Nieuw

Whites Need Not Apply: Canadian University Excludes Whites from Senior Management Position

Foto: Ter illustratie. CC0 Creative Commons

Dalhousie University, based in the Canadian city of Halifax, Nova Scotia, has announced it will only be seeking  “racially visible and Indigenous candidates” for a senior management position in order to encourage diversity.

The university put out an email to announce the vacancy for the position of vice-provost of student affairs, which was previously held by Dr. Arig al Shaibah, who also comes from a visible minority background. Provost and vice-president academic Carolyn Watters, who wrote the email, claimed that the move was to increase representation from “underrepresented groups”, CBC reports.

Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Whites Need Not Apply: Canadian University Excludes Whites from Senior Management Position

  1. Waar zijn de Canadese Patriotten, laten zij zich zó gemakkelijk ondersneeuwen, Noord-Amerika en Canada verandert langzaam in een links/liberaal continent, blijkbaar niet tegen te doen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s