie dan zwarten, ondanks dat zwarten veruit de meeste misdaden begaan.
  En de meeste zwarten die worden doodgeschoten, door politie of anderszins, worden doodgeschoten door andere zwarten.

  Like

 11. hoeveel blanke gaan er de straat op protesteren als er een bruine wordt dood geschoten en hoeveel zwarte gaan er de straat op protesteren als er een blanke wordt dood geschoten

  Liked by 1 persoon

 12. Lijkt me dat in een land waar vrijheid het hoogste goed is je dit soort dingen best mag willen, net als soldaat zijn als je 17 bent en mogen doden maar tot je 18e geen bier mogen drinken…..

  zoals Mojo Nixon al zong: “in the land of the free my free will ain’t willing…..”

  De mazzel die de Amerikanen hebben is hun grondwet die ze nog een kans op overleven geeft, ze zijn in d epositie dt men kan voorberieden en organiseren wanneer de overheid faalt.

  Hier word naar een EU wapenwet toegewerkt die bijna levenslange opsluiting tot gevolg heeft voor het bezit van wapens, mits je blank bent natuurlijk, cultureele verschillen en waarden moeten worden gekoesterd en een moslim zonder wapen is geen volwaardige man….vandaar…

  Like

 13. jackvanderveen // februari 20, 2018 om 13:13 //

  Alleen al dagelijks de doden die vallen onder de getinte en zwarte bevolking wereldwijd waarvan de killer getint of zwart is, die kans is vele malen hoger dan dat de killer wit is.

  Like

 14. Mensen wees eerlijk.
  Chris Rock kan moeilijk roepen: “Ik wil leven in een wereld waar iedereen gelijk is”.
  In een wereld waarin we allemaal gelijk zijn, ongeacht huidskleur, ras of religie zou inhouden dat: alle fascistische ideeën onacceptabel zouden zijn.
  Wat automatisch zou betekenen dat menig niet blanke bevolkingsgroep niet getolereerd zou worden.

  Like

 15. templars2017 // februari 20, 2018 om 14:03 //

  Racisme van de hoogste plank maar dat mag ik niet zeggen zeker…………

  Like

 16. Duchesne, maak van die 18 effe 21

  Liked by 1 persoon

 17. Tja, Chris Rock.
  Als je zo uit je nek lult ben je inderdaad een komiek.
  Maar niet echt; als een blanke zoiets had gezegd werd ie meteen voor racist uitgemaakt.

  Like

 18. De meeste zwarten worden door andere zwarten doodgeschoten. Wat heet er is bij agenten ook onderzoek gedaan. De blanke agenten schieten minder zwarten dood dan de zwarten agenten.
  Maar Netflix is weer een paar plaatsen gezakt op mijn zwarte lijst, dat ze dit uitzenden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s