Nieuw

Russische Elena doet aangifte tegen ‘discriminerende’ Pechtold: ‘Russen zijn boos’ – Geert Wilders wil Mr. Penthouse opsluiten

"Ik moet de eerste Rus nog tegenkomen die zijn fouten zelf rechtzet."

Alexander Pechtold bij de NPO. Screenshot NPO 1 via DDS/@Gerbijl op Twitter

De Russische Elena uit Breda heeft aangifte gedaan tegen D66-leider Pechtold vanwege zijn omstreden uitspraak over Russen. Sindsdien roeren meer Russen en Nederlanders zich. Strafrechtdeskundige Theo de Roos noemt zijn uitspraak ‘discriminerend’.

D66-leider Pechtold zei maandag tegenover de NOS over Russen het volgende: “Ik moet de eerste Rus nog tegenkomen die zijn fouten zelf rechtzet.” Dat zei hij nadat Halbe Zijlstra onder vuur was komen te liggen. Zijlstra trad af vanwege een leugen over een bezoek aan Poetin.

RTL >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.009 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9275 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Russische Elena doet aangifte tegen ‘discriminerende’ Pechtold: ‘Russen zijn boos’ – Geert Wilders wil Mr. Penthouse opsluiten

 1. bozeburger // februari 18, 2018 om 11:13 //

  Hoelang duurt het nog voor het volk eindelijk eens snapt dat langzaam maar zeker de totalitaire staat word ingevoerd , en onze kinderen en kleinkinderen allen slaven en orgaanvlees zullen zijn? Die gore klootzakken van vvd/cda/pvda/d66 zijn CRIMINELEN en dienen te worden opgesloten levenslang!!! Landverraad, corruptie,
  Wanneer komt “bijltjesdag”?

  Liked by 1 persoon

 2. Mijn Russische echtgenote moet alleen maar minzaam glimlachen om deze uiterst politiek correcte domme(pleonasme) uitspraak van een man die pretendeert de wijsheid in pacht te hebben en zich voordoet als intellectueel na zijn doctoraal archeologie. Volgens haar had hij beter in de grond kunnen gaan wroeten als beginnend archeoloog, want wroetend als politicus heeft hij jammerlijk gefaald. Hij is een mol en hij blijft een mol, vandaar ook die schellevis ogen.
  Ze heeft gelijk vind ik en het beschaafd verwoord, beter dan ik zou doen over die corrupte viezerik.

  Liked by 1 persoon

 3. bozeburger // februari 18, 2018 om 13:57 //

  Ongelooflijk goed hoe ze het volk zo dom hebben gekregen in een halve eeuw dat ze dit allemaal nog pikken inderdaad, slechts 50 jaar terug ging zo iemand op het hakblok!

  Like

 4. paulzwueste // februari 18, 2018 om 20:12 //

  Die Pechtold begeeft zich echt op héél glad ijs….!!!!
  Héél dom want hij beseft niet dat hij zich in zijn positie heel erg kwetsbaar opstelt….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s