Nieuw

Donald Trump: FBI heeft alle signalen rond de schutter op de school in Florida gemist vanwege tijdverspilling aan Rusland-onderzoek

Foto: President van de Verenigde Staten Donald Trump. Bron: Wikimedia Commons / Auteur: Gage Skidmore.

President Donald Trump heeft zijn teleurstelling geuit over het falen van de FBI die de Florida-schutter niet heeft gestopt, ondanks dat ze geïnformeerd waren over zijn gevaarlijke gedrag.

Volgens de Amerikaanse president Donald Trump had de massamoord op de school in Florida voorkomen kunnen worden, als de FBI meer tijd in de dader had gestoken in plaats van in het onderzoek naar de vermeende samenwerking van Trump met de Russen.

“Erg jammer dat de FBI alle signalen rond de schutter op de school in Florida heeft gemist. Dat is onaanvaardbaar. Ze besteden te veel tijd aan het zoeken naar bewijzen van Russische samenwerking met het Trump-campagneteam. Er is geen samenwerking. Houd je bezig met je kerntaak en maak ons allemaal trots.”

Met de tweet reageert Trump op een bericht van de FBI dat de massamoord mogelijk voorkomen had kunnen worden. Al op 5 januari ontving de FBI een waarschuwing over de dader, maar die werd vervolgens niet nagetrokken.

Trump reageerde ook op de mainstream media-hysterie over de vraag of hij geloofde dat Rusland heeft geprobeerd zich te bemoeien met de verkiezingen.

“Ik heb nooit gezegd dat Rusland zich niet met de verkiezingen bemoeide. Ik zei: het kan Rusland zijn, of China, of een ander land of een andere groep, of het kan een genie van 200 kilo zijn wat in zijn bed zit en met zijn computer speelt.”

Trump vervolgde en voerde aan dat zijn presidentiële campagne niet samenspande met Rusland om de verkiezingen te winnen.

“De Russische ‘hoax’ was dat de Trump-campagne samenspande met Rusland – dat heeft het nooit gedaan!”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.009 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6932 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Donald Trump: FBI heeft alle signalen rond de schutter op de school in Florida gemist vanwege tijdverspilling aan Rusland-onderzoek

  1. en:

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s