Nieuw

20-jarige Afghaan met soa voerde 13-jarig meisje dronken en verkrachtte haar op openbaar toilet

Foto ter illustratie

Zweden – Een 20-jarige Afghaanse vluchteling wordt momenteel aangeklaagd voor een verkrachting van een minderjarig meisje in het winkelcentrum van Hallsberg verleden jaar december. Omdat de man besmet is met een seksueel overdraagbare aandoening wordt het misdrijf als bijzonder ernstig beschouwd.

Op 18 december vorig jaar heeft de aangeklaagde man, staatsburger van Afghanistan en in behoefte van een tolk in Perzisch, het 13-jarige meisje op een openbaar toilet in Hallsberg verkracht.

De man heeft eerst het meisje bij school opgewacht, om daarna bier en whiskey te kopen die hij haar aanbood, toen het meisje dronken genoeg was van de alcohol, vergreep hij zich aan haar.

De officier van justitie is van mening dat de 13-jarige in een bijzonder kwetsbare situatie verkeerde, omdat ze op dat moment zwaar dronken was. Volgens een alcoholtest na de verkrachting had het meisje een ruime 1,9 procent alcohol in het bloed.

Verschillende mensen waren getuigen dat het meisje dronken was, maar de 20-jarige man heeft verhinderd dat ze haar hielpen.

Niemand heeft echter de verkrachting zelf gezien.

De politie heeft ook DNA-sporen van de man op het meisje vastgelegd.

Omdat de man is besmet met een seksueel overdraagbare veel voorkomende ziekte neemt de officier van justitie deze verkrachting zeer serieus op , schrijft NA.

De Afghaanse man, geboren in 1997, heeft erkend dat hij in het toilet was, maar ontkent dat hij wist hoe jong het meisje was, en dat hij haar heeft verkracht.

De officier van justitie eist dat de man na het uitzitten van zijn vonnis moet worden uitgezet, en het hem 10 jaar verboden wordt om naar Zweden terug te keren.

Bron:

http://www.friatider.se/20-rig-afghan-s-p-ner-13-rig-flicka-och-v-ldtog-henne

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on 20-jarige Afghaan met soa voerde 13-jarig meisje dronken en verkrachtte haar op openbaar toilet

 1. jackvanderveen // februari 18, 2018 om 01:37 //

  Geroyeerd van sociale uitkeringen gedurende 10jaar zal men bedoelen. Dat uitzetten en forbidden entry zal wel meevallen: brief dat dit crepaille binnen 30dagen het land dient te verlaten zal het wel worden. Dit op straffe van de volgende brief. En vele verkrachtingen later mogelijk toch een geboeide gratis vlucht naar zijn Afghanistan, alwaar hij bejubeld zal worden voor zijn verkrachtingsactiviteiten.

  Like

 2. templars2017 // februari 18, 2018 om 17:31 //

  Of ze gaan het gaan geloven dat het meisje het zelf gewild heeft waardoor verkrachting elke waarde verliest ,het zal jou dochter maar zijn ,13 jaar …………………….

  Like

 3. ieznogoedh // februari 18, 2018 om 18:16 //

  Tsja, dat wordt een taakstraf en een cursus hoe om te gaan met vrouwen. Door zijn afkomst kon die man niet begrijpen dat dat meisje niet verkracht wilde worden of … mocht hij erop vertrouwen, immers, ze ging samen met hem aan de drank (wellicht een dom sletje?) dat ze wel in was voor wat lichamelijke geneugtes.

  Like

 4. paulzwueste // februari 18, 2018 om 20:09 //

  Bij zo’n zaak vraag ik mij altijd af of dat meisje ook familie heeft…?

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Heeft “zoiets” nog recht op leven? | toodlessss
 2. Afghaanse kinderverkrachter beweert dat hij christen is geworden – vermijd daarom deportatie

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s