Nieuw

Werd een 18-jarige Italiaans meisje gedood door een Nigeriaanse drugsdealer in een voodoo ritueel ?

Innocent Oseghale - een kannibaal ?

Het uiteengereten lijk van de 18-jarige Italiaanse Pamela Mastropietro werd gevonden in twee koffers op een landweg bij Macerata in Italië.

De prachtige blonde Europese Pamela Mastropietro werd geslachtofferd voor de waanzinnige en dodelijke diversiteitsoorlog van de moordenaar Frans Timmermans

Het onderzoek leidde al snel naar het huis van een donkere man met de ironische naam “Innocent Oseghale”, een 29-jarige illegale immigrant uit Nigeria die een strafblad heeft voor de drugshandel. In zijn appartement werd bloedige kleding van het meisje gevonden. Hij had zijn handen gewassen met bleekwater.

De ontdekking dat haar hart en inwendige organen uit haar lichaam waren verwijderd, heeft nu geleid tot de aanname dat het meisje mogelijk is opgeofferd in een soort voodoo-ritueel. De moeder kon het lichaam alleen nog identificeren vanwege het hoofd van het meisje.

Er zijn al eerder berichten verschenen over Afrikaanse drugshandelaren die zich schuldig maken aan voodoo-rituelen om onder andere de dood van politieagenten die hen arresteerden op te roepen. De Nigeriaan ontkent dat hij het meisje heeft vermoord.

Pamela Mastropietro had problemen met drugs en bracht een korte tijd voor haar dood door in een revalidatiekliniek. De advocaat die voor een van de beklaagden werkt, suggereert nu deze aanname van een voodoo-ritueel.

Dit filmfragment is een voorbeeld uit Liberia, maar deze praktijken spelen zich af in heel Afrika, Fub: 

Liberto:

“Er klopt iets niet met dit voorval”. Gianfranco Borgani, verdediger van Desmond Lucky, is overtuigd: “De voorbereiding[van het lijk] werd gedaan door een expert, de reiniging van huis en lichaam was zeer nauwkeurig[…]. Hij vermoedt dit: “Het kan zijn dat dit een soort ritueel is, en erachter ligt iemand wiens naam nog niet bekend is, een persoon die gevaarlijk is voor de verdachten, misschien zijn ze bang voor represailles tegen hun families in Nigeria en getuigen ze daarom niet. “

In Nigeria worden de misdaden van verminking en de verkoop van lichaamsdelen of organen geregistreerd en gepubliceerd in de vorm van rapporten en journalistieke studies. Barbaarse daden met “kinderen, gehandicapten en/of vrouwen” zijn gebaseerd op de overtuiging dat deze wreedheden het “geweld” of de “macht”zullen vergroten. De overblijfselen van de lichamen worden ook gebruikt voor de productie van “Get-Rich-Quick dranken” en verkocht aan klanten en heksen.

Erger nog, er werd vermoed dat delen van het lichaam van het meisje mogelijk zijn opgegeten. Dat is de barbarij die Europa binnenkomt in het kielzog van de filosofie van het ongebreidelde multiculturalisme om Timmermans cs. een ‘goed gevoel’ te geven, een ontwrichtend immigratiebeleid dat Europa verkracht.

Niet alle lichaamsdelen worden gegeten, sommige worden gebruikt voor voodoo (hart en geslachtsdelen bijvoorbeeld), dit filmfragment is weer een voorbeeld uit Liberia, waar schaamlippen van vrouwen worden geprepareerd als ‘machtsmiddel’. Ik voeg het toe aan dit stukje omdat het aansluit op de volgende quote na het filmfragment, Fub.

Il Primato Nazionale:

Maar er is meer; een verontrustende hypothese werd naar voren gebracht door de chirurg, psychiater en criminoloog Alessandro Meluzzi. Zoals professor Meluzzi aan “Italia Oggi”[Italië vandaag] verklaarde, doet de moord op Pamela denken aan “methoden die systematisch door de Nigeriaanse maffia in Nigeria en elders worden gebruikt”. Meluzzi benadrukt met name dat het hart en de geslachtsorganen van het meisje niet gevonden zijn. En voor het Nigeriaanse maffia-ritueel is kannibalisme een wijdverbreide praktijk, een “oude rite uit de oudheid”. Pamela werd mogelijk niet alleen gedood en mishandeld, maar was ook het slachtoffer van kannibalisme”.

Het gaat nog wel wat verder dan kannibalisme. Het feit dat hart en geslachtsdelen niet gevonden werden, duidt op meer. Uit dezelfde serie filmfragmenten die ik hierboven al aanhaal; het gebruik van een menselijk hart, Fub:

Enkele andere feiten die over deze zaak aan het licht zijn gekomen: Het meisje werd absoluut bruut geslagen toen ze nog in leven was, waardoor de hypothese dat ze aan een overdosis drugs was gestorven en vervolgens werd verminkt, wordt uitgesloten.

Bron (gebruikte foto’s via):

18-jähriges Mädchen aus Italien im Voodoo-Ritual von nigerianischem Drogendealer getötet?

https://diversitymachtfrei.wordpress.com/2018/02/13/murdered-italian-girl-may-have-been-victim-of-cannibalism-defendants-lawyer-now-suggests-ritual-killing/

Zie ook:

De Voodoo-kannibalen van Liberia die wij nodig hebben om onze armzalige en minderwaardige cultuur op te fleuren

Heksenjacht in Malawi – al zeker vijf ‘heksen’ gelyncht

President Malawi belooft ‘vampieren’ uit te roeien

“Organen van migranten worden in Libië geoogst, hun lichamen geroosterd als kebab”

Er worden weer negers verkocht op de slavenmarkten van Libië

Arabieren houden negers, die elkaar opeten, als slaven – Anti-Pieten protesteren tegen blanken die slavernij afschaften

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8699 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Werd een 18-jarige Italiaans meisje gedood door een Nigeriaanse drugsdealer in een voodoo ritueel ?

 1. Het wordt hoog tijd om die zwarte racisten eens eeb lesje te leren,

  Like

 2. Weten ze dan niet dat je blonde meisjes helemaal niet hoeft op te eten je mag er ook aan likken om een goed gevoel te krijgen .

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // februari 19, 2018 om 16:11 //

  Ga het mezelf dit keer niet aandoen om de filmpjes te bekijken, er zit inmiddels aardig wat eelt op mijn ziel maar deze keer laat ik het aan me voorbijgaan.
  Dat gezegd hebbende vraag ik me wel af hoe een voor drugshandel veroordeelde illegaal nog in Italië kan rondlopen. Dan doen ze toch iets niet goed in Italië. Nou ja Italië, je kunt beter zeggen €uropa want ook bij ons gaat het niet anders.
  Je kunt alleen maar hopen dat de familie van de schuldigen aan deze waanzin ook een keer geraakt worden, heel misschien dat dan toch een keer de ogen opengaan en dat onze ‘straffen’ niet toereikend zijn. De oplossing is kinderachtig simpel; stel illegaliteit strafbaar, plaats ze in detentie onder een sober regime en beëindig de detentie pas als uitzetting mogelijk is.

  Like

 4. Bij de Indianen in vroegere tijden werd je gescalpeerd, misschien van toepassing op zulke barbaren.

  Like

 5. Er valt niks te zien in de korte filmpjes, Tijl. Het gaat alleen om gesproken tekst.

  Like

 6. Claudia M. // februari 19, 2018 om 21:02 //

  U kunt gerust kijken @Tijl, er wordt zonder animatie haarfijn uitgelegd wat er gebeurt.

  Het wordt echt tijd iedere subsidie aan NGO’s en OS te stoppen! Ik weet niet wat ze van de centen gedaan hebben, maar als dit tot op de dag van vandaag nog steeds de plaatselijke folklore is, dan is het niets goeds!

  Als NGO’s en aanverwanten zo nodige de kroeg als eerste overeind moeten krijgen, houden ze die van de tennisclub hier maar intact! Persoonlijke feestlocaties van onze centen aldaar bouwen, moest maar eens heel rap gestopt worden!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s