Nieuw

Geen Internet, en Blankenhaat op de TV

omdat er nou eenmaal een foto bij moet, via Pixabay

Nou, dat waren spannende dagen (weken inmiddels) zo zonder internet. De laatste keer dat dat me overkwam was in 2009.  Toen ik de overstap maakte van Xs4All naar Tele2. Omdat ik arm was en die laatste me goedkoper leek. Toen hadden ze zo’n reclame met schapen, waar ik er dus een van ben.

Tele2 was nooit een succes, het eerste jaar lag mijn verbinding er vaker uit dan dat hij aan was. Eén van de helpdesk-medewerkers vertrouwde me ooit toe dat ik de ‘afgelopen’ 24-uur maar liefst 3000 keer ‘ge-re-connect’ was. Geen typo en not kidding.

Vorig jaar kon mijn nieuwe tablet mijn ‘eigen’ internet-connectie niet vinden tot Tele2 de ‘power’ wat ‘opschroefde’. Die was dus al die tijd voor hetzelfde geld ‘afgeknepen’ geweest door hen? Afgelopen week heeft een of andere stratenmaker de kabel van de wijkcentrale naar mijn huis kapotgemaakt word ik geacht te geloven. Het zal, of niet. Inmiddels is duidelijk dat het wat anders zat en dat heb ik hier beschreven.

Mij irriteert het keuzemenu als ik bel. Mijn vaste telefoon zit in hetzelfde pakket dus die deed het ook niet. De enige reden dat ik een vaste telefoon heb is om met vervelende instanties te bellen die je aan de lijn houden. Maar dat had dus geen zin in dit geval, omdat die ook ‘uit’ was, en ik heb veel aan de telefoon gezeten. De combinatie van enerzijds intense onwil en anderzijds onvoorstelbare domheid van de tientallen die ik aan de lijn gehad heb, is hemeltergend.

Op de enkele positieve uitzondering na voert de minachting voor de klant over het algemeen de boventoon. Klantenservice is zonder uitzondering nul. Het duidelijkst wordt dat geïllustreerd door het volgende wat u zelf met een enkel belletje kunt testen; Bel een willekeurige provider, klik op het keuzemenu dat u iets wilt kopen en er wordt onmiddellijk opgenomen, klik dat u een probleem heeft en u staat tot 20 minuten in de wacht. Oude klanten worden als probleem beschouwd en nieuwe moeten binnengehaald.

Tot zover.
Aangewezen op televisie en boeken, naast de arbeid die eigenlijk geen arbeid is maar gewoon hobby (ik kan me niet voorstellen dat mensen werken omdat het ‘moet’ en dan werk doen dat ze niet leuk vinden, dan doe je het meest elementaire in je leven verkeerd). Die boeken kom ik misschien nog wel eens op, voor het gemak had ik een paar extra lastige uitgekozen die ik nog had liggen en nooit aan toegekomen was.

Woensdagavond eind januari.
Op Veronica was een onderzeeboot film. Een zwarte pleegde muiterij en voorkwam daarmee een wereldwijde nucleaire holocaust door een oudere blanke commandant uit zijn ambt te zetten. De oudere blanke man was stom, stompzinnig, gevaarlijk, karikaturaal, oorlogszuchtig, nog niet eens ‘slecht’ maar eerder meelijwekkend dom.

Op RTL7 was een film ‘Django’ over een veroordeelde neger die, weet ik hoe ik kijk slechts gedeeltes tot ik het kotsbeu ben, vrij kwam en bountyhunter werd en dolblij was dat hij nu voor geld blanken af mocht schieten.

Op SBS6 was een serie; ‘hufterproof’, waar een oudere blanke man, winkeleigenaar, een jongere kleurlingerige kassamedewerkster ‘seksueel’ lastigviel. De ‘Bananasplit-achtig’ anoniem gefilmde klanten namen het stuk voor stuk op voor de kleurlingerige ‘underdog’ en kregen een stempeltje ‘hufterproof’ goedgekeurd.

Op het journaal of Nieuwsuur was ook nog iets van die strekking.
Vier programma’s op rij, lukraak gezapt door mij die nooit TV kijkt. En vier keer wordt  ‘de blanke’ veroordeeld. Weggezet als slecht, dom, oorlogszuchtig, een seksueel beest. Dat is op televisie die van en voor en door blanken is, want negers en Turken en Marokkanen kijken niet naar ‘onze’ televisie.

Dat kan geen toeval zijn. Het is net een klein beetje too much om toeval te zijn. Ik kijk geen films, ik kijk geen series, niets. Soms Nieuwsuur, want dan kan ik er even lekker op schelden op twitter. Soms kijk ik eens iets terug om er iets uit te knippen zodat ik het kan embedden op onze site, maar dat is nadat ik links of rechts meegekregen heb dat er ‘iets’ was. En dan moet ik via ‘uitzending gemist’ of iets dergelijks het betreffende programma opzoeken.

Jarenlang had ik niet eens een TV, het merendeel van mijn leven. Nu heb ik een grotere dan ik ooit had, interactief en ‘smart’ en wat dies meer zij. Toen ik hem kocht vroeg de verkoper wat mijn wensen waren. ‘Dat de randen zwart zijn en niet grijs, want dat past niet in mijn interieur’, antwoordde ik, ‘en zo smal mogelijk’. ‘Maar waar wil je die TV dan voor?’ ‘Voor wielrennen en YouTube!’, was mijn overtuigde antwoord. En daar blijf ik bij.

Twee uur gezapt, op één avond. Volledig willekeurig, door de meest onwetende en minst TV-kijkende ‘kijker’ die je in dit land kan bedenken (ik lees nieuwsartikelen van over de hele wereld zoals u ongetwijfeld weet, daarmee hou ik mij mee onledig, ik kijk geen TV. Daarnaast zaag ik elk materiaal wat je kan bedenken in stukken en lijm en schroef het weer aan elkaar tot het iets nieuws is, maar dat is een privé-aangelegenheid). En daarmee zo onbevooroordeeld als je het kan krijgen wat TV betreft.

Ik ben me rotgeschrokken. Vier programma’s, vier maal blankenhaat. Als ik ooit nog een TV koop, de kans is klein, en de verkoper vraagt me weer wat voor TV ik wil, dan zal ik antwoorden dat de kleur van de rand me niet langer interesseert, maar dat ik wil dat de TV vriendelijk is voor mijn blanke ras. Ik heb het gehad met deze haat-televisie !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8714 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

14 Comments on Geen Internet, en Blankenhaat op de TV

 1. Het leuke is dat al die fims mogelijk worden gemaakt door de goede gaven van lui die niet in de aftiteling of de reclame voorkomen, uw overheid. Op dezelfde manier werd Hollywood ook door geallieerde overheden gesponsord zodat we hebben kunnen genieten van de meest heldhaftige en ethisch flink hoog genormeerde Amerikaanse oorlogsfilms met nog betere helden als in de fims over de goeie cowboys en moordlustige roodhuiden. Nodig om de opinie wat bij te stellen over Vietnam, de genocide op Dresden en andere steden en misschien wel de moord door uithongering op honderdduizenden Duitse soldaten na de oorlog. Alles wat je buiten de natuur ziet heeft een bron met bedoelingen.

  Liked by 3 people

 2. Daar wil ik nog even op inhaken, op dat TV kijken. Gisteravond toevallig gekeken naar het NOS Journaal. Ik viel van mijn stoel van verbazing :

  Ze hadden het over “White Panther”, een film die in Amsterdam in premiere ging. Speciaal voor blanken. De film had ook alleen maar blanken als hoofdrolspelers.
  250 blanke kindertjes uit achterstandswijken waren uitgenodigd om naar de film te komen kijken. In het interview zeiden die kindertjes dat ze zich konden identificeren met de blanke hoofdpersoon. Dat was toch zo fijn voor hen.

  Dat klopt dus niet. Nederland zou van protest en kwaadheid op zijn achterste poten staan.
  Maar als U in het bovenstaande ‘blank; door ‘zwart’ vervangt, dan heeft U het correcte beeld.
  Wat mij betreft een louter racistische film dus, bedoeld om de blanken weer eens naar beneden te halen. Uitermate beledigend voor het Nederlandse volk.
  Deze film hoort thuis in het jank-genre van slavernij en achterstelling. Dat is de waan van de dag op dit moment.

  Liked by 3 people

 3. Tijl Uylenspiegel // februari 18, 2018 om 11:49 //

  “ik kan me niet voorstellen dat mensen werken omdat het ‘moet’ en dan werk doen dat ze niet leuk vinden, dan doe je het meest elementaire in je leven verkeerd”
  Je zou versteld staan gesteld dat daar cijfers over zouden worden bijgehouden. Werken is geen hobby maar een noodzakelijkheid. Niet alles aan je werk is vervelend want dan heb je echt het verkeerde werk gekozen maar het tegenovergestelde dat je alles aan je werk leuk vindt is schier onmogelijk. Ooit heb ik jarenlang geprobeerd mijn passie als werk te doen en ging er volledig in op. Totdat ik aan het werk kwam als instructeur op een manege die zich nog het best laat omschrijven als een concentratiekamp voor paarden. Het gemiddelde niveau waarop gereden werd was zeer laag maar dat maakte velen alleen maar leergieriger. Mede door het lage niveau waren er leerlingen die met grote sprongen beter werden en dat geeft ook aan de leermeester veel voldoening en maakt dat andere leerlingen snakten naar mijn “wijze lessen”. Uiteindelijk deed het mij de das om dat het bedrijf op deze manier met hun paarden omging, daar kon ik op den duur niet langer mee omgaan. Tenslotte was ik me niet met paardensport bezig gaan houden omdat ik een hekel aan die dieren had.
  Daarna heb ik een aantal banen gehad, meestal voor korte en soms voor iets langere tijd om uiteindelijk mijn draai min of meer te vinden in mijn laatste beroep niet omdat ik het leuk vond maar omdat het aardig geld opleverde.
  Spijt ? Nou soms best wel omdat het toch een impact heeft als je het langer doet, aan de andere kant leer je er zo goed en zo kwaad mee leven. That’s life.

  Liked by 3 people

 4. Henk der Niederlànder // februari 18, 2018 om 12:01 //

  Deze plukte Ik bij Bert Bron van de site Johan.
  Je zou je hierin eens een beetje moeten verdiepen om inzicht te krijgen in hetgeen op het moment gebeurd.
  Dat geedt dan ook duidelijk aan waarom de subsidiestromen blijven vloeien hoewel dit niet als zodanig word vernoemd.
  Dhr Peterson weet maar al te goed waar het fout loopt en al is.

  https://ejbron.wordpress.com/2018/02/17/waar-komen-de-denkverboden-vandaan-professor-jordan-peterson-legt-de-nieuwe-verpakking-van-het-communisme-uit/

  Liked by 1 persoon

 5. Henk der Niederlànder // februari 18, 2018 om 12:04 //

  Btw, de waan van vandaag is een waan die gestuurd word door het linkse blok dat door alle soorten linkse zakkenvullers gesteund en gesubsidierrf wordt.

  Like

 6. ongelovige // februari 18, 2018 om 12:06 //

  Was maar bij xs4all gebleven.
  Als je echt eens een mooooie film wilt zien, moet je naar “Turist” kijken.
  Welkom terug!

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // februari 18, 2018 om 12:19 //

  Ook Tijl is zo nu en dan in staat om zijn tv het raam uit te flikkeren als er weer eens ondanks het grote aantal zenders niks te vinden is dat het waard is om bekeken te worden. Maar ja dat wordt dan zo nu en dan goedgemaakt door bijvoorbeeld een serie als Het geheime dagboek van Hendrik Groen of De luizenmoeder.

  Like

 8. bedonderde burger // februari 18, 2018 om 12:20 //

  Vanaf de geplande en door overheden gewenste islam invasie uit 2015 is het volgende op de tv aan de gang, minder blank en meer getint en zwart, zodat blank went aan zwart en getint en blank eindelijk eens integreert met zwart en getint, ofwel dat blank inziet dat getint terecht de baas is, met als hulpje zwart, omdat blank niet deugt!
  Dit alles naast de VARA vooral met dank aan de families Van E. en De M. die in Nederland bepalen wat mag, wat moet en wat dient te verdwijnen: de autochtone Nederlander.
  Zeg dat niet in het openbaar, dan staat een fascistische door wereldbaas Soros betaalde meute in het zwart gehulde met bivakmutsen en helmen anonieme nette veelal universiteit klonen gereed om uw ramen in te kogelen, uw auto in de fik te steken, u persoonlijk een aframmeling te geven, dit alles uit naam van diversiteit, vrijheid, broederschap, maar dat dus enkel voor hen.
  De SA van eens waren koorknapen vergeleken bij de antifascistische fascisten van vandaag:
  Heil Angela, heil Pechtold, heil Obama, heil Clinton. Weg met ons en lang leve speculanten en bankiers, de nieuwe heiligen, de enige filantropen! (voor zichzelf). Offer u op! Wees eens volgzaam, denk eens aan hardwerkende sociale politici als de Timmerfransen en de Juckers die zoveel goed werk voor u doen! En dat enkel voor maar een paar ton per jaar, peanuts! Zoals liefje Dekker is bekeerd ben ik dit nu ook: Ome George betaal je nu ook voor mij een huisje? Krijg ik via een vriendje een penthouse? Ahhhh…. Ik beloof plechtig mij voor de goede zaak in te zetten. Lang leve de oliesjeiks!

  Liked by 2 people

 9. Voor wie de echte olifant in de kamer wil kennen, is dit een uitgelezen artikel. Zet je ingeprogrammeerde cognitieve dissonantie opzij. Alleen dan begrijp je het.
  A Racial Program for the 20th Century (Israel Cohen)
  http://www.rense.com/general82/plan.htm

  Like

 10. Scrutinizer // februari 18, 2018 om 14:53 //

  Mijn eigen ervaring:
  Ik keek al jaren steeds minder TV.
  Toen had ik problemen met de kabel (een all in pack van Belgacom met zowel TV als internet en telefonie maar uitgerekend het element TV liet te wensen over).
  Gezien ik voor allerlei dagelijkse rompslomp doorgaans te lui en te lamlendig ben, kwam ik er niet aan toe om te bellen/langs te gaan o e.e.a. te laten herstellen. Dus keek ik gewoon geen TV meer. Kosten? Ach, gezien de bundel goedkoper was dan de onderdelen internet en telefonie afzonderlijk, kon het me niet schelen. Ik liet gewoon na om TV te laten herstellen en aldus geschiedde dat ik plots helemaal geen TV meer keek.
  Toen ik naar Uruguay verhuisde, nam ik alleen een internetverbinding. Mijn TV heb ik niet verhuisd en heb er hier ook geen nieuwe gekocht. Ik mis het geenszins. Ik kijk veel documentaires op youtube waaronder af en toe (heel uitzonderlijk) eens iets mainstream via uitznding gemist, maar dat is misschien hooguit 2x per maand.
  Voila, exit TV uit mijn leven.
  Nou, niet helemaal: mijn ouders hebben er wel een en daar kijken ze amper naar maar als we hen bezoeken dan kijkt mijn peutertje er graag op groot scherm naar de Spaanstalige baby-tv en zo leert ze ook buiten de kindertuin woordjes als olifant, krokodil, zebra etc.
  Maar tussen de bezoekjes van hun kleinkind door, kijken mijn ouders zelf amper TV.
  Eigenlijk zouden ze best hun abonnement stopzetten.

  Like

 11. Esperanza // februari 18, 2018 om 15:11 //

  ‘Ook Tijl is zo nu en dan in staat om zijn tv het raam uit te flikkeren als er weer eens ondanks het grote aantal zenders niks te vinden is dat het waard is om bekeken te worden. Maar ja dat wordt dan zo nu en dan goedgemaakt door bijvoorbeeld een serie als Het geheime dagboek van Hendrik Groen of De luizenmoeder.’

  Ha, Tijl, heb onder je eerdere stukje met je lofzang op De Luizenmoeder er op gewezen dat de kijkers daar op geniepige wijze de blanke weg met ons mentaliteit krijgen in gemasseerd.
  https://fenixx.org/2018/01/29/bent-u-al-in-de-ban/

  Psychiater Esther Fennema denkt er ook het hare van:
  ‘Is zwartgallig graven naar onderliggende motieven beroepsdeformatie of is mijn onbehagen terecht? De massale gelijkgestemdheid maakt onrustig en de spruitjeslucht 2.0 strookt wat mij betreft niet met onze sterk verdeelde samenleving. De makers wilden iets maken wat ze ‘zelf grappig vinden’, maar ik denk eerder aan manipulatie op kosten van de belastingbetaler…..’
  http://cult.tpo.nl/column/esther-van-fenema-de-luizenmoeder-is-vooral-policor-geinen-binnen-de-grenzen-van-de-npo/

  Liked by 1 persoon

 12. Ik heb zelf de TV al iets meer dan 20 jaar geleden de deur uitgedaan. De eerste 3 maanden was het wennen, daarna heb ik er nooit meer naar getaald.
  Wat ik wel deed (en nog regelmatig doe) is een willekeurige krant oppakken en de mediamagina openslaan om te zien wat een enorme lading bagger ik heb gemist, dat maakt mijn dag meestal al wel goed.
  Ik kijk geen TV. Ik heb zelfs geen TV. Ik wil geen TV. Als ik wat wil zien, dan kijk ik het wel terug via internet en als het er om de een of andere reden niet opstaat kan het niet interessant genoeg zijn om er moeite voor te moeten doen.

  Maar ik moet wel zeggen dat ik schrik van dit stuk. Het is me echt niet ontgaan hoe ongelofelijk hard er wordt gewerkt aan het onderuithalen van de blanken en de blanke cultuur overal in de wereld, maar dit was me dus wel ontgaan.

  Like

 13. Tijl Uylenspiegel // februari 18, 2018 om 17:22 //

  Ach Esp ik vind het gewoon leuk om naar onze huidige dertigers en veertigers te kijken, ze spreken stuk voor stuk prachtig Nederlands in niet zo goed doordachte volzinnen en denken de wijsheid in pacht te hebben,. Ondertussen zijn ze niet in staat een liefdesrelatie levend te houden, een huwelijk duurt zelden langer dan een jaar of vijf maar ondertussen zijn er wel 1 of meer nakomelingen op de wereld geschopt die het dan maar verder moeten zien te rooien met moeders. Prachtig vind ik het al die deugmensen met een hoog D66 of GroenLinks gehalte. De meeste mannen zijn vrouwelijker dan hun ex-vrouwen en de vrouwen hebben alleen maar oog voor een macho-man.
  De kinderen worden onwijs in de watten gelegd, wat zeg ik, ze worden geadoreerd, een draai om de oren is not-done, terechtwijzen is op zijn minst fascistisch.
  Na een paar afleveringen ga je begrijpen waarom allochtonen parallel samenlevingen inrichten !

  Like

 14. @Tijl………met mijn laatste beroep verdiende ik veel geld………
  wat was dat? Of wat deed je dan? ……..als ik vragen mag?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s