Nieuw

Twee Duitsers zijn al gestorven aan behandelingen door ongekwalificeerde migrantenartsen

De medische kamer van Duitsland heeft de alarmbel geluid na twee dodelijke incidenten met migrantenartsen, bericht Neue Westfälische.

Hun ontoereikende expertise is van invloed op de zorg voor patiënten in Duitsland, zegt Theodore Windhorst, voorzitter van de Kamers. De kamer controleert weliswaar de taalvaardigheid van haar artsen, maar controleert hun vakbekwaamheid niet.

Reeds twee gevallen van patiënten die door migrantenartsen worden behandeld hebben dodelijke gevolgen gehad. Een baby stierf in het ziekenhuis Westfalen-Lippe nadat de betrokken Libische gynaecoloog onvoldoende bekend was.

In een ander geval werd een man, die net was gevallen, zonder verdere diagnose naar een psychiater gestuurd. De man stierf later aan hersenbeschadiging (een bloeding). Beide betrokken artsen waren artsen met buitenlandse graden en “twijfelachtige taalvaardigheden” volgens de Duitse kamer.

Een arts met een buitenlandse kwalificatie die in Duitsland actief wil worden, heeft een vergunning van de staat nodig. Als de arts afkomstig is uit een lidstaat van de EU, EVA of Zwitserland is het gemakkelijk: hun diploma’s zijn gelijkwaardig.

Voor andere delen van de wereld zijn de kwalificaties verschillend en moeten intensief worden gecontroleerd. Het is niet bekend of er meer (niet-) dodelijke gevallen zijn met migrantenartsen in Duitsland.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/02/two-germans-have-already-died-because-of-treatments-by-unqualified-migrant-doctors/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8699 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Twee Duitsers zijn al gestorven aan behandelingen door ongekwalificeerde migrantenartsen

 1. paulzwueste // februari 17, 2018 om 19:12 //

  nooit ’n neger en/of ’n arabier aan mu lichaam…!!!!

  Liked by 1 persoon

 2. Onbegrijpelijk, ik denk dat die Duitse Gutmenschen teveel macht hebben gekregen.
  Een kennis van mij, een gerenommeerde kinderarts uit Rusland/Oekraïne moest toen zij naar Nederland kwam in het kader van gezinshereniging helemaal opnieuw haar bul halen en kon daardoor ook haar specialismen vergeten. Alles maar dan ook alles opnieuw. Of…………
  zou het komen dat zij uit het verkeerde land komt, dat geloof ik namelijk veel eerder. Met mijn vrouw exact hetzelfde, 7 jarige studie en Master history aan de Uni van St.Petersburg,+ daarnaast dipl. conservatorium o a. lerares piano werd nog niet geschikt bevonden voor een plaatsje als leidster bij een kleuterschool, terwijl ze dit werk tijdens haar studie had verricht. Achteraf bleek dat veel peuterspeelzalen in handen zijn van Turkse criminelen, net zoiets als wat in de thuiszorg gebeurd.Dit moslimtuig heeft zich in alle geledingen van de maatschappij gedrongen, dit i.v.m. witwassen en subsidies.
  Dit is ook in veel ambtenarenfuncties geschied. Heel zorgelijk, want die gasten verraden elkaar nooit, intimidatie etc. Weet u nog die Turkse op COA?

  Liked by 3 people

 3. Misschien zit er ergens in het Midden Oosten wel een zandhaas die artsen diploma’s vervalst.

  Liked by 1 persoon

 4. NOOIT EEN NEGER EN/OF EEN ARABIER AAN MU LICHAAM !!!!…

  Liked by 1 persoon

 5. Wees niet al te chauvinistisch,ik woon in Brasil en wegens tekort heb ik nu een Cubaanse dokteres voor de groep waar ik bij hoor.Ben dik tevreden.De mentor van Dr Barnard was een neger,maar mocht niet op de voorgrond treden….er zitten bèst wel goeden tussen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s