Nieuw

Verhofstadt: ‘Niemand anders zo dom als de Britten’ (om de Europese Unie te verlaten)

Verhofstadt, screenshot YouTube

Door: Berend Sommer

De fractievoorzitter van de Liberalen in het Europees Parlement heeft zich opnieuw laatdunkend uitgelaten over de uitkomst van het Brexit-referendum. ‘Gelukkig is niemand anders zo dom om de Europese Unie te verlaten.’

Dat zegt Verhofstadt zondagochtend tegen de BBC. De oud-premier van België liet zich al eerder onomwonden uit over de Brexit, die hij ziet als een grote vergissing. Opmerkelijk is dat Verhofstadt aan tafel zit bij de onderhandelingen voor de Brexit, namens het Europees Parlement. Hij heeft een adviserende rol aan het Europees Parlement, dat mag stemmen over een mogelijk Brexit-akkoord.

Lees verder:

https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/02/587523-587523/

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4986 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Verhofstadt: ‘Niemand anders zo dom als de Britten’ (om de Europese Unie te verlaten)

 1. Heb net een artikel gelezen waarin deze crimikraat ook nog eens wil deelnemen aan de gemeente verkiezingen in zijn geboortestad Gent , op de vraag of hij graten ziet in het feit dat politiekers verschillende betaald mandaten hebben is zijn antwoord een droge “nee”
  Direct geeft hij toe naast een zitje in Europa hij ook een mandaat heeft in het Europees instituut voor bestuurskunde te Maastricht : https://nl.wikipedia.org/wiki/European_Institute_of_Public_Administration
  Het is beter gekend als eipa : hieronder de link naar wat het is , een leerschool voor eurokraten en hun gifcultuur
  https://www.eipa.eu/

  en één in een investeringsfonds genaamd Sofina.
  Hier de link naar dit fonds,
  https://www.sofina.be/nl/

  Like

 2. en dat zegt de grootste oorlogshitser en smeerlap van Europa, indirect alleen al in Oekraïne schuldig aan tienduizenden doden.

  Like

 3. goede tandarts zoeken met heel veel verdoving.

  Like

 4. Eeeeeeeu zit Elton John ook in de politiek 😳

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: