Nieuw

Vergeet het Nederlands, leer Arabisch

Het bezoek van een Marokkaans minister aan Brussel ging niet onopgemerkt voorbij. Niet zozeer het bezoek zorgde voor ophef, maar wel een voorstel van André Flahaut, PS-coryfee en tegenwoordig minister van Begroting van de Franse Gemeenschap.

Hij wil het Arabisch promoten via het Franstalig onderwijs in dit land. Volgens hem is het ‘een kwestie van respect en een extra stap om met elkaar samen te leven’. Dat is een merkwaardige redenering. Is het niet net een kwestie van respect om eerst de landstalen te leren? En laat dat nu net iets zijn waar het Franstalig onderwijs nog nooit in geslaagd is: Franstaligen Nederlands leren.

Doorbraak >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9267 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Vergeet het Nederlands, leer Arabisch

 1. templars2017 // februari 16, 2018 om 23:45 //

  Maar wie zegt dat wij samen willen leven met die voddekoppen, typisch links gedachten goed, het is hetzelfde als kapituleren , kapituleren zonder één daad van werkelijke weerstand.

  Liked by 1 persoon

 2. Ik blijf Fransen een nepvolk vinden. Willen steeds anderen de les lezen maar zijn zelf te dom om iets echt te presteren.

  Liked by 1 persoon

 3. Stap 1: Fransen leren Arabisch. Stap 2: ze lezen de Koran. Stap 3: een totaal verbod op varkensvlees. Marine Le Pen had gelijk.

  Liked by 1 persoon

 4. bp633livenl // februari 18, 2018 om 17:03 //

  Natuurlijk weer een Waal van de parti sosialiste

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s