Nieuw

Zweedse pers beschermt de bijlaanvaller met pixels – Deense media windt er geen doekjes om

Een jong paartje is in de nacht van zaterdag op zondag bij een Circle K-benzinestation in Birkerød, ten noorden van Kopenhagen, door een met een bijl gewapende man aangevallen. De dader is nog steeds op vrije voeten, en gelukkig heeft het koppel in verband met de aanval geen levensbedreigende verwondingen opgelopen. De politie heeft een foto van de dader uitgegeven, die als gevaarlijk wordt beschouwd.

Ondanks dat de man als gevaarlijk wordt beschouwd en de Deense politie een foto heeft uitgegeven, kiezen de Zweedse dagbladen Kvällsposten en Expressen in Malmö en zuid-Zweden, wat dicht bij Kopenhagen ligt, ervoor om op de volgende manier te helpen “Het handelt zich om een circa 30-jarige man met donker haar en donkere baard. Hij was bij de gelegenheid gekleed in donkere kleren” en de onderstaande foto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Deense krant Ekstrabladet kiest ervoor om het publiek en de politie werkelijk te helpen. “De man is 29 jaar oud, heeft een Arabisch uiterlijk, donker haar, donker kortgeknipte baard en 176 cm lang. Hij draagt ​​waarschijnlijk een donkere jas en een donkere broek”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron:

Svensk press skyddar pixelhuvud med yxa, dansk media talar klarspråk

https://ekstrabladet.dk/112/ungt-par-overfaldet-med-oekse-paa-tankstation/7045751

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7199 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Zweedse pers beschermt de bijlaanvaller met pixels – Deense media windt er geen doekjes om

 1. antiislamnu // februari 18, 2018 om 19:49 //

  Stuur zo’n hond gewoon terug naar Syrië in plaats van drukte te maken over zijn identiteit wel of niet bekend te maken.
  Maar ja Zweden he dat zit echt tot ze ellebogen bij de islam in ze hol.

  Like

 2. Zo’n laf stuk stront geef je toch een Kwatta…of honderd, achter elkaar in iedere opening tot de doos leeg is…

  Verzwijgen, onze regering kan er ook wat van….blanke daders worden beschreven als blank, incluid leeftijd, Aziaten als daders met een Chinees uiterlijk (afgelopen week, iets met een gevecht bij een woning ), en rara hoe beschrijft de pers een *%#* Noord Frika die een kind neertrapt in Rosmalen…..

  als een “man” gekleed in een broek en een jas…..

  God zij ze genadig als bijltjesdag komt, maar ik zal geen genade hebben voor verkrachters, kindermishandelaars en bejaarden meppers. Het zijn geen mensen maar dieren, aaseters die zwakkeren pakken, liefst in groepsverband. Ik denk dat ik hiermee de mening van half Nederland verkondig, het is in elk geval de mijne. Een man vergrijpt zich niet aan zwakkeren, een man houd de eer aan zichzelf.

  Dieren zijn het, op twee benen. En hoger zullen ze in dit leven niet komen, ongeacht welke vorm ze aannemen en bij welke sekte ze horen.

  Dieren, zelfs minder dan dat.

  Like

 3. Duchesne, je vergeet de ergsten en dat zijn de faliciteerders.

  Liked by 2 people

 4. Ik vergeet niets Skeeter, ik plak zegeltjes.

  Like

 5. Like

1 Trackback / Pingback

 1. Islam: Zweden is verloren – Denemarken heeft nog een kans | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s