Nieuw

Viktor Orbán wil een wereldwijde alliantie tegen immigratie vormen – waarschuwt voor de ondergang van Europa

Foto: Premier Orbán wil een internationale alliantie tegen immigratie oprichten. Bron: European People's Party/Flickr

De Hongaarse premier Viktor Orbán wil een internationale alliantie tegen immigratie oprichten, waarbij het de bedoeling is dat islamitische migranten worden gestopt naar het westen te komen. De alliantie zouden personen zoals Silvio Berlusconi en Donald Trump moeten omvatten.

Op 8 april gaat Hongarije naar de verkiezingen en de huidige premier van het land, Viktor Orbán, rekent op een derde termijn.

Orbán, die eerder heeft gewaarschuwd voor de gevolgen van de immigratie en de Hongaars-Joodse financier George Soros als grootste vijand van de natie heeft afgeschilderd, omdat deze het land met niet-Europese immigranten wil overspoelen, verheft zijn stem weer luider.

– Vanwege de immigratie hebben zich donkere wolken boven Europa verzameld. Landen zullen ophouden te bestaan, het Westen zal vallen, terwijl Europa niet eens beseft dat het is binnengevallen, zei Orbán in zijn jaarlijkse toespraak tot de natie op zondag, en benadrukte dat het christendom Europa’s laatste kans is.

Orbán duidde vooral de Afrikaanse immigratie aan als onheilspellend, en zei dat het Europa’s “ergste nachtmerrie” zal worden als het niet wordt gestopt.

– Maar in feite zijn het echter de politiek correcte machthebbers in Brussel, Berlijn en andere Europese landen die proberen het hele continent te overspoelen met massa-immigratie, en de razendsnelle verspreiding van de islam mogelijk maken, die het probleem zijn, verklaarde Orbán.

In zijn toespraak wees hij George Soros opnieuw aan als een van de ergste vijanden van Hongarije.

De nationaal conservatieve premier wil nu een wereldwijde alliantie tegen immigratie oprichten, waarbij landen als Polen, Slowakije, Tsjechië en personen zoals Silvio Berlusconi in Italië (die aan de Italiaanse verkiezingen in maart meedoet) en de Amerikaanse president Donald Trump in opgenomen wil zien.

Volgens Yle probeert Orbán zichzelf als de christelijke redder van Europa te profileren.

Viktor Orbán’s nationale conservatieve partij Fidesz is zeer sterk in Hongarije en heeft alleen al ongeveer 50 procent van de kiezers.

Bron:

https://svenska.yle.fi/artikel/2018/02/19/orban-kristendomen-ar-europas-sista-hopp

http://www.friatider.se/viktor-orb-n-vill-bilda-global-allians-mot-invandring-varnar-f-r-europas-underg-ng

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6329 Articles)
Altijd in oppositie.

11 Comments on Viktor Orbán wil een wereldwijde alliantie tegen immigratie vormen – waarschuwt voor de ondergang van Europa

 1. Iedereen denkt dat alles bij het oude blijft, dit kan zo niet doorgaan
  Hoe kan Europa dat kleine continent half Afrika ontvangen een land vele malen groter dan Europa,de bevolking heeft hier niet om gevraagd
  Vroeger vochten ze om een land in te pikken, nu zorgen ze dat ze er al zijn

  Like

 2. Ter illustratie bij Yvonne:

  Like

 3. Hier denken ze daar anders over.
  Soms laat de overheid duidelijk weten wat ze van plan zijn; bekijk dit wervingsfilmpje van defensie en luister naar de muziek die er onder is gezet.

  En lees mijn volgende commentaar…..

  Like

 4. En luister naar deze song van Led Zeppelin met de titel ‘The immigrant song’

  Like

 5. Dit nummer van Led Zeppelin uit 1970 gaat over de Vikingen die vanuit Scandinavië naar het westen roeien om nieuwe landen te ontdekken. De tekst verwijst expliciet naar de veroveringen van de Vikingen en de oude Noordse godsdienst (Fight the horde, sing and cry, Valhalla, I am coming!).
  Maar waarom is de muziek die verdacht veel op dit nummer lijkt onder het filmpje gezet?

  Like

 6. Goeie vraag. In het filmpje zie je dat het Nederlands leger klaarblijkelijk bedoeld is om de Derde Wereld te redden ipv. Nederland.

  Like

 7. antiislamnu // februari 20, 2018 om 00:13 //

  Dat Europese leger dat ze aan het bouwen zijn is er niet om de Europeanen te beschermen maar om de Europeanen neer te slaan als ze uiteraard te laat inzien dat we omvolkt en geïslamiseerd worden.

  Like

 8. Fubar bedankt voor het plaatje hoe klein Europa is vergeleken met afrika
  Als in een huis 10 personen in kunnen duw je er ook geen 50 in,dus waarom is de toekomst droom van de elite en linkse kliek om miljoenen naar ons toe sturen?

  Like

 9. Angela Merkel wil nu een soort Marshallhulp organiseren voor Afrika om de stroom asielzoekers richting Europa een halt toe te roepen.

  De Ontwikkelingshulp gestart ergens in de jaren 60 heeft per saldo helemaal niets opgeleverd. Behalve dat de kloof tussen arm en rijk steeds groter is geworden en corruptie een vast onderdeel is geworden van het politieke establishment.

  Merkel zal vast en zeker steun krijgen van Brussel voor haar plannen en Rutte zal ook zeker zijn steentje (onze belastingcenten!) willen bijdragen aan dit humane idee om alsnog het vluchtelingenprobleem op te lossen.

  De Marshallhulp bestond uit geld, goederen, grondstoffen en levensmiddelen.

  Om met eerste te beginnen: geld heeft dus overduidelijk niet geholpen.

  Over goederen valt nog te praten, mits die goederen hoofdzakelijk bestaan uit voorbehoedsmiddelen en aanverwante zaken.

  Grondstoffen zijn er in Afrika in overvloed, zoveel zelfs dat het de Afrikaanse regeringsleiders aan de moed en motivatie ontbreekt om ze daadwerkelijk te benutten ten behoeve van de eigen bevolking.

  Levensmiddelen zijn er ook in overvloed, als men maar niet angstvallig vasthoud aan sterk verouderde methodes om het land te bewerken, die in de praktijk alleen maar meer woestijngebied opleveren.

  Een kansloze missie dus, maar men moet toch wat verzinnen om het volk het idee te geven dat er hard wordt gewerkt aan een kolossaal probleem, wat men zelf heeft veroorzaakt in een moment van zelfoverschatting en politieke naïviteit. Wat men ook kan vertalen als een totale minachting voor het welzijn en de algehele veiligheid van de autochtone bevolking.

  De gevolgen zijn inmiddels overbekend: de politie is onderbemand en kan de toenemende criminaliteit niet meer aan en heeft in feite de handdoek in de ring gegooid.
  Miljoenen moslims hebben Europa inmiddels bezet en de Bezettingskosten rijzen de pan uit.
  De EU is een reus op lemen voeten en is verdeeld in een West- en Oostblok: landen die zijn overstroomd door moslims en landen die een hek hebben gebouwd om ze tegen te houden.

  Viktor Orbán wordt hier door de politieke elite afgeschilderd als een soort fascist omdat hij in de allereerste plaats opkomt voor de belangen van zijn eigen volk. Terwijl een echte fascist zoals Erdogan nog steeds de hand boven het hoofd wordt gehouden door Berlijn & Brussel.

  De culturele ondergang van Europa is nabij en de geplande omvolking levert ons een totale ontwrichting van de samenleving op.

  Maar er is ook nog ‘goed nieuws’ voor het nu machteloze politieapparaat: binnenkort worden hun gelederen versterkt met de religieuze politie van moslimsignatuur.

  Daar zullen politieke partijen als DENK en GroenLinks zeker geen bezwaren tegen hebben. Integendeel zelfs, Islamisering en Diversiteit gaan dan hand in hand!

  De ultieme natte droom van menige linkse activist en radicale moslim…

  Like

 10. Nederland is altijd een veroverings land geweest.Z-Afrika,Suriname,Antillenen zelfs Amerika was voor een deel Nederlands
  New York(Nieuw Amsterdam) behoorde daar toe en is door middel van stemming en ruil naar de Engelsen gegaan,
  Het zou dus een goed advies zijn om met Trump om de tafel te gaan zitten met andere landen om het namaak konings huis op te geven en een deel van de USA te worden onder voorwaarden net als Canada of Hawai en die afrikanen er uit te schoppen en een president te nemen en anders maar een pact te worden met Rusland.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s