Nieuw

FAR-LEFT GROUP CALLS FOR MURDERING REPUBLICANS AS REVENGE FOR FLORIDA SCHOOL SHOOTING

A far-left group on Facebook is calling on people to murder Republican lawmakers who support the NRA as revenge for the Florida school shooting.

The unhinged posts appeared on a Facebook group called ‘Milkshakes Against the Republican Party’ in the hours after the massacre at Marjory Stoneman Douglas High School.

“Dear Crazed Shooters, The GOP has frequent baseball practice. You really wanna be remembered, that’s how you do it. Signed, Americans tired of our politicians bathing in the blood of the innocent for a few million dollars from the terrorist organization NRA,” states one of the posts.

Infowars >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 941 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8700 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on FAR-LEFT GROUP CALLS FOR MURDERING REPUBLICANS AS REVENGE FOR FLORIDA SCHOOL SHOOTING

 1. Republikein // februari 18, 2018 om 02:40 //

  Rappe tong.

  Like

 2. Marhammed // februari 18, 2018 om 10:28 //

  ….to murder them….probably with a gun?

  Like

 3. Er lopen veel geschifte mensjes rond in deze wereld, en ze worden steeds agressiever.
  Mocht er in de VS een burger/raciale oorlog komen zal de hele wereld ervan meegenieten. Er staan vele groepen op scherp, met agenda’s om ongelovigen, blanken en anders denkenden of gewoon rijkeren om het leven te brengen.
  Dit is wereldwijd van toepassing….

  Er zijn regeringen die deze situatie ontkennen, ondertussen deze haatsmurfen faciliteren, er meer van binnen halen en iedereen die protesteerd trachten te vervolgen via reguliere en gesubsidieerde organen…..
  We worden een fuik ingeduwd waarbij enkel totale onderwerping het leven mogelijk kan redden, en dat is de officieele kant van het verhaal.

  Als je vrijheid en persoonlijke gedachten en het ontwikkelen van talenten en het creeren van een wereld waarin een stukje sociaal zijn nastreeft ben je verkeerd neergestort in vele landen van Europa. De leiders van de EU willen geen burgers die zelf denken en vrij leven, ze willen onder de duim gehouden eenheden en nummers met een kleine toplaag die alles beslist, HUN toplaag. Die macht gaat door tot het beschikken over leven en dood niet eens meer een punt van discussie is maar een verworven zekerheid.

  Er is naar alle waarschijnlijkheid in de Bilderberg conferenties gesproken over de positie van de bevolking in de toekomst en de rol van de “leidinggevende klasse”, en gezien de manier waarop vele van alle kleuren en geuren politici rennen om deel van die “klasse” te mogen uitmaken vrees ik dat er een draaiboek van massale vervolging ennonderwerping is en dat deze lieden hun vege lijf aan het redden zijn door zo goed mogelijk voor de dag te komen in hun “EU gezindheid”……

  Met de moderne techniek kan in de toekomst een bevolking worden gescheiden in hen die wel en hen die geen “vrijheid” hebben, door bijvoorbeeld digitaal geld te beperken tot gebruik binnen de eigen leefruimte en alleen voor goedgekeurde politiek of geloofs correcte uitzonderingen dit gebruik wereldwijd mogelijk te maken. Dat als gevolg daarvan reizen heel beperkt word. Aan alles zit een maximale capaciteit, en dannbegint het grote scheiden tussen hen die hebben en hen die niet hebben. Het nieuwe Auswitsch heeft geen hekken, de doucheruimte is virtueel, maar de mannen in harnas level lV SSP5 zijn echt en jou licht dat uitgaat ook.

  Die optie van macht en het naar keuze toepaseen is er in de wereld van het electronisch bankieren, zodra de enige manier van betalen nog via de pin pas is….een hele enge wereld, en dat is het positieve scenario…
  De moderne techtniek maakt vele vormen van controle mogelijk en kan individuen op vele manieren opsporen, en er komen er nog meer….combineer DNA maar eens met een apparaten die geuren kunnen waarnemen….en die ingebouwd in drones, palen langs wegen, etc….niemand is meer veilig, behalve hen die tot de “uitverkorenen” behoren….

  Waarom doen mensen mee aan deze ontwikkeling? Het gros van de mensen is gewoon meeloper en oppertunist, hebberig en angstig. Die factoren zijn genoeg om monsters te maken van onderkruipers. En dat is het volk dat een dictatuur recht houd en drasgt, hen zonder eigenwaarde met een enorme angst voor de mensen die wel eigenwaarde hebben.

  En zo komt tweeduizend jaar “religieuze” beschaving terug op het punt van oorsprong, dood en vernietiging, omdat leven en opbouwen voor de meesten gewoon een wereld te ver is…

  Duchesne, disecting Babylon.

  Like

 4. Republikein // februari 18, 2018 om 11:36 //

  K denk van wel want er is verschil, je hebt mensen en vulpotloden en alle kleuren van de regenboog met pot goud.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s