Nieuw

Baudet ’wil kritiek totaal negeren’

Foto: Thierry Baudet in de Tweede Kamer. Bron: Tweede Kamer der Staten-Generaal.

Forum voor Democratie (FvD) wil de kritiek dat de partij racistisch is, voortaan negeren. Partijleider Thierry Baudet denkt dat de beste opstelling is, mede omdat de critici toch niet echt naar hem willen luisteren.

Volgens Baudet zijn de tegenstanders van Forum er vooral op uit om zijn partij te beschadigen. Als zij hem van racisme beschuldigen en Baudet ontkent dat op zijn beurt, wat vervolgens opnieuw veel aandacht genereert, zorgt dat er alleen maar voor dat argeloze kijkers toch een link leggen in hun achterhoofd tussen Forum en racisme. En dat is volgens Baudet precies waar zijn tegenstanders op uit zijn. „De burgers die niet zo veel met politiek bezig zijn, daar blijft dan toch een beeld bij hangen over Forum van ’ja, daar was iets mee’.” Terwijl er volgens Baudet dus helemaal niets aan de hand is.

Telegraaf >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9290 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Baudet ’wil kritiek totaal negeren’

 1. polderboy // februari 17, 2018 om 20:42 //

  Ollongren, de sluw en listig met woorden goochelende eigen kweek van de nieuwe heersers van EU ambtenaren managers, belichaamt samen met de louche onroerend goed dealer Pechtold de ruïne van een ooit frisse partij, genaamd D66.

  Van Mierlo zal zich wel in zijn graf omdraaien met die twee graftakken. Nee, daar met hje je inderdaad niks van aantrekken, wat dat soort lui uitkotsen.

  Liked by 1 persoon

 2. Scrutinizer // februari 18, 2018 om 14:32 //

  Beste tegenaanval lijkt me om dezelfde techniek toe te passen.
  FvD zou moeten ijveren voor het referendum en D66 systematisch en stelselmatig ondemocratisch noemen. In wezen de andere partijen ook, maar dan verliest de boodschap aan kracht: dus beste wat ze kunnen doen is zich volledig toespitsen op 1 vijand. Bovendien schrikt dit de andere partijen af: als die zien dat het werkt, zullen ze willen vermijden het volgende target te worden en hun kak inhouden. Dus Thierry, concentreer je energie op 1 tegenstander tegelijk en speel het kamp alzo uit elkaar. Isoleer D66. Divide et impera.

  Liked by 1 persoon

 3. paulzwueste // februari 18, 2018 om 20:21 //

  Polderboy.
  Ik weet dat je het goed bedoeld maar zou je voortaan nog wel het woord “belichaamd” in combinatie met de naam Ollongren gebruiken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s