Nieuw

Brit die tegen ISIS vocht beschuldigd van terreur

Aidan James, via Facebook

A British man who fought against so-called Islamic State in Syria has been charged with three terror offences.

Aidan James, a father-of-one from Formby, Merseyside, appeared at Westminster Magistrates’ Court on Friday.

The 27-year-old had been fighting alongside the YPG Kurdish militia.

He has been charged with one count of the preparation of acts of terrorism and two counts of attendance at a place used for terrorist training.

The court heard that Mr James left the UK on 26 August 2017, travelling to Iraq via Jordan.

He later travelled to Syria, the court was told.

Mr James was arrested on his return to the UK at Liverpool Airport on 14 February.

BBC >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 945 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8738 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Brit die tegen ISIS vocht beschuldigd van terreur

 1. templars2017 // februari 16, 2018 om 23:39 //

  Veel gekker moet het niet worden ,de wapens opnemen tegen de terroristen maakt je automatisch ook een terrorist.
  Dan moeten de geschiedenisboeken ook allemaal bijgesteld worden ,dan zijn de verzetsmensen in de tweede wereld oorlog in feite allemaal nazi’s ,veel geekker moet het niet meer worden……

  Liked by 1 persoon

 2. Rutte verklaarde “wij zijn in oorlog met ISIS ,maar een Nederlander die tegen IS ging vechten ,kreeg geen ridderorde als zijnde een verzerzetsheld ,maar raakte zijn Nederlandschap kwijt ,dat gebeurde vorig jaar ,ik schaam me dood tegenover deze held ,dat ik ,en heel Nederland dit heeft laten gebeuren !!

  Liked by 2 people

 3. Islamitisch terrorisme is de olie waarop de macht van de EU drijft…..of beter, hun macht blijft in stand door terrorisme en instabiliteit binnen onze grenzen te halen en te laten gedijen.

  Ooit gehoord van een regering die de belangen van hun EIGEN burgers op de eerste plaats had?
  Ik ben nog zoekende binnende EU, enkel Nieuw Zeeland en Noorwegen komen in de buurt…..Zwitserland….die hebben ook al stom genoeg Islam en alles wat ermee binennkomt geimporteerd….

  Waarom wij zulke smeerpijpen hebben als “leiders” ? Komt omdat ze anoniem zijn en blijven, omdat wij wel weten hoe ze heten en welke pukkels en andere uitslag in hun gezicht en hun ziel te vinden is maar niet weten waar hun huis woont….denkt U dat een Rutte of Pechtold zonder bewaking en met hun bedstee algemeen bekend nog uw belangen durven verkopen? Denk zomaar dt ze dan de burger echt ontmoeten, met verplicht zulln meoten luisteren naar de grieven van die burger.
  Wie macht wil uitoefenen zal rekening moeten houden met het principe dat ieder zijn deel moet krijgen, wat in het geval van de burger wil zeggen dat stabiliteit, veiligheid en het niet constant geplukt worden enkele van de pijlers zijn waarop de wereld is gebouwd. Geen respect zonder respect te geven, en het is overduidelijk dat genoemde figuren geen enkel respect hebben voor ons, de eigen burgers. Laten wij hun normbesef eens gaan hanteren en ook gewoon brutaal aanschuiiven bij hun avondeten, hun vakantieadres en hun plaspauze. Tussen hun lakens, voor wie durft…

  Begrip opbrengen komt van het geven van een gezicht aan iets, in ons geval is het hard nodig dat de Nederlandse burger een gezicht krijgt, een persoonlijk schrikbeeld en een waarschuwing de burger niet te negeren voor politici. Een enge man of vrouw met scherpe tanden onder het bed, een stok achter de deur om democratie ook de grond terug te geven waarop ze wel kan werken. Enkel een sterk onaantastbaar tegengewicht kan politici in het gareel houden.

  Alleen dan zijn zaken zoals een grondwet en christelijke morele afwegingen nog iets waard.

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s