Nieuw

Filmpje over aanranding van minderjarig meisje in moskee is zoek

moskee El Fath Borgerhout, via streetview

De speurders zijn op zoek naar een tweede filmpje over vermeend seksueel misbruik bij moskee El Fath in Borgerhout. Een eerste, kort filmpje is door een imam aan de politie overhandigd. Er zou echter een langere versie van het filmpje zijn die veel duidelijker laat zien hoe een bestuurslid een minderjarig meisje aanrandt.

Het Antwerpse parket bevestigde gisteren dat een gewezen imam van moskee El Fath uit Borgerhout door de speurders is ondervraagd. De man had met zijn gsm gefilmd hoe bestuurslid B. in de moskee een minderjarig meisje had misbruikt tijdens het koranonderricht. De feiten dateerden van bijna twee maanden geleden. Volgens enkele getuigen zou er echter een langere versie van het filmpje zijn. Daarop is het seksueel misbruik veel duidelijker te zien. De speurders onderzoeken nu of de imam is afgeperst om die langere versie te doen verdwijnen, en zo het schandaal in de doofpot te stoppen.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8699 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Filmpje over aanranding van minderjarig meisje in moskee is zoek

  1. jackvanderveen // februari 18, 2018 om 21:15 //

    Getuigen van het voorval? Pervers dat men niet heeft ingegrepen.
    Getuigen door likkebaardend dat filmpje te hebben bekeken? Dus ook pervers.
    Moskee plat, dan is dat geen samenkomstplek meer voor smeerlappen. Doe ook de kerk en de synagoge maar plat meteen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s