Nieuw

FBI pressure increases with failure to avert school shooting

De verdachte schutter Nikolas Cruz © Nikolas Cruz

WASHINGTON — The revelation that the FBI botched a potentially life-saving tip on the Florida school shooting suspect is a devastating blow to America’s top law enforcement agency at a time when it is already under extraordinary political pressure.

Even before the startling disclosure that the FBI failed to investigate a warning that the suspect, Nikolas Cruz, could be plotting an attack, the bureau was facing unprecedented criticism from President Donald Trump and other Republicans, who have accused it of partisan bias.

The agency and its supporters had been able to dismiss past criticism as just politics, but this time it had no option but to admit it made a disastrous mistake.

Read more:

https://www.washingtonpost.com/politics/courts_law/failure-to-avert-school-shooting-adds-to-pressure-on-fbi/2018/02/16/ebb8ad56-1378-11e8-a68c-e9374188170e_story.html?utm_term=.87ea6928dc71

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s