Nieuw

Hongaarse premier Orbán dreigt vluchtelingen-ngo’s land uit te zetten

Minister-President van Hongarije, Viktor Orbán, is de Oosterse vijand van de Europese elite. Niemand anders in Europa spreekt over de bescherming van 'het christendom,' behalve hij. Rechts: "Koning Jan III Sobieskie van Polen tijdens de strijd tegen de Ottomaanse Turken in Wenen, in 1683.

BOEDAPEST – De Hongaarse premier Viktor Orbán heeft non-gouvernementele organisaties (ngo’s) die zich inzetten voor vluchtelingen en asielzoekers bedreigd met sluiting. „Als ze niet ophouden met hun gevaarlijke bezigheden zetten we ze gewoon het land uit, hoe rijk of machtig ze ook mogen zijn”, zei de rechts-nationalistische politicus zondag in zijn jaarlijkse ’rede over de toestand van de staat’.

Het Hongaarse parlement opent dinsdag het debat over een pakket wettelijke maatregelen die nieuwe repressie betekent voor ngo’s die actief zijn in het vluchtelingenwerk. Het voorstel is een fiscale boete van 25 procent op materiële hulp uit het buitenland te introduceren.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1688324/orban-dreigt-kritische-organisaties-te-sluiten

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.009 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6932 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Hongaarse premier Orbán dreigt vluchtelingen-ngo’s land uit te zetten

 1. Wát een doortastende man. Mijn respect voor hem groeit met de dag. Heel wat anders dan die jankebalk hier. Watje, Mietje, en dat moet dan onze MP voorstellen. Wat een giller.

  Liked by 1 persoon

 2. Henk der Niederlànder // februari 19, 2018 om 10:39 //

  Het is duidelijk dat Orban de clubs van Soros wil kortwieken en daarbij de Universiteit die Soros daar opgericht heeft te sluiten.
  Een heel goed idee van Victor Orban dat de schoft Soros het zwijgen op te leggen.
  Nou maar hopen dat er in Europa een soort van domino effect tot stand komt.

  Like

 3. antiislamnu // februari 19, 2018 om 11:27 //

  Wat een kanjer van een president zón man kan Nederland alleen maar van dromen.

  Liked by 1 persoon

 4. Hongaarse premier Orbán dreigt vluchtelingen-ngo’s land uit te zetten.Niet dreigen maar doen, dat zou het motto moeten zijn.

  Like

 5. scherpschutter1943 // februari 19, 2018 om 22:40 //

  Schop ze eruit, die ngo’s, nu en onmiddellijk. Neem ze ook hun geld af, alles.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s