Nieuw

Waar blijven de Radicale Nederlanders ?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8738 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on Waar blijven de Radicale Nederlanders ?

 1. De Radicale Nederlanders zijn voor een deel al afgetaaid, virtueel of feitelijk, met hun hele hebben en houwen. Je gaat in een oorlogsgebied, zoals Nederland, waar kapitalistische en marxistische aristocraten alle janlullen voor hun karretje proberen te spanneen, je eigen nergens tegenaan bemoeien. Gewoon wachten tot ze elkaar helemaal hebben uitgeroeid. Dan zet je de winnaars tegen de muur, neemt dit mooie land van onze voorouders weer over en we leven nog lang en gelukkig in een Zwitserse of soortgelijke samenlevingsvorm. Of jullie benoemen mij tot dictator, dat is eigenlijk nog beter.

  Liked by 2 people

 2. @Breinbrouwsels, uw laatste zin…….of jullie benoemen mij….
  kunt u te minste één diploma voorleggen?……al is het maar een inburging diploma en goed gedrag

  Like

 3. Breinbrouwsels tover gewoon zn gelben schein tevoren als reichsburger Bernard de tweede lmao

  Like

 4. Zeg het maar. Willen jullie mijn diploma van de nonnenschool, zwemdiploma soldaat 2, WKM (wietkeurmeester), Executeur Wasbak Speciaal? Vandaag nog een echt Syrisch gynaecologendiploma aangevraagd. Adresje op een verlaten opstandelingenbolwerk: http://lfghinder.freefo.nl/viewtopic.php?f=8&t=157

  Like

 5. Langer met je reactie bezig dan 20 seconden pleurt WP ‘m in de spam.

  Liked by 1 persoon

 6. scherpschutter1943 // februari 19, 2018 om 22:12 //

  Ik stem op breinbrouwsels als de nieuwe voorman vanNL. Koop even wat wapens in, kunnen we ons verdedigen tegen de intruders en tegen de 5e colonne in nl en niet te vergeten tegen de criminelen op het binnenhof. weg ermee.

  Liked by 1 persoon

 7. Bedankt allemaal, nu ik dan democratisch jullie dictator ben geworden wil ik het even over de centjes hebben. Je staat als dictator natuurlijk zwaar voor lul als je in Afrika vertelt dat je het moet doen met een AOW-tje.Daarom zal ik mijn katje laten afhangen van mijn prestaties. Stukloon, zeg maar. Voor iedere politicus, fakebestuurder of ander volksvijandig stuk griebus dat ik langs de A73 aan beide kanten zal tentoonstellen aan palen met bijpassende bedrading wil ik 1 piek provisie. Elke terug gedrongen fakevluchteling brengt 1 piek op indien terug naar z’n zandbak en 0,50 piek indien dat onmogelijk zou zijn en we ‘m op Rottummerplaat moeten parkeren. Er zijn ook nog wat emolumenten op het gebied van drank, vrouwen en dat soort zondigheden maar dat komt later wel. First things first.

  Like

 8. Vergeten, bovenstaande is tevens mijn dictatorprogramma. Een paar puntjes dus. Ik heb zoals jullie zien zelfs geen A4-tje nodig of een piano.

  Like

 9. scherpschutter1943 // februari 20, 2018 om 09:39 //

  Laten we beginnen het breinbrouwselprogramma uit te voeren

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s