Nieuw

Afghaanse asiel-sadist was van plan uit wraak zijn 17 jarige ex te verdrinken maar vergat even dat hij zelf niet kon zwemmen

Na een ruzie met zijn vriendin ging een 19-jarige Afgaan compleet door het lint en wilde hij het jonge meisje verdrinken in de Haven. Het 17-jarige meisje wist zichzelf te redden, de Afghaanse sukkel die haar wou verzuipen vergat heel even een klein detail. hij kon zelf namelijk niet zwemmen en kreeg zijn verdiende loon door te verzuipen in het ijskoude water.

Volgens de politie had de Afghaanse asielzoeker zijn 17-jarige Duitse vriendin op 19 december naar de Haven van de Spandauer Bergwall meegenomen en daar zijn 17-jarige Duitse vriendin naar het water geduwd. Daarna sprong de man achter haar aan en probeerde verschillende keren om de jonge vrouw onder water te duwen zodat ze zou verdrinken. Gelukkig voor het meisje mislukte dit. In plaats daarvan slaagde de 17-jarige erin om weg te zwemmen en de veilige oever te bereiken. De hondsdolle man was minder gelukkig, omdat hij niet kon zwemmen werd hij naar beneden gezogen in de Haven waarvan het water maar twee graden koud was.

De gealarmeerde brandweer en waterpolitie waren in staat om de Afghaan uit het water te trekken en hem nieuw leven in te blazen. Daarna werd hij naar de intensive care afdeling van het Virchowkliniek gebracht. Hier kwam hij in een coma terecht., Zonde van al dat belastinggeld (opmerking Bolo)

Volgens het parket lag de man nog steeds in coma, zelfs twee dagen na het misdrijf, zodat hij niet kon worden ondervraagd. Niettemin werd het arrestatiebevel uitgevaardigd “wegens poging tot moord om redenen van basismotieven”.

Op 14 februari, Valentijnsdag, stierf de 19-jarige ten gevolg van zijn verschrikkelijke daad zonder het bewustzijn te herwinnen, zoals de Senaat Justitie administratie op vrijdag bevestigde.

Zijn 17-jarige slachtoffer leed tijdens de moordaanslag aan ernstige onderkoeling, maar bleef voor het overige ongedeerd.

Berliner Kurier

Zou er dan toch een God bestaan die af en toe nog voor een beetje rechtvaardigheid zorgt?

Al is het natuurlijk gewoon het zoveelste bewijs dat jonge meisjes nog steeds onder invloed van het extreem links correcte pro islamitische onderwijs gebukt gaan en om die reden maar niet willen of kunnen begrijpen dat zelfs het eenvoudigste contact met islamitische parasieten je leven van je zelf en andere ernstig in gevaar kan en hoogstwaarschijnlijk ook gaat brengen.

Voor dit meisje van slechts zeventien jaar oud liep het goed af en de wereld is weer bevrijd van een ongewenste levensvorm, een schepsel dat vrouwen ondergeschikt waant en met hen denkt te kunnen doen wat hem, of moet ik schrijven het, goeddunkt.

Leven de beschaving, zucht Bolo

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 940 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

10 Comments on Afghaanse asiel-sadist was van plan uit wraak zijn 17 jarige ex te verdrinken maar vergat even dat hij zelf niet kon zwemmen

 1. ik heb dit stukje hier al eerder gelezen kan dat ???

  Liked by 1 persoon

 2. Claudia M. // februari 17, 2018 om 11:25 //

  @trebor2110
  Ja, maar het goede nieuws is, is dat nu nog maar één keer geld kost, t.w. de begrafenis.

  Liked by 2 people

 3. Wie heeft het nu nog over het verschil in IQ tussen de onderlingen culturen.
  Die islamitische parasiet heeft het IQ van een insect.
  Wat zeg ik nog een lager IQ want zelfs een insect springt niet het water in zelfs als kan het zwemmen.

  Like

 4. oeps klopt zag het vanmorgen staan dus snel even plaatsen voor ik weg moest en niet nagekeken sorry

  Like

 5. Het Merkel tijdperk! een realistisch beeld van het zwembad seizoen 2018 in Duitsland.

  Liked by 1 persoon

 6. Het Merkel tijdperk! een realistisch beeld van het zwembad seizoen 2018 in Duitsland.

  Like

 7. En zou ze wijzer geworden zijn?????

  Like

 8. paulzwueste // februari 17, 2018 om 16:02 //

  Ze is in ieder geval behoorlijk afgekoeld!
  En als je het nog niet wist, nadat je het toch 7 X kon lezen, het meisje was 17 jaar…!

  Like

 9. paulzwueste // februari 17, 2018 om 16:05 //

  Adriaan Jansens.
  Vreselijk.
  Die vrouwen leren het nooit.
  Wat is er mooier dan met zo’n bonk spieren in het park te schuifelen, daarna arm gestolen, verkracht en zwaar mishandeld weer alléén te zijn.

  Op naar de volgende…

  Liked by 1 persoon

 10. ieznogoedh // februari 18, 2018 om 18:11 //

  Op 14 februari, Valentijnsdag, stierf de 19-jarige ten gevolg van zijn verschrikkelijke daad zonder het bewustzijn te herwinnen.

  God straft en is kennelijk heel wat ahkbarder dan die satanischa allah.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s