Nieuw

Turkijedeal van Rutte om de fascistische terrorist Erdogan te financieren staat op instorten – asielinvasie kan weer uit de hand lopen

‘Vluchtelingencrisis Griekenland kan dit voorjaar weer oplaaien’

immigratie, screenshot You-Tube, foto slechts ter illustratie

Knaus vreest dat het akkoord geen standhoudt, nu er weer meer migranten in Griekenland arriveren, op de eilanden nog altijd geen efficiënt asielsysteem is ingericht en de EU nauwelijks vluchtelingen vanuit Turkije invliegt, zoals destijds wel was afgesproken.

Ja tuurlijk, we moeten meer ISIS-terroristen invliegen, dan komt alles goed, volgens deze knetterende gek, Fub.

„De EU-Turkije-deal had een duidelijk doel: het aantal boten dat Turkije verliet verlagen en de gevaarlijke oversteek vervangen door geordende hervestiging. De afspraak was dat vluchtelingen in eerste instantie bijna allemaal zouden worden teruggestuurd naar Turkije. Dat vereist snelle besluiten over de asielaanvragen van diegenen die alsnog in Griekenland arriveren. Maar ondanks een scherpe afname in het aantal aankomsten sinds maart 2016 is het Griekse asielsysteem nog altijd niet in staat snel besluiten te nemen.”

„De grote meerderheid wordt niet teruggestuurd naar Turkije zoals de bedoeling was.

Juist, Rutte’s terreurdeal heeft helemaal nooit gewerkt, al liegt de hele VVD elke keer van wel, Fub.

NRC >>

Er is maar één echte oplossing: elke jihadboot kelderen zodra die van wal steekt in Afrika of het Midden-Oosten !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9290 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Turkijedeal van Rutte om de fascistische terrorist Erdogan te financieren staat op instorten – asielinvasie kan weer uit de hand lopen

  1. Uh…misschien via het Oostelijk deel van de Middellandse Zee minder bootjes…….via de Westelijke vaar route naar Spanje worden het er meer. Vandaag weer twee volle boten half lek gestoken voor de kust, vorige week een hoop drijvende lijken opgevist…….dus nog even deze verdere ontwikkelingen afwachten.

    Like

  2. scherpschutter1943 // februari 19, 2018 om 21:58 //

    Verzuip ze maar, al die zogenaamde vluchtelingen. Roei dan ook gelijk de europese commissie uit, met juncker en timmermans. Landverraders en misdadigers. Als dat gebeurt is dan zijn de plaatselijke machthebbers aan de beurt

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s