Nieuw

Turkije roept Nederlandse diplomaat op matje voor erkennen Armeense genocide

Turkije heeft de tweede man van de Nederlandse ambassade op het matje geroepen.

De Turkse regering wil van de plaatsvervangend ambassadeur tekst en uitleg over het voornemen van de Tweede Kamer om de massamoord op Armeniërs in 1915 als volkenmoord te erkennen, meldt persbureau ANP op basis van Turkse media.

WNL >>

Erik Weststrate, de plaatsvervangend ambassadeur, is de hoogste Nederlandse vertegenwoordiger in Ankara. Nederland heeft er al een poos geen ambassadeur, omdat de betrekkingen met Turkije op een dieptepunt zijn beland.

Het voornemen van de Kamer kan het herstel van de betrekkingen in de weg staan, waarschuwt het Turkse ministerie van Buitenlandse Zaken.

RTL >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8697 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Turkije roept Nederlandse diplomaat op matje voor erkennen Armeense genocide

 1. paulzwueste // februari 17, 2018 om 19:11 //

  Herstel van de betrekkingen met die islam-smeerlapperij.
  Nee nooit!!!!

  Weg met al die turken…!!!

  Like

 2. Pure chantage, maar dat is moslims wel toevertrouwd

  Like

 3. polderboy // februari 17, 2018 om 19:30 //

  Als je door Erdogan op het matje wordt geroepen, dan doe je het goed en ben je juist bezig.
  I.t.t. Rutte, die de banden met Erdogan juist wil aanhalen, “omdat “we” Turkije nodig hebben.”

  Maar goed, door bewust beleid van o.a. de VVD en D66, die EU geil zijn, met haar jarenlange zware subsidies aan Turkije is ruim baan gemaakt voor investeringen van het West Europese multinationale bedrijfsleven in Turkije, maar daarom zitten we vast aan Turkije, vanwege de multinationals hun bezit,

  Zo vast als een junk aan zijn huisdealer. En dat gaat natuurlijk verkeerd, want de samenleving bestaat niet alleen uit winstgeile multinationale junks, en verder burgers die het prima vinden om tussen vijandige buren, lid van de de sharia haatschuur, te leven in een aan eenheid verliezende samenleving.
  Dus gekozen moet worden voor goede politieke partijen, en niet de VVD en D66, die de huidige koers van de EU ambtenaren zullen blijven volgen: wat ze ook lullen en beloven.

  Het gelul dat kapitalisme en liberalisme onze samenleving in haar huidige vorm zullen laten voorbestaan, is altijd natuurlijk de zwak geweest van de gedachte die stoelt op die zogenaamde onzichtbare hand van Adam Smith, waar dergelijke liberalen in geloven:
  https://hbr.org/2012/04/there-is-no-invisible-hand
  In Harvard zeggen ze het nu: het zijn sociale normen en goede (!) reguleringen die het doen.
  Dus niet dereguleren van arbeid, de deuren open zetten voor alles wat “ik wil asiel” roept, en lekker eindeloos snijden in fiscale budgetten om de boel zo te stutten, en dat als multicultuur verkopen.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s