Nieuw

“De kogel komt altijd van links”

Hoe meer ik ervan weet hoe duidelijker het wordt. En als ik dan mensen hoor zeggen; “de kogel komt altijd van links”, dan begrijp ik dat steeds beter.
Want links, de globalisten, de eurofielen, de “goed” mensen, de vele moslims, het politieke kartel in Den Haag dat slaaf is van de EU dat achter de schermen geleid wordt door de rijkste der aarde zoals Soros die op zijn beurt weer de extreem linkse actiegroepen zoals Antifa, Black Lives Matter en andere anti-nationalistische groeperingen financieel injecteert. 

Door Elise Nijmegen


Groepen die erom bekend staan dat ze geweld niet schuwen, net zoals moslims dat ook niet schuwen als hun ideologie dat roept. Kijk naar Hamburg, juli 2017, waarbij zelfs tanks zijn ingezet om het geweld en de haat te temperen…Links verdedigt de waarheid met geweld, dreigementen, intimidatie, het besmeuren en/of in de fik steken van andermans bezittingen en met verkrachtingen en moorden…

Dat in tegenstelling tot de rechtse nationalistisch ingestelde groepen die hun identiteit, cultuur, tradities en Nederlandse normen en waarden willen behouden voor toekomstige generaties Nederlanders zodat zij daar ook van kunnen genieten. Rechtse realistische mensen protesteren ook maar met respect voor… en onderbouwd met feiten. Die vallen linkse demonstranten niet aan en vernielen geen bezittingen en gebruiken geen geweld behalve als verdediging.

Links gedachtengoed wordt gestimuleerd door het politieke kartel door middel en met medewerking van de media, en gesubsidieerd door de EU. En het rechtse gedachtengoed, de stem van de nationale bevolking, de mensen met vaderlandsliefde en respect voor de geschiedenis moeten het zonder al die miljarden subsidie opnemen tegen de vaak dictatoriale maffiapraktijken van links.

Wat wilt u eigenlijk? Hoe ziet u het? Want met deze ondemocratische, eurofiele, pro EU en islam politici aan het roer is de door de politiek gecreëerde tweedeling in onze maatschappij groter dan ooit en wordt ons geen andere keuze gelaten dan een keus te maken. De gulden middenweg is geen keuze meer…

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 945 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on “De kogel komt altijd van links”

 1. bp633livenl // februari 17, 2018 om 12:28 //

  Dat links geweld gebruikt en rechts niet dat zal ons lelijk opbreken want in deze wereld
  is het eten of gegeten worden.

  Like

 2. De tekst valt aan de rechterkant weg.

  Like

 3. Direct na het plaatsen van mijn bovenstaande commentaar is de tekst nu wel geheel zichtbaar.

  Like

 4. scherpschutter1943 // februari 17, 2018 om 17:18 //

  bp633livenl. Leg dat de christenen maar eens uit, die weigeren zich te verdedigen. Bidden helpt niet. Schieten wel.

  Like

 5. bp633livenl // februari 17, 2018 om 17:21 //

  De christenen, tja wat moet je daar nog over zeggen?
  Die worden zelfs gedemoniseerd door hun eigen kerkleiders met de huidige mafia-paus voorop
  Wat moet je dan nog als gehersenspoeld Christelijk stemvee??

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s