Nieuw

Verklaarde dat Joden “een leidende rol spelen” om Europa multicultureel te maken – krijgt medaille van het Zweedse koninklijk huis

In 2010 deed Barbara Spectre haar beruchte uitspraak in een interview met de Israel Broadcasting Authority.

De Amerikaans-Joodse activiste Barbara Specter, die nu in Zweden woont, krijgt de Koningmedaille, kondigt het koningshuis aan op zijn website. Spectre is berucht geworden door haar verklaring dat zij voorstander is van een multiculturele transformatie van Europa, en beweert dat Joden een leidende rol spelen.

De 76-jarige Barbara Specter krijgt de Koningsmedaille in de 8e graad met donkerblauwe banden voor haar zogenaamde “uitstekende inspanningen voor de Joodse cultuur in Zweden en daarbuiten”, schrijft kungahuset.se.

Spectre kwam in 1999 naar Zweden, toen haar man werd opgeroepen om het werk over te nemen van de opperrabbijn in Stockholm.

Na een jaar later richtte ze Paideia op, (Onderwijs”/Training” in het Grieks), oftewel het Europese Instituut voor Joodse Studies in Zweden. Dit gebeurde met de financiële steun van de Zweedse staat en de Marianne en Marcus Wallenberg stichting.

Paideia schrijft openlijk op haar website dat ze ‘”culturele diversiteit en humanistische waarden wil verspreiden”.

Nog bekender, of beruchter, werd Spectre met een interview in 2010 met IBA News, waarin de rol van Joden voor de immigratie uit de Derde Wereld naar Europa werd benadrukt. Volgens haar zullen Joden een leidende rol spelen in de opbouw van een multicultureel, niet-homogeen Europa, dat volgens haar moet worden opgericht om Europa te laten “overleven”.

In de verklaring, die op film staat, zei ze:

– Ik denk dat er een toename van antisemitisme komt, omdat Europa nog niet geleerd heeft multicultureel te zijn. En ik denk dat we deel moeten uitmaken van de transformatie die moet plaatsvinden. Europa zal niet de monolithische samenleving zijn die het in de vorige eeuw is geweest. Joden zullen hier de kern van zijn. Het is een enorme transformatie van Europa. Men komt nu in een multiculturele fase, waar Joden verafschuwd zullen worden vanwege hun leidende rol, maar zonder die leiderschapsrol en zonder die verandering zal Europa niet overleven.

Bron:

http://www.friatider.se/sade-judar-kommer-st-i-centrum-f-r-att-g-ra-europa-m-ngkulturellt-f-r-pris-av-kungahuset

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6375 Articles)
Altijd in oppositie.

12 Comments on Verklaarde dat Joden “een leidende rol spelen” om Europa multicultureel te maken – krijgt medaille van het Zweedse koninklijk huis

 1. They are destroying themselves.

  Like

 2. Wat een kul……………..alsof de Joden leidend zijn in het binnenhalen van de joden hatende islam…………dan ben je toch gewoon niet goed bij je hoofd……………….en dat dan multicultureel en humanistisch noemen……………god allemachtig nog an toe………………. iets met een plaat en hoofd……..

  Liked by 1 persoon

 3. Zei iemand Soros?

  Like

 4. Ik heb het altijd een héél eng mens gevonden. Dat gezicht, die vertrokken, verbeten aangezichtsspieren. Deugt dus voor geen meter. Vals kreng.

  Liked by 1 persoon

 5. Esperanza // februari 17, 2018 om 20:43 //

  Zelfhaat revisited.

  Like

 6. polderboy // februari 17, 2018 om 21:33 //

  Gefrustreerd suprematistisch wijfje van de opperrabbijn, dus zelf actief geworden met hoogdravende niemendalletjes. In dergelijke hofkringen krijg je dan een lintje in de onderlinge kruisbestuiving van loftuitingen.

  Liked by 1 persoon

 7. Er zijn wel meer enge Joden.

  Ik moest even zoeken waar Blondemevrouw deze tekst vandaan getoverd had, maar hij komt van:

  Zie:
  http://thebridgelifeinthemix.info/history/blueprint-todays-world-revolution/#sthash.KBiqllRV.dpbs

  Like

 8. Republikein // februari 18, 2018 om 02:11 //

  Leeft die heks nog?
  Godsamme, knetter.

  Like

 9. die twitter link werkt hier niet fub.

  Like

 10. Nee Blonde heeft haar tweet verwijderd, nadat ik vermelde waar de tekst vandaan komt.

  Ze heeft denk ik niet de bedoeling Joden neer te zetten als aanjagers van de vernietiging van Europa en de installatie van een vorm van NWO. Het was denk ik niet voor niks dat ze de bron er niet bijgaf. Want onderstaande stukje tekst wat ze tweette, bekt natuurlijk wel lekker:

  ““The historical mission of our world revolution is to rearrange a new culture of humanity to replace the previous social system. This conversion and reorganisation of global society requires two essential steps, firstly the destruction of the old established order, secondly, the design and imposition of the new order, the first stage requires elimination of all frontier borders, nationhood and culture, public policy ethical barriers and social definitions. Only then, the destroyed old system elements can be replaced by the imposed system elements of our new order.”

  “The first task of our world revolution is destruction. All social strata and social formations created by traditional society must be annihilated. Individual men and women must be uprooted from their ancestral environment, torn out of their native milieus, no tradition of any type shall be permitted to remain as sacrosanct. Traditional social norms must also be viewed only as a disease to be eradicated. The ruling dictum of the new order is, nothing is good so everything must be criticised and abolished. Everything that was must be gone.””

  Mij deed het denken aan de protocollen van Sion, dus ik ben even gaan zoeken 😉

  http://thebridgelifeinthemix.info/history/blueprint-todays-world-revolution/#sthash.KBiqllRV.4umDv8Kl.dpbs

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Barbara Lerner Spectre | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s