Nieuw

Jihadpreek in Hoorn

Door: Silvan Schoonhoven

HOORN – Een door Turkije gedicteerde oorlogspreek over jihad en martelaarschap is gisteren voorgedragen in ten minste één Nederlandse moskee. In Hoorn klonk van de preekstoel dat het Turkse leger een heilige strijd voert en dat Turken naar martelaarschap moeten streven.

De Turkse regering wil met het dictaat religieuze steun in de rug geven aan de omstreden aanval tegen Koerden in het Syrische Afrin.

Minister Koolmees (Sociale Zaken) wil de zaak uitzoeken. Als er in moskeeën jihad gepreekt wordt, vindt hij dat ’zeer ernstig’.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1681468/jihadpreek-in-hoorn

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Jihadpreek in Hoorn

 1. Een moskee is geen kerk, maar, volgens erdogan en de islam, een kazerne en de gelovigen zijn soldaten. De democratie is een trein en als wij bij onze bestemming komen stappen wij eruit, lees als wij met genoeg mensen zijn. En dan……..nemen wij de boel over. Eigenlijk is er maar 1 oplossing. Alle moskeeen sluiten en de islam weg uit Nederland en Europa. Wat zal dat een geweldig gevoel zijn.

  Liked by 1 persoon

 2. NederViking // februari 17, 2018 om 17:42 //

  Klopt helemaal Willem.
  De islam is de kanker in onze westerse samenleving. En ze groeit, omdat het wordt toegelaten, ook door toenemende immigratie van islamieten, doordat op uitstappen uit de islam de doodstraf staat, doordat mensen hun religieuze beloning denken te krijgen als ze zich tot de islam bekeren……maar het vebieden van de islam zal een heel groot deel van het toekomstige problem gaan verhelpen. Misschien op korte termijn protesten, gewelduitbarstingen of een kleine oorlog. Maar ik weet zeker als we de islam door laten groeien zoals het de laatste 20jaar heeft gedaan, dan zijn de problemen vele malen groter en misschien wel onmogelijk om op te lossen….de niet-moslims zijn dan in de minderheid…..en zie wat er in het midden-oosten, afrika en indonesie met de niet-islamitische minderheid gebeurd…..

  Liked by 1 persoon

 3. SP en PVV stellen Kamervragen over ‘Turkse Jihad-speech’ in Hoornse moskee

  De SP en de PVV gaan aankomende dinsdag Kamervragen stellen tijdens het Vragenuurtje in De Tweede Kamer. Dat zei SP-Kamerlid Jasper van Dijk zojuist in WNL Op Zaterdag op NPO Radio 1. “Als de lange arm van Erdogan zich uitstrekt tot de moskeeën dan is de grens bereikt.”

  https://wnl.tv/2018/02/17/sp-en-pvv-stellen-kamervragen-turkse-jihad-speech-hoornse-moskee/

  Like

 4. bp633livenl // februari 18, 2018 om 18:16 //

  Ze gaan kamervragen stellen……nou en dat zal Rutte een zorg zijn.
  Net als Ollogren zullen hij wat meewarig glimlachen en gewoon verder gaan met de afbraak van z’n eigen land.

  Liked by 1 persoon

 5. “Minister Koolmees (Sociale Zaken) wil de zaak uitzoeken. Als er in moskeeën jihad gepreekt wordt, vindt hij dat ’zeer ernstig’.”
  Is deze vent een komplete mongool? het is niet “Als” maar “er wordt”
  Hooguit zal er een enkele wezen waar het niet gebeurt( ahum, ok ik geef ze nog een tikkeltje voordeel van de twijfel)
  Duidelijk is deze koolmees niet van planet earth.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s