Nieuw

Leraar van het jaar is uit ‘de’ leger gestapt

U weet inmiddels dat ik een tijdje geen internet had, en van pure ellende wat TV gekeken heb. Dan is het onvermijdelijk dat je ook wat reclames voorbij ziet komen. Reclames zijn bijna nog ergerlijker dan reguliere propaganda.

Neem nou deze van de LOI:

Ik vind het bloedirritant en ongeloofwaardig.

Samengevat op 31 januari toen ik TV keek, in het filmpje hierboven kunt u de hele tekst nalezen/luisteren, maar dat had ik niet tot mijn beschikking ten tijde van dit schrijven:

Marokkaan vertelt:

“Straaljagerpiloot in Marokko voor een paar jaar. Het was niet ‘de’ ideale werk, toen was ik uit ‘de’ leger gestapt en naar Nederland gekomen. Ik was dakloos maar had twee keuzes niks doen of hard werken. Ik koos voor het tweede. Na één jaar in het onderwijs ben ik ‘leraar van het jaar geworden’.”

Nou weet ik niet of de LOI met opzet onzin verkoopt in hun reclame, maar het roept toch een paar vragen op.

Waarom kan een Marokkaan (van 50+ ?) zomaar naar Nederland komen ? Hoe kan een niet-blanke dakloos worden in Nederland dat vergeven is van de ‘sanctuary-cities’ en de bed-bad-brood-belazer de boel regelingen ?

Hoe kan iemand in Nederland leraar worden die ‘de’ werk en ‘de’ leger zegt ? Ik vrees dat het zonder problemen kan, want ik zie meer Marokkanen en Turken leraar zijn en ze lijden stuk voor stuk aan dezelfde ‘murkse’ ziekte. Ook een salafistische jihad-fundamentalist als Aboutaleb maakt geregeld die basale fout en toch roepen zijn bewonderaars dat zijn Nederlands zo goed is. Een hele komende generatie wordt opgevoed met verkracht Nederlands. Over twintig jaar zegt iedereen ‘die meisje’ als we niet dwingend ingrijpen.

Stond ‘de’ werk en ‘de’ leger in het script van de reclamemaker ? Wat denkt een reclamebureau er mee te bereiken door onze taal te verkrachten ? Denkt de LOI dat het reclame voor hen is als onze taal in hun reclames vermohammedaniseerd en besmeurd wordt en dat iemand ooit nog een cursus leraar-Nederlands bij ze gaat volgen ? Hebben we zelf niet een hoop Nederlandse 50-plussers die werkloos aan de zijlijn staan ? Waarom richt LOI zich op werkloze Marokkanen van 50+ ? Dat is geen levensvatbare doelgroep voor welk bedrijf dan ook tenzij er een subsidie aan hangt.

Wanneer wordt die Marokkaan gerepatrieerd en hoe hard moet de tik op de vingers van het reclamebureau en LOI zijn ? Hard, wat mij betreft, want het moet eens afgelopen zijn met die anti-Nederlandse attitude.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8697 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Leraar van het jaar is uit ‘de’ leger gestapt

 1. Republikein // februari 18, 2018 om 12:18 //

  K had dat filmpe bij Bert geplakt en jij hebt een gevoelig oog voor detail.
  Mag ik je daarmee feliciteren.
  Ja, dat mag!

  Like

 2. Ha, ik had ook meteen het gevoel belazerd te worden. Waarom kon hij als ex straaljagerpiloot niet in Marokko aan de slag ? Dat hij ongenood naar Nederland toog wordt als vanzelfsprekend gepresenteerd. En wie betaalde die LOI opleiding ? Nog erger, is het tegenwoordig afdoende om met een schriftelijke cursus en onduidelijke status voor de klas te gaan staan. En tenslotte, hebben ze geen wiskundeleraren nodig in Marokko ? Een verhaal met zoveel gaten dat de bullshit-meter vol uitslaat.

  Liked by 2 people

 3. Inmiddels weet zo’n beetje realist dat alles kan in Niedrichland, er wordt nog steeds volop ingezet op vervanging van de autochtone Nederlanders, er zijn decennia voorbij gegaan dat men de tekenen niet zag, maar dit ligt nu wel even anders. Men ziet althans diegene welke over een gezond boeren verstand blijken te beschikken de tekenen van overgave, de islamisering is naar mijn mening de hefboom om tot 1 groot totalitair Europa te komen. Eenmaal in een dictatoriaal systeem kunnen de straten van de grote steden veranderen in war zones, geschikte voorbeelden kan men hier dagelijks lezen, met name over het experimenteel islamitisch gidsland Zweden, wat nu nog een vergezicht lijkt maar in de nabije toekomst ook een opmaat van Nederland zal zijn.

  Liked by 1 persoon

 4. Zon slecht reclame filmpje heb ik nog nooit gezien.
  Het IQ, ook in ons land dus begint al te dalen.

  Like

 5. paulzwueste // februari 18, 2018 om 16:27 //

  Hallo hoe het gaat ?
  Goed, ik neuk jou de moeder.
  Oke, ik hetzelfde met die kankerkop.

  Gesprekje in de naaste toekomst, tussen twee autochtone Nederlanders die elkaar ontmoeten en beleefd vragen hoe het gaat.

  Liked by 3 people

 6. Als je zulke propaganda slikt dan heb ik nog een pilletje voor je

  Like

 7. Eigen volk eerst // februari 19, 2018 om 07:32 //

  Klopt. Ik heb me ook verbaasd over dit filmpje. Ik geloof niet dat deze man in het onderwijs bezig is. De criteria zijn veel strenger. Deze advertentie is gewoon één grote leugen.

  Liked by 1 persoon

 8. Republikein // februari 19, 2018 om 22:13 //

  Bram van Leeuwen, alias prince of Lignac, vriendje van Arthur van Amerongen, en eigenaar geweest van LOI?

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s