Nieuw

[ONDERZOEK] ‘Misbruikmoskee’ Borgerhout spreekbuis IS-prediker

Tarik Ibn Ali

Vorige week viel de gerechtelijke politie een moskee in Borgerhout binnen. Een vooraanstaand bestuurslid van de El Fath moskee in de Ranstraat zou immers een minderjarig meisje hebben aangerand in het gebedshuis. Vandaag drijft meer ongure informatie naar boven. De El Fath moskee blijkt namelijk verschillende malen een forum te hebben gegeven aan een islamistische haatprediker die samenwerkte met terreurgroep IS.

Afgelopen dagen werd Borgerhout opgeschrikt door de onthulling rond de El Fath Moskee. Een bestuurder van de moskee zou namelijk een minderjarig meisje misbruikt hebben. Hij zou op de koop toe gechanteerd geweest zijn met videomateriaal hiervan door de toenmalige imam. Op basis van nieuwe informatie,verzameld door Jihad-kenner Peter Velle, blijkt echter nog meer. Een zekere Tarik Ibn Ali (ook gekend als Tarik Chadlioui), verdacht van het rekruteren van strijders voor de islamistische terreurgroep IS, was immers tot voor kort een graag geziene gast bij de moskee.

Jonas Naeyaert, Sceptr >>

Zie ook:

‘Dubbel slachtoffer’ haat-imam Tarik Ibn Ali opgepakt

Populaire haatprediker doet ramadan-tournee in Antwerpen

Omstreden imam bij inzamelingsactie moskee Gouda

PVV-Almere: “Burgemeester had moskee niet moeten openen”

Gouda schoffeert burgers

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9290 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on [ONDERZOEK] ‘Misbruikmoskee’ Borgerhout spreekbuis IS-prediker

  1. Dat had ik nou nooit gedacht.

    Like

  2. Borgerhout bij Antwerpen is op weg een NO GO zone te worden, het vroegere dorp is een en al moslim…….alle oorspronkelijke bewoners zijn er vrijwel vertrokken.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s