Nieuw

Zweden Democraten belooft asiel immigratie naar nul te reduceren

Screenshot Facebook

De anti-immigratie partij Zweden Democraten (SD) heeft zijn verkiezingscampagne afgetrapt met de belofte om zowel de asiel immigratie als de ketting immigratie – oftewel gezinshereniging – tot nul te reduceren, en heeft aangekondigd dat de Migratiedienst zal worden veranderd in een Remigratiedienst.

Het verkiezingsprogramma, wat deze week werd vrijgegeven, betoogt dat Zweden onder een SD-regering alleen maar asielzoekers uit zijn buurlanden zal opnemen. Jimmie Åkesson, de leider van de partij, zei dat het verschil tussen het SD-beleid en die van de  Moderaten (Conservatieve Partij), “tussen de 50.000 en 60.000 asiel- en gezinsherenigingen immigranten per jaar is”, schrijft Blekinge Läns Tidning.

De SD heeft ook aangekondigd dat zij, indien verkozen, hun inspanningen zullen richten op deportaties van zowel uitgeprocedeerde asielzoekers als degenen die niet in Zweden willen blijven.

Op Twitter schreef de partij: “Velen die hier wonen, willen niet blijven, maar verlangen naar hun thuisland. Wij zijn van mening dat we zowel voor hun belang als voor die van onze samenleving, daadwerkelijke mogelijkheden moeten bieden om terug te keren”.

Een andere belangrijke pijler van het SD-verkiezingsprogramma is de kwestie van recht en orde, vooral in de immigranten drukbevolkte zogeheten ‘kwetsbare gebieden’ (no-go zones) door het hele land, waar granaataanvallen, schietpartijen en seksaanvallen een groot probleem zijn geworden.

Eerder dit jaar beloofde Åkesson om het Zweedse leger een ondersteunende rol te geven om politieagenten bij de bestrijding te helpen tegen het escalerende geweld, waarbij politiebureaus het doelwit vormen van explosieven en politievoertuigen worden aangevallen met handgranaten.

Verleden jaar stelden leden van de Moderaten partij voor om het leger in actie te laten komen in de no-go zones, en recentelijk weigerde de Zweedse premier Stefan Lofven (Sociaal Democraten) de mogelijkheid om de strijdkrachten in te zetten uit te sluiten.

Volgens Åkesson ziet hij de Verenigde Staten als een model voor hoe om te gaan met georganiseerde criminaliteit. Hij zei dat hij de deelname aan criminele organisaties wilde laten criminaliseren, in een wet die vergelijkbaar is met de Racketeer Influenced and Corrupt Organizations (RICO) wet van 1970.

Bron:

http://www.blt.se/tt-inrikes/manga-valloften-i-sd-plattform/

http://www.breitbart.com/london/2018/02/18/populist-sweden-democrats-promise-reduce-asylum-numbers-zero-election-platform/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Zweden Democraten belooft asiel immigratie naar nul te reduceren

 1. Zweden Democraten belooft asiel immigratie naar nul te reduceren, te laat de jihad strijders zijn al binnen. Binnenkort kan men in Zweden nog veel meer leuke migratie spelletjes verwachten.

  Liked by 1 persoon

 2. copywriter // februari 19, 2018 om 14:59 //

  Die SD partij kan het wel schudden. Niet omdat de aanhang er niet zou zijn maar omdat verkiezingen in Zweden niet geheim zijn. In elk stemlokaal staan bakken met stembriefjes netjes gerangschikt per partij. Die bakken staan daar open en bloot en iedereen kan zien van welke partij jij een stembriefje pakt. Vaak zijn stembussen van perspex dus doorzichtig en mag je zo’n stembriefje niet vouwen alweer kan iedereen zien welk stembriefje je in de bus stopt.Ja dan laat je het wel uit je hoofd om te stemmen op zo’n “facisten” partij. Voor je het weet gooien een stel antifa bruinhemden bij jouw de ruiten in.

  Like

 3. Dat klopt. Ik was dan ook ten zeerste verbaasd toen ik dit voor de eerste keer zag. Volgens mij heeft het inderdaad invloed op de stemkeuze van bepaalde mensen. Ik ken verder geen ander land die dit systeem beheert.

  Like

 4. Ik stem nooit geheim. Ik kondig altijd luid en duidelijk aan wat ik ga stemmen in en rond het stembureau.

  Liked by 2 people

 5. Fubar // februari 19, 2018 om 15:40

  Right on Fubar!

  Like

 6. scherpschutter1943 // februari 19, 2018 om 22:17 //

  Die SD.partij komt niet aan de macht want de zweden zijn te laf o m iets anders te kiezen dan wat ze nu hebben. Het zijn lemmingen, ze gaan hollend naar de afgrond die ze zelf hebben gecreëerd. Ik gun het ze van harte . Ze verdienen niet anders, die achterlijke socialisten.

  Liked by 1 persoon

 7. Copywriter, schijn democratie heeft vele vormen.

  Like

 8. antiislamnu // februari 19, 2018 om 23:37 //

  Dit is de laatste kans voor Zweden als dit niet lukt weet ik zeker dat ze daar knetergek zijn.
  Stel je voor dat je daar moet wonen dat zou echt een verschrikkelijke straf zijn .

  Like

 9. Republikein // februari 20, 2018 om 01:01 //

  En wie gaat tellen dan?
  Dat is voor mij een overweging om niet meer te stemmen, ben niet zeker.

  Liked by 1 persoon

 10. Republikein // februari 20, 2018 om 01:01

  Niet de mensen die stemmen bepalen een verkiezing. Maar de mensen die de stemmen tellen.

  -Joseph Stalin

  Liked by 1 persoon

 11. Republikein // februari 20, 2018 om 11:44 //

  Juist, en daarom is het onzin, mijn stem komt op de verkeer de stapel.
  Bovendien, heb je die deugmensjes weleens goed bekeken, allemaal voortgezet hoge kakschool.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s