Nieuw

Hoe de sharianazi’s van Antifa een betoging van vrouwen voor vrouwenrechten stopten in samenwerking met Merkels politieknokploegen

Frauenmarsch, screenshot You-Tube

Links collaboreert steeds openlijker met de Islam. In Rotterdam hebben de verschillende shariasocialistische partijen een verbond gesloten met islampartij NIDA. In Berlijn blokkeerden Antifanazi’s zaterdag een betoging van vrouwen die het zat zijn dat ze als loslopend wild gezien worden door de Merkelmigranten.

Sceptr:

Antifa betoogt tegen vrouwenmars tegen migrantengeweld

Vandaag vindt in Berlijn een grote vrouwenmars plaats waarbij (seksueel) geweld van migranten werd aangeklaagd. “Wij vrouwen in Duitsland zijn wakker geworden. We laten ons niet meer doen“, klonk het. De uiterst linkse organisatie Antifa organiseerde een tegenbetoging om de mars te saboteren. Zij vinden de mars racistisch. 

Nadat Duits bondskanselier Angela Merkel (CDU) in 2015 de historische woorden “Wir schaffen das” sprak, werd Duitsland in een jaar tijd overspoeld door meer dan een miljoen vluchtelingen. Het aantal verkrachtingen en geweldmisdrijven namen er vervolgens fors toe. Onderzoek van het Duits Ministerie van Binnenlandse Zaken toont aan dat die toename voor ruim 92% is toe te schrijven aan vluchtelingen en migranten.

De vrouwen werden tegengehouden door de geüniformeerde knokploegen van de staat in eendrachtige samenwerking de ongeüniformeerde antifa-SA.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 945 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8738 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Hoe de sharianazi’s van Antifa een betoging van vrouwen voor vrouwenrechten stopten in samenwerking met Merkels politieknokploegen

 1. Ik meende ergens gelezen te hebben dat de jongens van de Duitse Brommersclubs de vrouwen gingen verdedigen tijdens deze demonstratie. Niks meer van gehoord. Zal het wel gewensdroomt hebben.

  Liked by 1 persoon

 2. ongelovige // februari 19, 2018 om 00:08 //

  Er schijnen toch een stel mensen bij hun positieven te komen. Duitse vrouwen willen niet allemaal meer politiek correct zijn. Hier is er nóg een:
  de Groene(!) politicus met de Turkse(!) naam Cem Özdemir die in München tijdens een conferentie de lijfwacht van de turkse hoge ome op zijn dak kreeg
  https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/02/587561-587561/

  Like

 3. antiislamnu // februari 19, 2018 om 02:47 //

  Heel goed deze vrouwen mars alleen jammer dat merkel en consorten hier scheit aan hebben.
  Het gaat er veel te netjes aan toe er moet veel meer actie komen voordat ze gaan luisteren

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Massa-protesten tegen Merkel en immigratie verspreiden zich in Duitsland

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s