Nieuw

The FBI, CIA and NSA say American citizens shouldn’t use Huawei phones

Pixabay.

U.S. intelligence agencies issued a stern warning to Americans: Do not buy smartphones made by Chinese tech companies Huawei or ZTE.

Top officials from the CIA, NSA, FBI and the Defense Intelligence Agency testified in front of the Senate Intelligence Committee that the Chinese smartphone makers posed a security threat to American customers.

Republican Senator Tom Cotton of Arkansas asked the group to raise their hands if they would recommend private American citizens use products or services made by Apple competitor Huawei or smartphone maker ZTE. None of them did.

FBI Director Chris Wray explained why it is an issue for companies and local governments to use Huawei or ZTE products and services.

Read more:

http://money.cnn.com/2018/02/14/technology/huawei-intelligence-chiefs/index.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on The FBI, CIA and NSA say American citizens shouldn’t use Huawei phones

 1. Lol wat een bullshit story hangt die gast op zeg hahahahhaha.
  De echte reden dat ze niet willen dat je een chinees ding koopt is ze kunnen de ontwikkelaar niet onder druk zetten om een backdoor af te geven en dus zijn ze moeilijker te tappen en te hacken voor de overheid . (Jammer he geen grip op de chinese markt) 🙂
  En wat die zogenaamde security expert in dat filmpje lult is absolute bullshit propaganda in de achtergrond op scherm ooh een cyber atack hahahahaha wat een clowns
  Dus het design van de chip heeft een zwak punt waar men gebruik van zou kunnen maken .
  Nou ik zou zeggen kom dan maar even met een lijst om welke chips het gaat en laat maar zien dan is het probleem zo opgelost en hoef je niet over 15/20 jaar te lullen clown .
  Maarja die lijst hebben ze niet want dan moeten ze ook met het bewijs komen en bronvermelding om het te bewijzen . kon wel eens lang gaan duren lol

  Liked by 1 persoon

 2. Scrutinizer // februari 15, 2018 om 00:54 //

  Nou, het lijkt me simpel:
  Zorg dat zo weinig mogelijk info lekt naar “je eigen” overheid, dus als Chinees koop je best een apple en als Amerikaan best een Huawei.
  Overigens ook als Europeaan, lijkt me.
  Whatsapp zou encrypted zijn, hoor je wel eens.
  Wel, als dat zo was, hadden ze het wel verboden (onder het mom van kinderporno/terreur/witwassen/overige klassieke excuses) dus reken maar dat de overheid over een backdoor beschikt. En juist door herhaaldelijk te jammeren dat het encrypted is, zet het mensen aan onvoorzichtig te zijn in hun communicatie terwijl big brother meekijkt.
  China heeft een eigen variante nl. Wechat.
  Ook hier geldt: ik zou Chinezen aanraden Whassap te gebruiken en Westerlingen juist Weichat.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s