Nieuw

Hoe makkelijk islamisten Europa binnensluipen

immigratie, screenshot You-Tube, foto slechts ter illustratie

De Israëlische journalist Zvi Jecheskeli heeft onder levensbedreigende omstandigheden laten zien hoe hij een “Syrische vluchteling” kan worden en toegang kan krijgen tot Duitsland. En wat de groeiende islamitische gemeenschap in Europa op de lange termijn kan doen.

Een Israëliër met een perfect nagemaakt Syrisch paspoort; Duitse maatschappelijk werkers die meer dan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de vluchtelingenstatus, die ook tips geven over hoe de Duitse autoriteiten te bedriegen; Islamitische predikers die de ‘geweldloze infiltratie van Europa’ promoten; moslimmigranten die van meet af aan geen zin hebben om te “integreren”, zoals ze in Europa zeggen en dat tenminste graag zouden zien: Dit en andere dingen zijn elementen van een ongehoord verhaal dat de bekende Israëlische tv-journalist Zvi Jecheskeli heeft onderzocht voor zijn serie over de Arabische wereld, die al jaren door de Israëlische zender “Channel 10” wordt uitgezonden. In Europa zouden de alarmklokken moeten luiden.

Jecheskeli (47) spreekt perfect Arabisch als kind met een Iraaks-Koerdische familieachtergrond en wordt in Israël beschouwd als een van de meest vooraanstaande kenners van de islamitisch-Arabische cultuur, gebruiken en tradities. Voor zijn documentaireserie heeft hij Palestijnse vluchtelingenkampen en moskeeën bezocht, reisde hij naar Arabische staten, interviewde Hamas-strijders en bezocht moslimgemeenschappen in Europa.

Bescherming van de Mossad
Zijn meest recente actie, waarover de krant “Die Welt” nu bericht, was echter een meesterwerk van levensgevaarlijke aard: In samenwerking met de geheime dienst Mossad heeft Jecheskeli zich getransformeerd tot een zeer religieuze moslim die, afhankelijk van de situatie, verscheen als Palestijnse journalist of Jordaanse zakenman met een perfect geënsceneerde biografie, als Syrische vluchteling reisde hij naar Duitsland en infiltreerde daar in gemeenschappen van de islamitische moslimbroederschap. Hij was uitgerust met opnameapparatuur en zelfs met minicamera’ s, en stond hij onder de onzichtbare bescherming van de Mossad.

Als Sheikh Khaled Abu Salaam of “Abu HAMSA”, zoals gemeld door de “Welt”, legde de Israëliër eerst contact met de Syrische gemeenschap in Istanbul, waar hij via bemiddeling van een mobiele telefoonbedrijfseigenaar aan een Syrisch paspoort is gekomen – overigens niet voor zichzelf, maar voor een denkbeeldige vriend die absoluut naar Europa wilde gaan. Het paspoort kostte een bescheiden $ 1.250, werd hem overhandigd in een café in het vluchtelingendistrict van Istanbul en, zoals hij en de mensen uit Mossad later in het hotel ontdekten, was “niet goed vervalst, maar praktisch echt”. En Jecheskeli hoefde niet veel te veranderen voor de pasfoto van zijn “vriend”.

Wanneer ambtenaren uitleggen hoe de autoriteiten te bedriegen
Enkele dagen later verscheen hij in een opvangcentrum voor vluchtelingen in Berlijn, waar hij een ambtenaar ontmoette met wortels in de Gazastrook, die tientallen jaren geleden naar Duitsland was gekomen – en volgens het bericht snel sympathiseerde met de nieuwkomer. Het duurde slechts enkele uren voordat de ambtenaar – een maatschappelijk werker – hem tijdelijke verblijfsdocumenten bezorgde, waaronder die over aanspraken op sociale uitkeringen. Het commentaar: “Met Allah’s hulp start je hier een nieuw, islamitisch leven.”

De ambtenaar heeft de vermeende vluchteling ook veel “advies gegeven over hoe de autoriteiten te slim af te zijn”, schrijft Die Welt. Maar dat is niet alles: op de vraag hoe hij, de vermeende Syriër, zijn vrouw en kinderen zou kunnen halen, zei de ambtenaar dat dit voor het einde van drie jaar juridisch onmogelijk was, maar: “Breng ze nu maar over de zee.”

“Eén vervalst paspoort is voldoende voor een hele familie”.
Er was ook informatie over immigratieroutes en tal van trucs voor de tijd na aankomst. Dit leidt tot het ernstige citaat van de journalist: “Eén vervalst paspoort is voldoende voor een hele familie”.

Jecheskeli nam vervolgens contact op met moslimbroeders onder het voorwendsel dat hij geld wilde investeren in het sociale netwerk van islamisten, dat scholen, moskeeën, verkooppunten en sportclubs in Europa exploiteert. Vanaf dat moment meldt hij dat de meeste moslimvluchtelingen voortaan geen integratiewens meer hebben, maar dat zij zichzelf zien als een sociale klasse in Europa die – op de lange termijn – meer is dan alleen een co-bepalende sociale laag in Europa.

“Er is ook een stille verovering”.
“Op de lange termijn willen ze Duitsland veranderen”, zegt Jecheskeli, en presenteert ook een toespraak van Yusuf al-Karadawi, een van de meest invloedrijke predikers en denkers van de moslimbroeders, geboren in 1926 in Egypte, die sinds 1961 in Qatar woont. “De islam zal Europa opnieuw moeten regeren,” zegt de sjeik, en dit hoeft niet met geweld te gebeuren: “Er is ook een stille verovering.

“Hij spreekt van de infiltratie van kleuterscholen en scholen,” zegt Jecheskeli. Maar: “Niemand in Europa begrijpt wat politieke islam voor Europa betekent.” Als niet-Europeaan wilde hij verslag uitbrengen over de gevaren die (radicale) islam voor Europa met zich meebrengt, het is voor hem makkelijker dan voor veel Europeanen: “Ik ben niet gebonden aan de codes van politieke correctheid en kan openlijk de waarheid spreken”, zegt Jecheskeli tegen “Die Welt”.

Bron:

https://diepresse.com/home/ausland/5372362/Wie-leicht-sich-Islamisten-nach-Europa-einschleichen

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8699 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Hoe makkelijk islamisten Europa binnensluipen

 1. 1e Vid stuk…

  Like

 2. Hulde voor deze journalist voor zijn levensgevaarlijke missie en zijn waarschuwing die overigens bij de politieke elite niet goed zal vallen en uiteraard zal worden genegeerd.

  Wel moet ik bekennen dat zijn doemscenario mij overbekend voorkomt. Het nieuwe is wel de medewerking van de Duitse autoriteiten en hulpverleners om de zaak te flessen, dus richtlijnen te verstrekken voor gezinshereniging en maximale uitkeringen.

  Dat deze nepvluchtelingen een Islamitisch Kalifaat willen stichten in met name West-Europa, niet willen of mogen integreren en uitsluitend willen leven op kosten van de verzorgingsstaat is op zichzelf hele oude koek. Dit gegeven was Hans Janmaat al bekend in de jaren 80 van de vorige eeuw. Om over Pim Fortuyn, Geert Wilders en Thierry Baudet maar te zwijgen.

  Blijft over de hamvraag, is er een wezenlijk verschil tussen de politieke Islam en de radicale Islam? Naar mijn bescheiden mening: geen enkel wezenlijk verschil. Het uiteindelijke doel is het op langere termijn hier de macht overnemen en ons, de autochtone bevolking te onderwerpen aan de normen en waarden van een achterlijke en zeer gedateerde religie, die volkomen haaks staat op onze open en vrije Westerse samenleving, met een gelijkwaardige rol voor mannen en vrouwen.

  In Berlijn en Brussel, waar de echte machthebbers in Europa zich bevinden, hebben ze blijkbaar geen flauw benul voor de gevaren die ons bedreigen door de massale volksverhuizingen van moslims vanuit de gebieden waar religieuze twisten tussen Soennieten en Sjiieten een vast onderdeel is van de lokale cultuur.

  En dat gehele fenomeen wordt bewust geïmporteerd naar onze samenleving onder het mom van Gastvrijheid, Empathie, Tolerantie en Verdraagzaamheid met als bonus diversiteit en een ultieme oplossing voor de z.g. vergrijzing.
  Helaas moeten wij vrezen dat die ‘bonus’ in de harde praktijk zal bestaan uit een burgeroorlog want niet iedere autochtoon en christen is al bij voorbaat van plan het hoofd op het hakblok te leggen.

  Ik ben absoluut geen voorstander van het Amerikaanse voorbeeld waar iedere inwoner een volautomatisch vuurwapen kan aanschaffen en vervolgens om zich heen kan schieten om bepaalde frustraties te kunnen botvieren op volkomen onschuldige mensen.

  Hier in Europa doen zulke excessen zich nog niet voor (behoudens enkele ‘verwarde’ moslims). Maar welke opties staan ons wél ter beschikking als hier de zaak uit de hand gaat lopen door de komst van miljoenen militante moslims en wij gedwongen worden zelf huis en haard te verdedigen omdat de bevoegde autoriteiten het laten afweten om politiek-correcte redenen?

  Er bestaat zoiets als het Recht op Zelfbeschikking, zoals vastgelegd in het Handvest van de VN en bovendien de scheiding tussen Kerk en Staat, een wezenlijk onderdeel van onze Grondwet.

  Dit zijn dus zaken waar Merkel, Juncker en consorten totaal geen boodschap aan hebben met hun rampzalige omvolkingspolitiek waar geen bindend referendum aan te pas komt om de bevolking zodoende de kans te ontnemen op een algehele koerswijziging om een dreigend onheil af te wenden.

  Hier openlijk de waarheid verkondigen heet ‘populisme’ en het toverwoord ‘discriminatie’ is al bij voorbaat ruim voldoende om iedere inhoudelijke discussie in de kiem te smoren.

  Kortom: het middeleeuwse kromzwaard is vervangen door een vervalst paspoort met op de langere duur hetzelfde effect.

  Liked by 2 people

 3. @Johan,

  En daarom moest Joegoslavië dus opgebroken worden …

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s