Nieuw

Marokkanen: we worden bedreigd door gemeentelijke teams

Door: Jacob van der Meulen

Onaangekondigde huisbezoeken van Bestuurlijke Interventie Teams bij criminele jongeren in Schalkwijk hebben voor grote onrust gezorgd in de Marokkaanse gemeenschap. Ouders houden vanaf nu de deur dicht voor de teams omdat ze zich bedreigd voelen.

In deze krant vertellen de vaders van vier Marokkaanse gezinnen die door de BIT-teams werden bezocht dat ze op zich volledig achter een harde aanpak van hun zonen te staan. Ze hebben er wel problemen mee dat hele gezinnen door deze aanpak zich bedreigd en geïntimideerd voelen. Het gaat daarbij ook om kinderen die het maatschappelijk prima doen. De gezinnen hebben de Haarlemse advocaat Ali Oass ingeschakeld om een einde te maken aan de onaangekondigde bezoeken. De BIT-teams worden gevormd door politie, gemeente, belastingdienst, handhavers en uitkeringsinstanties.

Lees verder:

https://www.haarlemsdagblad.nl/haarlem-eo/marokkanen-we-worden-bedreigd-door-gemeentelijke-teams?items_per_page=20

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Marokkanen: we worden bedreigd door gemeentelijke teams

 1. Oh jee, das ernstig hè- bedreigd zelfs. Dat slaat toch alles. Vreselijk

  Like

 2. Gelul…….gewoon meewerken aan onderzoek of veiligheid. Tegenwerken……reden voor dieper graafwerk.

  Like

 3. polderboy // februari 17, 2018 om 21:54 //

  In maffiafamilies heb je ook altijd wel een of twee leden die nachtelijk in de kleine uurtjes beton storten, en ook nog keurig op zondag naar de kerk gaan,
  Best heel bedreigend als ze vragen komen stellen over zulke keurige ondernemers: nota bene steunpilaren van de economie. Dan heb je een goede consigliere nodig.

  Liked by 3 people

 4. Om een of andere reden is al vlot duidelijk dat de rol van dader en slachtoffer ongekeerd wordt, Dat zal een cultureel dingetje zijn. Het valt tenslotte ook op in Gaza of in een zaal vol Gutmenschen en heeft in middels al tot een shariasocialistisch verbond bij de gemeenteraadsverkiezingen van Rotterdam geleid.

  Liked by 2 people

 5. antiislamnu // februari 17, 2018 om 23:30 //

  Dat krijg je met die incest kinderen

  Like

 6. Vanaf mijn 6-de heb ik in Schalkwijk gewoond. Aan het eind van de straat begon het weiland. Ik maakte mijn eigen pijl en boog en ging met de hond op hazenjacht, nooit wat gevangen hoor, maar daar gaat het niet om. Het was een vrije tijd. Ik was 24 toen ik weg ging naar de grote stad om te studeren, het leven wel te verstaan. Als ik dit nu lees, en in de grote stad is het nog erger, krijg ik een niet een klote gevoel, maar iets, en dat heb ik al een hele tijd, dat een stuk verder gaat, mijn instinct, mijn overleving’s oer gevoel wordt alsmaar sterker. Ik wil weer een pijl en boog, ik wil me weer bewapenen, ik voel dat er een nood daar is. Ben ik de enige die dit aanvoelt?

  Liked by 4 people

 7. Als je niets te verbergen hebt, dan klaag je niet en verwelkom je deze mensen. Maar ja dat is in 99,999999 % vaak niet zo.

  Liked by 2 people

 8. scherpschutter1943 // februari 18, 2018 om 09:50 //

  Die teams doen het nog netjes. Als ze volgens de Marokkaanse methode te werk zouden gaan, deden ze het als volgt. Ze wachten eerst je familie op in de straat. Misbruiken je zuster, slopen je auto en steken hem in brand en dan komen ze aan de deur met 20 a 30 man. Niet bellen maar eerst brandbare vloeistof door de brievenbus en dan aansteken. Als ze binnen komen wordt de man neergestoken, de vrouw verkracht en het geld gestolen. De Marokkanen hebben de mazzel dat ze in nederland zijn en hun grote muil kunnen open trekken. De Koning van Marokko had ze allang laten executeren.

  Like

 9. Woon in bovengenoemde wijk en kan politie geen ongelijk geven, ze stelen bij het leven beroven ouderen, stelen winkels leeg, terroriseren buiten andere, lopen met wapens(stroomstoot stok en of teasers).

  Oftewel mag toch verdomme tijd worden dat ze die gasten incl. ouders hard aanpakken, immers doen hun niets anders.

  Like

 10. @Willem
  Nee, je bent zeer zeker niet de enige.
  Samen met wat goede vrienden heb ik al bijna 2 jaar geleden besloten om schietlessen te nemen. En zelfverdedigingscursussen gevolgd, met name krav-maga.
  Ook samen voorraden aangelegd van voedsel, waterfilters, overlevingsmateriaal als vuurmakers, vislijnen en haken, messen, kruisbogen etc. En deze op verschillende plaatsen verborgen. We zijn gaan zoeken naar plaatsen die goed verdedigbaar zijn om daar in de buurt ook voorraden te verstoppen (voornamelijk begraven in luchtdichte vaten).
  Intussen ben ik uit Nederland vertrokken, en ben hier opnieuw begonnen, maar dan inclusief vuurwapens. Want de burgeroorlog gaat komen. En wanneer die precies komt weet niemand, maar ik weet wel dat heel Europa weer in de hens zal gaan.

  Liked by 3 people

 11. Geef die gemeentelijke pistolen en tasers.

  Like

 12. templars2017 // februari 18, 2018 om 17:36 //

  Er zijn er veel die zich gaan bewapenen ,aan de groei kun je inschatten hoe diep de vrees voor het onvermijdelijke zit ,aangezien vadertje staat niets toelaat moeten we allen vindingrijk genoeg zijn om ons eigen te kunnen beschermen ,want hulp in die tijd zal er niet zijn………

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Allochtone “problemen” | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s