Nieuw

Trekpop Qaasim Illi van de islamitische Centrale Raad vindt de besnijdenis van meisjes de normaalste zaak van de wereld

Alle vormen van genitale verminking van vrouwen zijn verboden in Zwitserland. Niettemin acht de Centrale Raad een variant toelaatbaar, aldus woordvoerder Qaasim Illi. Ze zouden deze islamitische vrouwenhater zijn ballen eens een poosje met een bankschroef moeten plezieren.

Besnijdenis van meisjes is in veel landen strafbaar en wordt door organen van de VN, zoals de Wereldgezondheidsorganisatie, als schadelijk beschouwd.

De islamitische Centrale Raad van Zwitserland (IZRS) heeft nu een “islamitisch juridisch advies” opgesteld waarin het de ‘minst gevaarlijke’ vorm van vrouwenbesnijdenis rechtvaardigt. Het gaat over het verwijderen van de clitorale kap, in de islam bekend als “Sunna-besnijdenis”. Deze vorm is islamitisch legitiem, schrijft de IZRS in zijn rapport zoals de ‘Tages-Anzeiger’ vandaag schrijft.

 

Als rechtvaardiging worden verschillende citaten uit de profetische traditie aangehaald, maar hun authenticiteit is voor een deel niet zonder enige twijfel, zoals het IZRS toegeeft in een voetnoot. Dienovereenkomstig, omvatten de plichten van de moslims besnijdenis, het scheren en/of verwijderen van het schaamhaar, het trimmen van de snor, het knippen van de vingernagels en teennagels en het plukken van okselhaar. Behalve de snor zijn alle punten ook van toepassing op vrouwen, schrijft de Centrale Raad, en gaat dan cryptisch verder: “De enige vraag is of besnijdenis van de vrouw ook een plicht is die door de verdere traditie ten opzichte van de man wordt onderbouwd. Hierover verschillen de meningen van elkaar.

In Zwitserland is vrouwelijke genitale verminking sinds 2012 expliciet verboden. Afhankelijk van de ernst, wordt dit bestraft met maximaal tien jaar gevangenisstraf.

 

Op verzoek schrijft IzRS-secretaris-generaal Ferah Ulucay dat de Centrale Raad voor de besnijdenis van Sunna geen aanbeveling doet. Iets anders is het geval met IzRS-woordvoerder Qaasim Illi. Hij beweert op Twitter dat het verwijderen van de clitoris geen genitale verminking is. De Sunna-besnijdenis is waarschijnlijk geen plicht, maar wordt wel aangeraden en volgens dit onmens is er weinig of geen schadelijk gevolg van deze ingreep.

Basler Zeitung

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

10 Comments on Trekpop Qaasim Illi van de islamitische Centrale Raad vindt de besnijdenis van meisjes de normaalste zaak van de wereld

 1. Plukken van okselhaar?
  Dan mogen ze eerst wel een paar biertjes drinken. Een kratje of twee.
  Idioten.

  Liked by 1 persoon

 2. Beesten die aan genitiale verminking van babies meewerken mogen van mij zonder verdoving de handen geamputeerd worden en een met een gloeiend ijzer gebrandmerkt worden.

  Liked by 1 persoon

 3. antiislamnu // februari 19, 2018 om 23:47 //

  Religion of pork shit

  Like

 4. Wat is het toch een achterlijk volk, laten ze wat aan die wijven snorren doen maar nee, helaas

  Liked by 1 persoon

 5. Als je denk door een clitoris te verwijderen een vrouw te binden, vraag je dan ook gelijk maar af waar haar ,,geestelijke,, clitoris zich bevindt.
  Wat een shit geloof en wat zijn de Duitsers aan het afzakken.

  Like

 6. Henk der Niederlànder // februari 20, 2018 om 00:51 //

  Duidelijk dat hij niet wil integreren en zich aan de wet wil houden dus enkeltje zandbak.
  De volgende zal niet veel zin hebben om zulk soort van smeerlapperij uit te slaan want dan vervalt de oetkiering.

  Like

 7. Dit soort afval kun je maar beter eunuch maken,dat soort onmensen heeft daar alleen recht op met zijn schaamhaar op zijn kop.

  Like

 8. jackvanderveen // februari 20, 2018 om 13:17 //

  Wie voor vrouwen-meisjes besnijdenis is moeten ze eerstzijn snikkel boven de gasbrander houden en hwt zaakje inclusief ballen afbranden. Daarna kielhalen en het restant de oven in. Achterlijke perverse smeerlappen.

  Liked by 1 persoon

 9. Ik zou die vent zijn lul er wel even af willen snijden. Kijken hoe hij dát vindt….

  Liked by 1 persoon

 10. paulzwueste // februari 20, 2018 om 18:18 //

  Uitstekende reacties hier boven.

  Wat hebben die totaal waanzinnige islam-honden toch met het verschijnsel “haar’.
  Wat had Mohammed met “haar”.
  Zogenaamd niet met HEM… maar wel met haar…
  Ik denk dat het allemaal homo’s zijn die zich realiseren dat de vrouwelijke hormonen veel meer haar produceren dan zij zelf.
  En dàt kunnen ze niet hebben.
  Stelletje verrekkelingen.
  Nuken….allemaal…..

  En dàt gaat trouwens ook gebeuren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s