Nieuw

Alle Turkse moskeeën in Nederland roepen op tot gewelddadige jihad

Mooi dat we dat een keertje duidelijk hebben. Wij roepen al langer dat moskeeën kazernes zijn, omdat alle moskeeën verplicht gemodelleerd zijn naar de eerste moskee van Mohammed en dat was een sharia-rechtbank, wapenopslagplaats en jihadcommandocentrum.

De strijd van het Turkse leger is een heilige oorlog, een jihad. Een preek vol oorlogszuchtige taal staat vrijdag op het programma in alle 140 Turkse moskeeën in Nederland die zijn aangesloten bij het Turkse Ministerie voor Godsdienstzaken. Turkije lijkt op die manier steun te geven aan de aanval tegen Koerden in het Syrische Afrin.

„Ons heldhaftige leger vecht voor onafhankelijkheid en onze toekomst”, zo luidt het dictaat uit Ankara. „Zeg geen ’doden’ tegen hen die zijn gedood op de weg van Allah. Het zijn leiders. Eer aan onze heilige martelaren die hun ziel opofferen voor onze waarden.”

Nog niet duidelijk is of de Nederlandse imams het dictaat gaan uitspreken. Het volgen van de lijn uit Ankara is wel gebruikelijk. Telegraaf >>

Mijn volksvertegenwoordiger roept op tot het ontmantelen van Diyanet en tot het sluiten van de vijandelijke kazernes:

De oproep lijkt weinig kans te maken bij het huidige jihadkabinet dat al 60 miljoen overmaakte naar de koppensnellers van Al-Qaeda om de enigen die tegen ISIS vochten te onthoofden.

Haatzaaien en oproepen tot geweld is in Nederland geoorloofd zolang het maar uit naam van de Islam gebeurt en je je kan verschuilen achter de ‘vrijheid van godsdienst’.

Turkije, een NAVO-bondgenoot, is voor de tweede keer een aanvalsoorlog op buurland Syrië begonnen. Terwijl de Ottomanen lafjes vluchtelingen als menselijk schild gebruiken en raketten afvuren vanuit vluchtelingenkampen, vechten de Koerden dapper terug.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9288 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Alle Turkse moskeeën in Nederland roepen op tot gewelddadige jihad

 1. Filmpje bij New York Times, 8 dagen Syrië lijkt wel WW-III:

  Like

 2. paulzwueste // februari 16, 2018 om 20:00 //

  EAls z’n strijdmacht binnenkort door de dappere Koerden gedecimeerd is zal Erdogan als een laffe getrapte hond uit Syrië wegvluchten.
  Let maar op wat er gaat gebeuren.

  Het begin van het einde van Erdogan.
  Amerika neemt ’n afwachtende houding in en zal z’n troepen onder geen beding uit Syrië terugtrekken… ook al schreeuwt Erdogan nu nog zo hard.
  Als Erdogan wankelt zullen ze ingrijpen.

  Liked by 1 persoon

 3. Dan moeten al die Turken maar lekker terug gaan om mee te strijden en te sterven. In ieder geval niet meer terug komen a.u.b.

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Erdogan, Turkije, Koerdistan, moord, religie en wij… | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s