Nieuw

Overdag hulpverlener, ’s nachts macho – ‘Kindhoer op schoot’

Ze doen gevaarlijk werk in moeilijke omstandigheden, op geïsoleerde locaties waar een ‘machocultuur’ heerst. Het probleem van seksueel misbruik door hulpverleners gaat veel verder dan Oxfam. ‘Dit is sectorbreed.’

De ngo-wereld beleeft haar metoo-moment sinds Oxfam UK in opspraak kwam met een seksschandaal. In 2011 organiseerde de Belgische directeur Roland van Hauwermeiren, vandaag 68, in Haïti seksfeestjes waarop mogelijk minderjarigen aanwezig waren.

De man werd ontslagen maar kon tot 2014 voor verschillende hulporganisaties in het buitenland blijven werken. De krant The Times berichtte dat ook de opvolger van de Belg in Haïti intussen ontslagen werd wegens wangedrag ten opzichte van andere hulpverleners.

Lees verder:

https://www.tijd.be/ondernemen/media-marketing/Lucky-Luke-en-Largo-Winch-weer-in-Belgie-gedrukt/Overdag-hulpverlener-s-nachts-macho/9982962.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.009 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6933 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Overdag hulpverlener, ’s nachts macho – ‘Kindhoer op schoot’

 1. Ik geef zelf aan wat ik nu zeg een misplaatste grap is………
  als de plaatselijke kroeg en de bioscoop in puin liggen moet je toch wat of niet?

  Liked by 1 persoon

 2. Ze organiseerden wat hoeren bij elkaar voor een feestje. Wat is daar verkeerd aan ?
  Waarom zou dat niet mogen ? Is dat tegenwoordig ook al crimineel ?
  Toen in Amsterdam een aantal jaren geleden een Europese top werd georganiseerd, waren de callgirls niet aan te slepen. Maar geen hond die daar tegen protesteerde. Maar dat waren wél de hooggeplaatste politici uit de West-europese landen, die toen ‘feestjes’ organiseerden.

  Er wordt ook nog gesuggereerd dat daar in Haïti minderjarigen bij waren, maar waarschijnlijk is dat niet. Het is niet bewezen. Dat hoort in de categorie “suggestief nepnieuws”. Derhalve resteert : het hele bericht en de hele ‘aanklacht’ is zwaar overtrokken.

  Like

 3. scherpschutter1943 // februari 18, 2018 om 09:35 //

  “Ze doen gevaarlijk werk”, wat een flauwe kul. Dat zogenaamd gevaarlijke werk doen ze alleen maar omdat ze het zelf leuk vinden en kunnen zeggen tegen het thuisfront “kijk mij eens”. Het betaalt ook prima en daar gaat het om. En als ontspanning ook nog eens met zon kindhoer spelen. Durven ze thuis niet’. De pedofilie spat er van af. Natuurlijk onbestraft want het blazoen van de hulp-verlener moet onbesmurt blijven. Door al die ophef krijg je als organisatie alleen maar minder subsidie en giften en het salaris van de c.o. van de organisatie moet ook betaald worden (oxfamdirecteur farah karimi 115.769) Voor dit bedrag wil ik ook wel de goedmens uithangen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s