Nieuw

Waarom accepteren we dit in ons eigen land?

Waarom accepteert u dat onze politieke leiders u als Nederlander in de steek laten en u discrimineren in uw eigen land? Waarom accepteert u het feit dat de islamitische economische gelukzoekers alles gratis krijgen waar u voor moet betalen? En niet hoeven te wachten op dat waar u nog jaren op moet wachten? Waarom accepteert u dat Nederland wordt afgebroken en verkocht door de islam knuffelende politici?

Door Elise Nijmegen

Zijlstra is moedig opgestapt, respect daarvoor maar nu zou de ware schuldige; Dhr. Rutte ook zijn functie moeten neerleggen. Hij is hoofdverantwoordelijk voor dit wanbeleid waar u en ik de dupe van zijn. Het vertrouwen van de bevolking in deze eurofiele anti-Nederlandse pro-islam Minister-President is al jaren rond het 0 punt…

Feit is: het is een door de elite vooropgezet plan, deze islamitische omvolking en slechts 3% van alles wat binnenkomt kan bestempeld worden als echte vluchteling. De andere 97% komt hier oorlog maken, chaos creëren, hun wetten en gebruiken opdringen en respecteren niet onze normen, waarden en wetten.

Het is tijd dat wij als Nederlanders gaan opstaan voor dat wat ons lief is, namelijk ons vaderland!! De toekomst van onze kinderen!!! We zijn nu echt wel klaar met tolerant zijn tegen mensen die allesbehalve tolerant zijn en ons land willen islamiseren… We zijn echt wel klaar met politiek correct zijn tegen mensen die dat niet waarderen en nooit tevreden zijn.

Wij Nederlanders moeten keuzes gaan maken en ons anders opstellen in deze verwarde wereld waarin aanslagen, berovingen, autobranden, steekpartijen en zedendelicten aan de orde van de dag zijn.

Zoek gelijkgestemden, ga bijvoorbeeld naar een contactavond of demonstratie en leer elkaar kennen. Gebruik uw netwerk en werk samen voor een veilige en vrije toekomst voor ons en toekomstige Nederlandse generaties. Mocht u niet op de hoogte zijn van lokale en (inter)nationale verenigingen, groepen en organisaties die allemaal op hun eigen manier vechten voor ons land, onze identiteit, tradities en cultuur, stuurt u mij dan gerust een mail op elisenijmegen@gmail.com en ik help u op weg.

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

10 Comments on Waarom accepteren we dit in ons eigen land?

 1. templars2017 // februari 18, 2018 om 17:29 //

  Hoe langer het duurt hoe harder de schreeuw gaat luiden ,maar als de anderen doof blijven dan blijft het een luide schreeuw in de woestijn…………

  Liked by 2 people

 2. Ik vond het eerlijk gezegd nogal weerzinwekkend hoe die daar stond te janken, en niet bepaald moedig.

  Like

 3. Scrutinizer // februari 19, 2018 om 04:49 //

  Waarom een burger iets accepteert van een bully? Omdat de laatste sterker is, zeker als ie het geweldsmonopolie heeft en de rechtbanken aan zijn kant staan en hun gewapende tak over ruim 40.000 gewapende agenten beschikken. Da’s bv. tevens de reden waarom mensen “vrijwillig” belasting betalen.

  Liked by 2 people

 4. bedonderde burger // februari 19, 2018 om 12:38 //

  Waarom mensen het accepteren?
  Omdat ze niet verenigd zijn. Omdat ze in hun eentje niet weten wat ze er tegen in kunnen brengen. Omdat ze bevreesd zijn voor consequenties. Omdat ze kinderen of dieren hebben die de dupe dreigen te worden als zij als ‘verkeerd’ persoon, door met name de ‘correcte’ fascisten van PvdA, D66, GroenLinks, CU, CDA, VVD en SP, naar een Halsema of Cohen kamp voor heropvoeding worden gestuurd en zo kan ik nog wel wat redenen opnoemen.
  Bijvoorbeeld dat hun uitkering of AOW wordt ingetrokken, dat de huursubsidie wordt bevroren zodat zij op straat terecht komen en daar van de nieuwe fascisten mogen creperen. Als ik even ga nadenken kan ik er nog wel een stuk of tien opnoemen.
  Dus, maw, het is op zich begrijpelijk, wil jij de fascisten van antifa voor je deur? Wil jij in elkaar worden geslagen? Dat alles zijn een paar redenen waarom mensen zich laten terroriseren.
  En dat is, ik weet het ik ben vervelend, wat ik Wilders kwalijk neem, hij geeft mensen geen platform, wat zij nodig hebben om zich te verenigen. Mijn hoop is dan ook gevestigd op FvD, maar dit met de nodige vraagtekens.

  Liked by 1 persoon

 5. bedonderde burger // februari 19, 2018 om 13:38 //

  Om als criticaster nog iets toe te voegen aan hetgeen ik stelde, ik hoop dat sommige grote ego’s eindelijk eens inzien dat het in ieders belang is om samen op te trekken en samen te werken op in ieder geval een, het meest essentiële, terrein: Het zonder enige aanpassing handhaven van de Europese normen, waarden, vrijheden, cultuur et cetera.
  Al diegenen die vinden recht te hebben zich in Europa te vestigen onderschrijven dat en anders dienen zij uit Europa te worden verwijderd. Laten we daar eens eensgezind in zijn in plaats van elkaar te bestrijden ‘wie de enige, beste en mooiste is’.

  Like

 6. Esperanza // februari 19, 2018 om 15:30 //

  ‘Zijlstra is moedig opgestapt, respect daarvoor ‘ ??

  Like

 7. Esperanza // februari 19, 2018 om 15:30 //

  Like

 8. Esperanza // februari 19, 2018 om 15:43 //

  Paradox van de tolerantie (Karl Popper in ‘De open samenleving en haar vijanden’ 1945)

  Onbeperkte tolerantie moet leiden tot het verdwijnen van tolerantie. Als we ongelimiteerd tolerant zijn, zelfs jegens hen die zelf intolerant zijn, als we niet bereid zijn een tolerante samenleving te verdedigen tegen de aanvallen van de intolerante medemens, dan zal de tolerante mens te gronde gaan, en met hem de tolerantie.

  Like

 9. Ik begin te begrijpen dat de Nederlanders bang zijn voor hun eigen omstandigheden om…….genoten voordelen….subsidie…..korten op AOW…….andere zaken als werk……..te verliezen………daarom zwijgen……denken dat dit beter is………..maar in feite is het een laffe houding tav het Vaderland.

  Like

 10. scherpschutter1943 // februari 20, 2018 om 21:15 //

  Guardiacivil, het door u genoemde vaderland bestaat niet. Koningin maxia zei het al “De nederlander bestaat niet “. Ook het credo van de linkse rooie rotzakken: “Nederland is van iedereen”, doet ons de belastingbetalers, de das om. Is het lafheid als je besluit om het in nederland maar op z’n beloop te laten? Ik geloof het niet. Het is een kwestie van gezond verstand want de verkiezingen hebben laten zien dat de vvd nog steeds de grootste partij van nederland is. En de kleinere partijen schurken zich tegen de vvd aan, tesamen met de collaborateurs van de pvda en de rest van de zogenaamde oppositie (muv. de pvv en het FvD). Gelet op de peilingen zit de pvda weer in de lift. Het is dus vechten tegen de bierkaai. Dus beste Guardiacivil, toon uw moed en steek het Binnenhof in brand, kijken wat het resultaat is van uw manmoedig op treden. Of formeer een gewapende verzetsgroep die prominente politici ombrengt. Kijken wat dat voor effect heeft. Dus u ziet, mogelijkheden te over om uw moed te bewijzen. Helaas levert u dat niet de militaire Willemsorde op, die is alleen voorbehouden aan beroepssoldaten die op bevel en met toestemming van de regering., iemand omleggen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s