Nieuw

Wilders is de baas van de oppositie

Door: David van der Wilde

Tijdens het Datsja-debat deze dinsdag werd duidelijk dat Geert Wilders de onbetwiste oppositieleider is, zegt politiek redacteur David van der Wilde.

Hij wipt wat met zijn rechtervoet en wacht af. Als Klaas Dijkhoff zijn betoog afrondt staat hij op. Geert Wilders heeft een plan. Rustig maar met grote stappen loopt hij op de interruptie microfoon af. “Voorzitter, zou ik aan collega Dijkhoff mogen vragen of hij vindt dat de premier de Kamer had moeten informeren?” De blosjes op de wangen van de VVD-leider worden roder. Klaas stamelt wat.

Het duurde even, maar het Datsja-debat ontbrandt. Hier heeft Dijkhoff geen duidelijk antwoord op. De inleidende beschietingen waren van Asscher, Klaver en Marijnissen, maar zijn ongevaarlijk. Ook Esther Ouwehand (Partij voor de Dieren) trekt en duwt zonder resultaat. De coalitie staat zwak, heeft geen antwoorden, maar blijft moeiteloos overeind. De spanning stijgt pas als Wilders opstaat.

Lees verder:

https://www.nporadio1.nl/opinie-commentaar/8241-wilders-is-de-baas

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6971 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s