Nieuw

Verhofstadt legt het uit

De fractievoorzitter van ALDE de liberale fractie binnen de €U legde het even aan de Britten uit; “Gelukkig is niemand anders zo dom om de €U te verlaten”.

Ja daar maak je vrienden mee ! Sterker nog; hij zei dat ook nog eens in een uitgebreid interview met de BBC. Tijl heeft de man altijd al een charlatan en een schreeuwlelijkthe-ostrich-1658267_640 gevonden en vind het onbegrijpelijk dat de man al zolang fractievoorzitter is van de liberalen. Nou ja liberaal, daar kun je ook vraagtekens bij zetten, zijn rechterhand is Sophie in ’t Veld van D66 en als er inmiddels iets is dat D66 niet is dan is het liberaal, het is altijd al de partij geweest van de gebakken lucht maar tegenwoordig is het ook nog linkse gebakken lucht.

” De oud-premier van  België liet zich al eerder onomwonden uit over de Brexit, die hij ziet als een grote vergissing. Opmerkelijk is dat Verhofstadt aan tafel zit bij de onderhandelingen voor de Brexit, namens het Europees Parlement.  Hij heeft een adviserende rol aan het Europees Parlement, dat mag stemmen over een mogelijk Brexit-akkoord.” aldus Elsevier”.

Verhofstadt geeft zijn rol in de Brexit een vrij ruime interpretatie,  en laat zich vandaag uit over de ‘domme Britten’ !!. Over eurosceptici zegt Verhofstadt, dat ze er weliswaar zijn, maar dat niemand ander ‘zo dom was om de Europese Unie te verlaten. Nee mensen als Rutte huppelen achter Verhofstadt aan dát is pas intelligent !

En de malloot gaat nog een stuk verder; volgens hem heeft de Brexit geleid tot een ‘nieuw elan’ in de €U ! “Iedereen zei dat er na de Brexit een domino-effect zou zijn,’ analyseert Verhofstadt. Dat is onjuist gebleken. ‘Juist het tegenovergestelde is waar.” Geen idee wat die man rookt, slikt of spuit maar dat moet heavy shit zijn. Waarschijnlijkeu-1486909_640 ziet hij zichzelf in zijn heroïnedromen al als president van de Verenigde Staten van €uropa of zo, ik weet niet wat er mis is met die man, en eigenlijk vind ik dat ook niet zo bijster belangrijk, het is ronduit onbegrijpelijk dat deze man dus de leider van de liberalen binnen de €U is, dat is behoorlijk zorgelijk.

Daarbij negeert hij de scheuring die dreigt binnen de €U nu de Visegrad landen (Hongarije, Poelen, Tsjechië en Slowakije) weigeren door de €U opgelegde regels uit te voeren en de €U heeft tot nu toe nog niet eens het begin van een antwoord daarop !

Afijn, bekijkt u zelf maar even wat de man allemaal te vertellen had;

boredom-1977519_640Tijl Uylenspiegel

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 945 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (500 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

2 Comments on Verhofstadt legt het uit

 1. Tijl Uylenspiegel // februari 19, 2018 om 02:58 //

  Zie nu pas dat rommel het ook al gemeld had in Nieuws. Nou ja beter een keer teveel dan te weinig zullen we maar zeggen.

  Like

 2. Niks aan toe te voegen:

  Of het moest dit zijn:

  Verhofstadt krijgt restauratiepremie van 327.784 euro voor privéwoning
  http://www.knack.be/nieuws/belgie/verhofstadt-krijgt-restauratiepremie-van-327-784-euro-voor-privewoning/article-normal-45800.html

  Of dit:
  PVDA: “Guy Verhofstadt betrokken in dossier Paradise Papers”
  https://www.hln.be/nieuws/binnenland/pvda-guy-verhofstadt-betrokken-in-dossier-paradise-papers~ace9dbf3/

  VVD, D66 en Guy Verhofstadt werken samen met Moldavische maffiabankier om Grexit te stoppen en TTIP te pushen (3)
  http://925.nl/archief/2015/07/08/vvd-d66-en-guy-verhofstadt-werken-samen-met-moldavische-maffiabankier-om-grexit-te-stoppen-en-ttip-te-pushen-3/

  Wat hebben Bilderberg, Guy Verhofstadt, Oekraïne en schaliegas met elkaar te maken?
  https://www.ninefornews.nl/wat-hebben-bilderberg-guy-verhofstadt-oekraine-en-schaliegas-met-elkaar-te-maken/

  Het gaat om geld en macht en ze zijn allemaal zo corrupt als de neten.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Verhofstadt – leider der Liberalen!? | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s