Nieuw

Het blanke ras wordt uitgewist – Jeanne d’Arc wordt door een negerin gespeeld in nieuw toneelstuk

Condola Rashad - Jeanne d'Arc, twitter

Vorig jaar verving de BBC al de blanke Engelse koningin Margaret van Anjou door een negerin in een televisieserie. In ‘Thor: the Dark World‘ zagen we zwarte Vikingen, en in het Broadway stuk ‘Hamilton‘ speelde  niet één blanke de ‘American Founding Fathers’. Vorig jaar fabriceerden Zweedse ‘wetenschappers’ nepnieuws dat Vikingen eigenlijk moslims waren.

Onlangs logen Engelse DNA onderzoekers dat de oudste opgegraven Engelse man, de Cheddar Man, eigenlijk een neger was.

Vorig jaar werd in Nederland Jezus in ene zwart getoverd en probeerde de BBC ons ook al wijs te maken dat een typische familie in het Engeland ten tijde van de Romeinen deels uit zwarten bestond:

De boven ons gestelden proberen ons wijs te maken dat er altijd al veel negers leefden in Europa en Amerika, ze willen dat we vergeten dat dit het resultaat is van hun opgelegde diversiteitsagenda. Ze ontkennen dat Europa en Amerika blanke continenten zijn. Ze ontkennen dat blanken recht hebben op hun eigen plek op deze Aarde.

Hun pathetische poging om de geschiedenis te vervalsen is onderdeel van hun oorlog tegen het blanke ras.

Ze zeggen dat ras er niet toe doet, maar als de Zulu-koning afgebeeld zou worden als een blanke met blond haar, dan zouden de diversiteitskrijgers rellend door de straten gaan en schreeuwen over ‘culturele diefstal’.

Als een blond meisje vlechtjes in haar haar doet dan wordt ze gedwongen excuses te maken, omdat alleen negerinnen met vlechtjes en al uit hun moeders kut komen gekropen.

De nieuwste truc die uitgehaald wordt bij de pogingen om het blanke ras en diens geschiedenis uit te wissen is dat er een negerin gecast is voor de rol van Jeanne d’Arc:

A Broadway play that depicts the rise and fall of 16th century heroine Joan of Arc has decided to throw historical accuracy out the window by casting a black actress to play the french woman’s character.

31 year old Condola Rashad will be playing the role of the Catholic icon Joan of Arc, who was famous for her role in France’s hundred year war and would later be canonized as a Roman Catholic Saint.

Aangezien “cultural appropriation” blijkbaar geen probleem meer is, begon het internet te brainstormen waarop andere historische personages een rebranding nodig hebben – met name zwarte historische personages.

Deze nieuwe Nelson Mandela ziet er goed uit:

Mandela is niet de enige die deze behandeling krijgt ……….

Iemand zo iconisch als Martin Luther King moet toch gespeeld worden door een acteur die duidelijk weergeeft waar hij voor stond:

Malcolm X:

Rosa Parks:

Shaka Zulu:

Anne Frank:

En mijn persoonlijke favoriet:

Beetje geleend van:

https://ageofshitlords.com/black-woman-cast-play-joan-arc-internet-comes-people-play-historical-black-characters

Foto’s komen van de antwoorden op twitter onder de aankondiging door Condola Rashad dat ze Jeanne d’Arc zal gaan spelen.

En ik werd geattendeerd op dit door:

Dunkelhäutige Schauspielerin für die Rolle der Jeanne d’Arc gecastet

De Fransen zijn er alvast niet van gediend; ‘Blijf met je poten van onze cultuur af!’:

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Het blanke ras wordt uitgewist – Jeanne d’Arc wordt door een negerin gespeeld in nieuw toneelstuk

 1. Claudia M. // februari 19, 2018 om 20:08 //

  Voor het Zwarte Piet debacle kwam, had ik zelfs nog nooit echt nagedacht over een kleurtje, mens is mens voor mij. Doe je normaal en een beetje aardig, doe ik ook normaal en beetje aardig. Tegenwoordig leg ik mijn woorden op schaaltje en ben ik uitermate voorzichtig of terughoudend zo u wilt.

  Dat is wat er hier bereikt wordt, het vergroten en segregeren van mensen! Ik kan niet voor derden spreken, maar ik had geen probleem, tot jullie er eentje van maakte!

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // februari 19, 2018 om 23:17 //

  Het zal wel weer goedgepraat worden als Kunst, dan komen ze overal mee weg. En mensen die er commentaar op hebben “die hebben het niet begrepen”.

  Like

 3. Peter Bontenius // februari 20, 2018 om 11:08 //

  De nieuwe racisten zijn degenen die zich anti-racisten noemen. Overigens is een Blanke iemand zonder kleur en een Witte iemand die is witgeverfd; blanke lak is kleurloos en witte lak helft spectraalgezien alle kleuren: een doorslaggevend verschil lijkt mij.

  Like

 4. Tjah van Jeanne d’Arc naar jeanne Dark is natuurlijk maar een klein stapje lol

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. BLANK IS BEAUTIFUL! | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s