Nieuw

Racistische aanslag in Italië

Ik heb wat commentaar, stukjes, geschreven op het moment dat ik geen internet had, dat maakt me wat gehandicapt (dat is een understatement). Die stukjes zijn dan ook niet allemaal actueel, en vaak niet voorzien van linkjes en verwijzingen, omdat ik daar niet bij kon (voor zover ze er wel staan heb ik ze achteraf toegevoegd). Sommige van die schrijfsels wil ik toch plaatsen:

Ondanks dat ik geen internet had zie ik in ons archief dat ‘rommel’ precies dezelfde twee stukjes opmerkte:

Italiaans tienermeisje vermoord en in stukken gehakt, Nigeriaanse migrant gearresteerd

Zes migranten neergeschoten in Italië – mogelijke wraak na wrede moord op een jong Italiaans meisje

Nou, nou, nou. Wereldnieuws. Op alle gelijkgeschakelde propagandazenders. Dat is de enige manier waarop ik momenteel (03-02-2018) nieuws tot me krijg zonder internet en dat biedt een mens een beperkte blik op de wereld. Aan smartphones doe ik niet, want ik plak niet vrijwillig afluisterapparatuur en een gps-tracker op mijn lichaam. 90% of meer van het nieuws wat ik anders tot me neem wordt niet vermeld. En wat tot me doordringt is bijna zonder uitzondering anti-blank racistisch gekleurd.

Een blanke Italiaan, ooit waren ze allemaal blank maar tegenwoordig schijnt dat vermeldenswaardig te zijn, zou in Italië vanuit een auto zes keer op immigranten (negers) geschoten hebben. Hij was een slechte schutter, want ze zijn allemaal nog in leven. Het is nieuws voor zowel de NOS, het Belgisch nieuws en zelfs voor CNN. Die laatste berichten nooit over de duizenden drive-by shootings jaarlijks in de VS waarbij negers vooral andere negers doodschieten. Die duizenden blanken die jaarlijks in de VS vermoord worden door negers krijgt u ook nooit iets over te horen. En dat er 80.000 blanken vermoord zijn in Zuid-Afrika sinds het ANC daar mede door de PvdA aan de macht geholpen is wordt ook geheim gehouden. Maar zes gewonde illegale negers in Italië moet in ene breed uitgemeten worden op meerdere zenders. CNN herhaalt het maar liefst elk half uur.

De aanslag zou verband houden met de moord op een blank meisje door een Nigeriaanse neger, wat natuurlijk geen racisme was, want de dader was een illegale neger en het slachtoffer een in stukken gesneden en in een greppel gedumpte blanke. Dat is geen racisme maar de diversiteit die we nodig hebben omdat we zonder verloren zijn. Want zonder diversiteit wordt het oorlog volgens Timmermans. En door negers in stukken gesneden blanke Europese meisjes waarvan de lijken in greppels gedumpt worden dat is vrede. De vrede van Timmermans en de EU.

CNN meldt ook nog dat er sprake van zou zijn geweest dat de Italiaan verliefd was op het meisje en dat hij daarom gehandeld had. Ah, oh. Zou het dan niet waarschijnlijk zijn dat als het meisje door een blanke vermoord geweest geworden was dat hij wraak genomen zou hebben op blanken ? Zomaar een vraag hoor. Maar het ontkracht wel gelijk het ‘racisme’ argument. Was het dan niet eerder een crime-passionel ? Een wraakschietpartij ?

CNN vond het ook belangrijk om Lega-Noord eventjes aan de aanslag te koppelen door te melden dat de Italiaan lid was van Lega-Noord. Dat 90% van de ‘drive-by-shooting-negers’ op de democraten stemt (90% van alle negers stemt op de democraten dus waarschijnlijk ook 90% van de voorbijrij-negers) is dan weer nooit van belang.

Net als het nooit van belang is om te melden dat de duizenden bejaarde slachtoffers van Marokkaanse straatrovers zonder uitzondering blanke Nederlanders zijn, want dat zou maar racistisch zijn om dat eerlijk te vermelden, nietwaar ? Wel waar is dat de Nederlandse politie expres geen cijfers verschaft over asielcriminaliteit en dat de Duitse politie de opdracht heeft alle misdaad als ‘extreem-rechts’ te framen, en dat het in Zweden verboden is om de afkomst te vermelden als de dader een non-Zweed is.

Kotsmisselijk word ik van deze racistische leugenpers. Deze journalistiek pleegt een permanente en voortdurende anti-blanke racistische aanslag op onze maatschappij en samenleving. Een heel veel grotere en oneindig dodelijkere aanslag dan deze kleine wraakoefening van een gefrusteerde Italiaan.

Update volgende dag; De NOS en CNN melden dat de man een ‘Mein Kampf’ in bezit had. Het past weer bijna té goed in het frame om immigratie-critici weg te zetten als rechts-extremistische nazi’s. Dat Mein Kampf na de koran zo’n beetje het populairste boek in het Midden-Oosten is onder de islamonazi’s die we binnenhalen als waren het vluchtende Joden krijgen we dan weer nooit te horen. Daarbovenop had de Italiaan ook nog eens aangegeven geen spijt te hebben van zijn daad. Extra foei ! Of verkrachtende Somaliërs, moordende Nigerianen die lijken van Europese meisjes in stukken snijden en dumpen langs de kant van de weg, blanke Nederlandse bejaarden berovende Marokkanen ooit spijt hebben vraagt niemand ooit.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8738 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Racistische aanslag in Italië

 1. Ik woon vlakbij Dresden, in Oost-Duitsland en merk niets van Neonazi’s maar zie overal moslimvarkens die mensen beroven. In Berlijn is dat niet anders. Wel is er een andere groep duitsers, de Habsburgers: betalen geen belasting, zijn sterk bewapend en lossen zelf hun problemen op.

  Like

 2. bp633livenl // februari 17, 2018 om 12:37 //

  Volgens mij bedoel je de Reichsbüger, Henk
  Die zeggen dat het hedendaagse Duitsland eigenlijk illegaal is en in feite nog altijd bezet door de VS.
  Er zijn er die terug verlangen naar het Duitse Keizerrijk van voor de 1ste wereldoorlog maar er zijn ook Reichsbürgen die genoegen nemen met het Derde Rijk van ome Adolf.

  Like

 3. bp633livenl // februari 17, 2018 om 12:39 //

  Typefoutje moet dus Reichsbürger zijn.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // februari 17, 2018 om 14:21 //

  Ahaaa… je zegt (schrijft) steeds “blanken” !! Dat mag helemaal niet ! Witte(n) moet je tegenwoordig zeggen (schrijven) want anders ben je een racist… Nou ja het zij je vergeven, je bent ‘even’ afgesneden geweest van internet dus je zult dat wel gemist hebben.
  En verder, ja wat verder ? Zoals bijna gebruikelijk ben ik het met je eens. Van alles en nog wat wordt erbij gesleept zodra het een moord is die eventueel en heel misschien terug te voeren valt als zijnde (extreem)rechts.
  Nou zijn onze media ook niet bepaald benauwd om ronduit te liegen als het zo uitkomt, maar inderdaad zo nu en dan is het dermate opzichtig dat het ergerlijk wordt (als het dat al niet was).

  Like

 5. Esperanza // februari 17, 2018 om 16:32 //

  @Fub ‘Aan smartphones doe ik niet, want ik plak niet vrijwillig afluisterapparatuur en een gps-tracker op mijn lichaam.’

  Interessant, misschien daar eens stukkie aan wijden?

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s