Nieuw

Asieleisers gooien in Zuid-Italië hond op de barbecue, ophef en politie optreden vinden ze wel raar want dit is heel normaal bij dit achterlijk volk!

Dierenrechtenactivisten, ook vaak linkse gekkies overigens, zijn compleet over de zeik wegens pogingen om een ​​hond te barbecueën in een immigrantenwelkomstcentrum in Zuid-Italië. Dit terwijl de migranten deze ophef maar raar vinden aangezien dit soort barbaarse praktijden volledig normaal zijn in de achterlijke incest gebieden waar ze vandaan komen.

Leden van de Carabinieri, een Italiaanse militaire politie, kwam onmiddellijk tussenbeide nadat ze een telefoontje hadden ontvangen van een medewerker van het centrum die getuige was geweest van de gebeurtenissen waarbij een 29 jarige Nigeriaan een hond ging roosteren in het opvangcentrum in Vibo Valentia, in de Italiaanse regio Calabrië.

De man was erin geslaagd de hond reeds te villen en te snijden en was nu bezig hem voor zichzelf en een paar vrienden te grillen toen hij werd aangehouden door wetshandhavers. De jonge vrouw die de politie heeft gebeld, is ook vrijwilliger bij een pro-dierenorganisatie in het gebied.

Om aan de politie uit te leggen dat dit soort  praktijken  “normaal zijn waar ze vandaan komen”, gaf de migrant ook nog de uitleg dat hij de hond niet zelf doodde, maar hem aan de kant van de weg dood had gevonden en besloten had hem te grillen. Hij pleitte ook voor onwetendheid over de Italiaanse wetgeving die het eten van katten en honden verbiedt.

De politie bracht de migrant over naar een ander welkomstcentrum, gevestigd in het voormalige Hotel Miragolfo in het nabijgelegen stadje Nicotera.

Onder de landen van herkomst levert Nigeria de grootste groep migranten die momenteel Italië binnenkomt, met bijna twee keer zoveel (15,7%) Nigerianen die in 2017 Italië binnenkwamen als die uit Guinee, de op één na grootste immigrantengroep per land van herkomst (8,4 procent) ).

Deze Afrikaanse natie heeft de afgelopen weken veel aandacht van de lokale media gekregen , met berichten over de groei van een “meedogenloze” Nigeriaanse maffia op Italiaanse bodem en de brutale moord en verminking van een 18-jarig Italiaans meisje, Pamela Mastropietro, gepleegd door drie Nigeriaanse migranten.

Het uiteen gereten lijk van Mastropietro werd eerder deze maand ontdekt in twee koffers buiten de centrale Italiaanse stad Macerata, maar miste haar nek, hart en geslachtsdelen. Het lichaam was ook ontbeend en gewassen in bleek.

Een prominente Italiaanse criminoloog zei dat de modus operandi in dit geval overeenkwam met methoden die typisch door de Nigeriaanse maffia werden gebruikt.

“Wat we hebben gezien in het geval van Pamela zijn dezelfde methoden die de Nigeriaanse maffia systematisch in Nigeria en elders als kenmerk heeft,” zei Meluzzi. “Het is een routine om slachtoffers in stukken te snijden en in sommige gevallen delen van hun lichaam te eten.”

Even verontrustend zijn meldingen van schokkende percentages vrouwelijke Nigeriaanse migranten die naar Italië gingen om er als prostituee te eindigen, hetzij door keuze of dwang. Ze worden slavinnen van de Nigeriaanse maffia.

Momenteel belandt ongeveer 80 procent van de Nigeriaanse meisjes en vrouwen die naar Italië migreren in de prostitutie. Een vorm van seksuele slavernij waartegen de meisjes en vrouwen geen verweer hebben. Ongeveer de helft van de prostituees die momenteel in Italië werken zijn Nigerianen.

Nigeriaanse handelaren hebben de migrantencrisis van Europa misbruikt om meiden over de Middellandse Zee naar Italië te vervoeren om tot prostitutie te dwingen. Vanaf 2014-2016 kwamen meer dan 12.000 Nigeriaanse meisjes en jonge vrouwen naar Italië en hiervan werden er ongeveer 9.400 misbruikt als sekswerkers.

Thomas D. Williams voor Breitbart

Foto boven artikel is niet de bewuste hond maar een foto van Pixabay.

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Asieleisers gooien in Zuid-Italië hond op de barbecue, ophef en politie optreden vinden ze wel raar want dit is heel normaal bij dit achterlijk volk!

 1. Alsof wij nooit eens iets op een barbecue gooien.

  Liked by 2 people

 2. jungleelephant // februari 18, 2018 om 23:38 //

  Al dat zwarte zooitje moet weg hier!Niet minder,maar weg,weg,weg,weg,helemaal weg!

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // februari 18, 2018 om 23:47 //

  Heb even op het verhaal moeten kauwen.
  Vraag 1) Keur ik het af ?
  Ja natuurlijk, honden zijn gezelschap en verdedigingsdieren.
  Vraag 2) Waarom dan die twijfel ?
  Ach katten en ook paarden vallen onder de categorie huis en gezelschapsdieren. Paardenvlees vinden we heel normaal en wordt normaal geconsumeerd.
  De wat ouderen onder ons weten dat je vroeger bij de poelier naast kippen ook konijnen kon kopen, daar zaten altijd de pootjes nog ongevild aan.
  Waarom ? Omdat er weinig verschil is tussen katten en konijnenvlees en malafide poeliers wilden nog weleens een kat tussen de konijnen stoppen !
  Tegenwoordig zijn er nog nauwelijks echte poeliers overgebleven en het gevaar dat je per ongeluk zo nu en dan een kat zit te verorberen is nihil (zegt men…)
  De scheidslijn tussen wat je wel en niet eet is dus vrij dun.
  Wij vinden het weerzinwekkend om een dier dat in het verkeer is omgekomen op te eten en ervan uitgaande dat het een gewoon huisdier bij een gezin was is het dat ook. Ook bij een zwerfhond zou ik het trouwens afkeuren.
  Het laat echter ook zien hoever we van de realiteit af zijn komen te staan, vroeger was het helemaal niet zo heel gek dat iemand een konijn zelf slachtte, gewoon thuis in de keuken of in de tuin.Vandaag de dag roept dat weerzin op. Waarom ? Als je het goed doet is er niks mis mee. Alle vlees dat je eet is ooit een levend wezen geweest en dat is dus ook een keer geslacht en gereed gemaakt voor consumptie. Tegenwoordig gebeurt dat buiten ons gezichtsveld maar dat wil niet zeggen dat het niet gebeurd.
  Ik bereid me er vast op voor dat ik een hele berg kritiek over me heen ga krijgen… 😀

  Liked by 1 persoon

 4. templars2017 // februari 19, 2018 om 00:24 //

  Niks kritiek Tijl ,maar zoals je zegt is de vleesindustrie met alles er op en eraan buiten ons gezichtsveld gehouden ,wat niet weet ,niet deert zeg maar ,doch een hond heeft een ander aspect als laat ons zeggen een koe in de wei.
  Een hond is iets dat automatisch gekoppeld wordt als gezelschap dier dat bij je woont, ze hebben een bepaalde plaats in de maatschappij een die een koe bvb niet heeft en ook nooit zal hebben.
  Brutaliteiten tegen dergelijke “huisdieren ” kunnen op weinig sympathie rekenen , wat ergens logisch is.
  Een dier dat dag en nacht bij je is ga je niet zomaar slachten en grillen op de barbecue of je moet er geen enkele empathie voor hebben ,ik persoonlijk heb er 3 lopen twee herders en een klein mormel en wee diegene zijn gebeente die er ook maar scheef naar kijkt.
  Maar die zandvlooien kennen onze samenleving niet dus geen kritiek aan je adres maar aan het hunne.

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // februari 19, 2018 om 00:57 //

  Maar je zult ongetwijfeld weleens in mediterrane landen geweest en daar is het niet vanzelfsprekend dat honden en katten huisdieren zijn, er zijn haast waanzinnig veel zwerfdieren waar niemand naar omkijkt. En ja ik heb vroeger vele huisdieren gehad en moet er niet aan denken dat de een of andere onverlaat daar wat mee had willen doen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s