Nieuw

Denemarken: “Ons land blijft Deens!”

Het doel van het Deense regeringsbeleid is dat Denemarken niet als Zweden mag eindigen. Dat zei Mads Fuglede van de Deense regeringspartij, Venstre, toen hij met een Zweedse SVT-journalist het strengere immigratiebeleid van zijn land besprak. Volgens Fuglede zal Denemarken ook in de toekomst Deens blijven.

In een interview met SVT Aktuellt heeft Mads Fuglede het migratiebeleid verduidelijkt dat zijn regering voert, wat tot doel heeft om niet als Zweden te eindigen wat betreft immigratie en integratie.

– De doelstelling van Denemarken is om niet zoals Zweden te eindigen. We willen op verschillende gebieden een aanscherping zien, zodat we het aantal asielzoekers naar ons land terugbrengen, zei hij in het interview, en wees erop dat het verschillende inspanningen zal verrichten om Denemarken “onaantrekkelijk” te maken voor immigranten.

Fuglede wijst er onder andere op dat het met name problematisch is voor asielzoekers die vanuit het Midden-Oosten naar Denemarken komen om alleen van hun bijdragen te leven en parallelle gemeenschappen in het land te creëren.

Hij gelooft ook dat deze immigranten een buitenaardse kijk op vrouwen hebben. Evenzo leidt grote immigratie tot verhoogde criminaliteit en vele andere problemen, vervolgt hij.

Volgens Fuglede weigeren immigranten de Deense normen en waarden te omarmen.

Wanneer de programmaleider van SVT beweert dat de standpunten van Mads Fugled “generaliseren”, antwoordt hij dat “statistieken niet liegen”.

– In tegenstelling tot Zweden hanteren wij statistieken over degenen die misdaden plegen, en we zien dat dit niet uit de lucht komt vallen, zegt de Deense politicus, erop wijzend dat dit een belangrijke kwestie is die serieus moet worden genomen.

De programmaleider van SVT beweert vervolgens dat de oververtegenwoordiging van immigranten in criminaliteit te wijten kan zijn aan “sociaal-economische” factoren, maar dan reageert Fuglede dat “culturele patronen” ook meespelen. Hij wijst er specifiek op dat er geen sociaal-economische factoren zijn die ten grondslag liggen aan de buitenaardse kijk van de immigranten op vrouwen, zonder culturele verschillen.

– Door de meer dan miljoen immigranten die het land in 20 jaar heeft ontvangen is Zweden bezig zich te ontwikkelen tot een Midden-Oosten land, Hij wil dit niet in Denemarken hebben, zegt Fugled. Denemarken blijft Deens, benadrukt hij.

Bron:

http://www.friatider.se/danmark-v-rt-land-ska-f-rbli-danskt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Denemarken: “Ons land blijft Deens!”

 1. Wachteres // februari 17, 2018 om 19:29 //

  De Deense konngin is de enige vorst in Europa met gezond verstand:

  https://www.nrc.nl/nieuws/2005/04/16/vorstin-ziet-de-gevaren-van-de-islam-10470733-a833841

  Vorstin ziet de gevaren van de islam

  De Deense koningin Margrethe II heeft in een geautoriseerde biografie gewezen op wat zij ziet als de gevaren van de islam. De koningin roept moslims in Denemarken op de Deense taal en cultuur te leren.
  16 april 2005

  Volgens Margrethe, die vandaag haar 65ste verjaardat viert, moet weerstand worden geboden aan radicale vormen van de islam. ,,We zijn de afgelopen jaren uitgedaagd door de islam, wereldwijd en lokaal”, aldus de koningin. ,,Het is een uitdaging die we serieus moeten nemen. We hebben het onderwerp te lang laten gaan, omdat we te tolerant waren of te lui.” Volgens de koningin moet iedereen voor zichzelf bepalen of hij tolerant is ,,uit gemakzucht is of uit overtuiging”.

  Liked by 1 persoon

 2. scherpschutter1943 // februari 17, 2018 om 20:59 //

  Eerst zien dan geloven

  Like

 3. Marhammed // februari 18, 2018 om 10:32 //

  Te laat, islam is zoals een kanker, eens je het hebt en niet vernietigd blijft het groeien tot je krepeert ! Islam zal zich nooit aanpassen of integreren, het is verboden door de koran en de pedofiel mohammed!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s