Nieuw

Zijlstra weg, maar Nederland gaat door met gevaarlijke Russofobie en oorlogshitserij

Russofobische overheid en media onderstrepen dat Nederland feitelijk geen democratie meer is – Aangiften wegens discriminatie tegen D66 leider Pechtold wegens racistische opmerkingen over Russen

screenshot YouTube

Analist Finian Cunningham stelt voor The Strategic Culture Foundation dat minister Halbe Zijlstra (foto) mogelijk is afgetreden omdat de regering Rutte bang is dat zijn aanblijven een negatieve invloed zou kunnen hebben op het referendum over de sleepwet, dat in maart wordt gehouden (maar waarvan het kabinet heeft aangegeven zich sowieso niets van aan te trekken).

Zijlstra’s leugens over Putin staan niet op zichzelf, maar vormen deel van een zorgvuldig door de overheid en media aangewakkerde Russofobische campagne, met volledig ongegronde beschuldigingen aan het adres van het Kremlin. Nederland gaat ook na Zijlstra onverminderd door met de oorlogshitserij voor de NAVO, en stelt daarmee willens en wetens al onze levens in de waagschaal.

Te midden van het schandaal dat Zijlstra tot aftreden dwong liet premier Mark Rutte zich ontvallen dat zijn minister van BuZa ‘een grote fout’ had gemaakt, maar dat ‘een leugen geen doodzonde is’. De voor een derde termijn ‘hoogste baas’ van het land vindt klaarblijkelijk dat liegen ‘bij het vak’ hoort. Daar heeft het volk hem overigens al vaker op betrapt, maar nooit op afgerekend.

Zijlstra’s leugens vormden onderdeel van een al jarenlange anti-Russische campagne van Den Haag en de massamedia, een die uiteindelijk zeer ernstige gevolgen kan hebben voor de vrede in Europa. Ze kunnen zelfs gekarakteriseerd worden als officiële oorlogshitserij, wat volgens de Nürnberg principes een halsmisdaad is.

XanderNieuws >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.009 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9275 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Zijlstra weg, maar Nederland gaat door met gevaarlijke Russofobie en oorlogshitserij

 1. Deze tante heeft een missie. “Alles uit Rusland is fake”. Moet gezegd van Bilderberg.
  https://mobile.twitter.com/Co0ontje/status/964778375758925824/photo/1

  Like

 2. Niet de minister, maar de ambtenaren op het departement maken het beleid. en die blijven altijd zitten. Als een minister wél beleid wil maken, zullen ze het tot hun laatste snik traineren als het beleid hen niet bevalt. De doctrine is: Rusland=fout en gevaarlijk.

  Liked by 2 people

 3. paulzwueste // februari 17, 2018 om 18:03 //

  Ach.
  Maak je niet druk
  Helemaal niet belangrijk.
  Nederland is alleen maar belangrijk als het meedoet met de machtigste machthebber.
  En weet je, voorlopig zitten we fout.
  Dus helemaal niks belangrijks te ontdekken…

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. NWO – Oorlog met Rusland is een must | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s