Nieuw

Rutte heeft gehuild om Zijlstra

Door: Jorn Jonker

DEN HAAG – Premier Rutte heeft gehuild om het vertrek van minister Halbe Zijlstra. Zijn partijgenoot trad af na een leugen over een bezoek aan Poetin en Rutte was daar hevig geëmotioneerd door. Dat zegt de minister-president zondagavond bij de WNL Op Zondag Special, waarin hij bijna een uur lang een persoonlijk gesprek heeft.

De minister-president stelt dat hij „enorme emotie” bij het aftreden voelde. Toen hij dinsdagochtend, voor het debat met de Kamer, bij Zijlstra langs kwam, hebben de twee samen op de afgelopen tijd terug gekeken. En daarbij vloeiden tranen, bevestigde Rutte. Terugkijkend erkent de premier nog steeds dat hij in de afhandeling van deze situatie „een inschattingsfout” heeft gemaakt. „Maar ik laat iemand niet zomaar vallen.”

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1688806/rutte-heeft-gehuild-om-zijlstra

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Rutte heeft gehuild om Zijlstra

 1. Jankwijven zijn het met een volledig kapotte doch egocentrische bedrading. Maar waarschijnlijk toch maar een sniklesje gehad vanwege het mondkapjeseffect van die lui die bij de VVD altijd tot aan het ravijn met ze meelopen.

  Like

 2. ongelovige // februari 19, 2018 om 00:07 //

  Er schijnen toch een stel mensen bij hun positieven te komen. Duitse vrouwen willen niet allemaal meer politiek correct zijn. Hier is er nóg een:
  de Groene(!) politicus met de Turkse(!) naam Cem Özdemir die in München tijdens een conferentie de lijfwacht van de turkse hoge ome op zijn dak kreeg
  https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/02/587561-587561/

  Like

 3. ongelovige // februari 19, 2018 om 00:11 //

  Sorry, fout geplaatst.

  Like

 4. Krokodillentranen zijn het. Net een drammerig kind wat zijn zin niet heeft gekregen. Je zou er vreselijk om moeten kunnen lachen als het niet zo ernstig zou zijn. Onze MP die moet janken om het afscheid van een doortrapte leugenaar. Ach ja, even wakker worden, we leven in een bananen republiek…….

  Liked by 2 people

 5. Tranen van een smerige huichelaar om te kotsen. Hij laat iemand niet zomaar vallen???? Hij laat alle Nederlanders barsten,heet dat bij die psychopaat niet vallen?????? Vuile gore schoft.

  Like

 6. De gevoelsarme Rutte jankt als ’n kind als zijn “kanjer” vertrekt.
  Dit is normaal voor’n psychopaat.
  Kent alleen maar gevoel als er iets gebeurd wat hij niet wil .
  Daarom vind ik het ’n reden tot vreugde dat die liegende en chantabele minister van buitenlandse zaken de laan uit is gevlogen.
  Nu kunnen ze samen geen spelletjes meer bedenken om er zelf beter van te worden.
  Nu is het Nederlandse volk er beter van geworden…

  Like

 7. scherpschutter1943 // februari 19, 2018 om 22:42 //

  Rutte heefrt geen geweten dus kan hij ook niet huilen, zeker niet om zijlstra

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s