Nieuw

Extreem links Amsterdam geeft stiekem bijna een half miljoen aan stelletje illegale krakers

ADM-terrein, screenshot You-Tube

VVD’er Daniel Koerhuis heeft Kamervragen gesteld over de 3,7 ton die is vrijgesteld om de krakers van het ADM-terrein te begeleiden naar een tweejarige tijdelijk locatie. ‘Gaat Amsterdam over twee jaar weer zoveel geld geven?’, vraagt hij zich af op Twitter.

Als de werkzaamheden in het gebied beginnen, moeten de krakers op zoek naar andere huisvesting. Uit berichtgeving van De Telegraaf blijkt dat de gemeente van plan is om hen te helpen bij het zoeken naar een tweejarige tijdelijke locatie in Amsterdam Noord. Daarvoor zouden raadsleden in het geheim 3,7 ton hebben uitgetrokken.

AT5 >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 945 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8738 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Extreem links Amsterdam geeft stiekem bijna een half miljoen aan stelletje illegale krakers

 1. Is in Nederland en trouwens ook in heel West-Europa illegaal nu legaal of hoe zit dat.
  Waarom wordt hier niks tegen gedaan?
  Illegalen horen opgesloten in een kamp of uitgezet en niet gepamperd worden en uitbetaald krijgen.
  Dat extreem linkse volk hoort ook achter de tralies.

  Liked by 1 persoon

 2. Voor de tijd van vrouwelijke rechters ging het best goed met Nederland.

  Ik ben groot voorstander van vrijplaatsen, maar wel wettelijk geregeld en niet geregeld door links
  Er zijn altijd bedrijven die eindigen en leeg komen te staan en die herontwikkelingsprojecten duren vaak wel erg lang. Nou geef een groep mensen de vrijbrief om daar 5, 10, 20 jaar op te passen. EN niets kapot maken!

  Of bijvoorbeeld de 1% regeling. Nu wordt bij projecten 1% van het budget besteed aan kunst. Waarom dan niet 1% voor vrijplaats. IJburg 2 komt 80 hectare en 70 hectare grond bij = 150 hectare is best een plekje van 1,5 hectare te vinden als vrijplaats op twee voorwaarden, 1. alles is legaal en 2. op 1 januari 2040 ( of 2050) is iedereen vertrokken.

  Like

 3. Gewoon een gieropslag plaatsen op het terrein, zijn ze zo weg.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s