Nieuw

Het meisje huilde en vroeg hem te stoppen – “Het is feest!” zei Mohamed en ging verder

Politiefoto van de slaapkamer waar het meisje werd verkracht. © Polisen

Een 19-jarige man uit Afghanistan is veroordeeld voor verkrachting van een minderjarig meisje in Västervik. Tijdens de verkrachting huilde het meisje en vroeg hem om te stoppen. Maar Mohamed antwoordde alleen maar “het is een feestje” en bleef haar penetreren. Het vonnis werd een gevangenisstraf van enkele maanden en een korte periode van uitzetting.

Op 17 november 2017 nodigde het onbegeleide vluchtelingkind Mohamed, die beweert in 1998 geboren te zijn, drie mensen uit op een verjaardagsfeest in zijn appartement in Västervik. Tijdens het feest verkrachtte hij een minderjarige.

Mohamed beweerde dat de geslachtsgemeenschap van beide kanten vrijwillig was. Maar de rechtbank is van mening dat getuigen, ondervragingen en technisch bewijs de man tegenspreken, schrijft de krant Västerviks.

Het meisje wat het slachtoffer van Mohamed werd, die ze nog nooit eerder had ontmoet, vergezelde hem samen met haar vriendin naar het huis van de Afghaan om zijn verjaardag te vieren.

Het was ongeveer 21:00 uur toen ze binnenkwamen en werden onthaald met taart en sterke drank. De vriendin van het meisje en de vriend van Mohamed dronken zoveel dat ze moesten overgeven, en ook het meisje en Mohamed waren dronken.

Alle vier rookten, dronken en dansten in het appartement en de asielzoekers grepen de hoofden van de meisjes en dwongen hen elkaar te kussen.

Vanaf het moment dat het meisje en Mohamed hun respectievelijke vrienden verlaten, gaan de verklaringen uit elkaar, schrijft de rechtbank.

Het meisje heeft tijdens het politieverhoor verklaard dat Mohamed haar bij de nek greep en haar in de slaapkamer duwde, waar ze werd verkracht. Mohamed duwde haar op bed, greep haar vast, trok haar kleren uit, duwde zijn vingers in haar vagina en dwong haar om orale seks op hem uit te voeren. Daarna gebruikte hij zijn lichaamsgewicht om tegen haar wil vaginale geslachtsgemeenschap uit te voeren.

Tijdens de verkrachting raakte het meisje in paniek, huilde en zei verschillende keren “nee, stop”. Mohamed reageerde met te zeggen: “Het is een feestje.” Daarna ging hij verder met haar te penetreren.

Haar vriendin kwam de kamer binnen en deed het licht aan. Het meisje dacht dat ze gered zou worden, maar plotseling werd het licht weer uitgeschakeld en de deur gesloten. Daarna draaide Mohamed haar op de maag en vervolgde de verkrachting. Hij ging op zijn knieën en duwde zijn penis in haar mond.

Toen beet ze in zijn penis om te laten merken dat ze niet wilde, waardoor de Afghaan geïrriteerd en boos werd, en de kamer verliet.

Nadat het meisje het appartement had verlaten en haar vrienden had ontmoet, vertelde ze de volgende dag aan haar moeder wat er gebeurd was, en het incident werd bij de politie aangemeld.

Mohamed heeft aan de Migratiedienst verklaard dat hij in Pakistan is geboren, dat zijn familie daar woont en dat hij zijn hele leven nog nooit in Afghanistan heeft gewoond.

De openbare aanklager schrijft in zijn rapport dat Mohamed tot de minderheidsgroep van Hazara’s behoort en een sjiitische moslim is. Hij heeft drie jaar SFI (Zweeds voor Immigranten) gevolgd en een jaar op de middelbare school in Zweden gezeten.

Mohamed is door de districtsrechtbank Kalmar veroordeeld voor verkrachting. Het vonnis was vier maanden gevangenisstraf, evenals uitzetting voor vijf jaar. Hij moet ook 12.000 euro smartengeld aan het meisje betalen.

Bron:

http://www.friatider.se/flickan-gr-t-och-bad-honom-sluta-det-r-fest-sa-mohamed-och-fortsatte-v-ldta

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6686 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

6 Comments on Het meisje huilde en vroeg hem te stoppen – “Het is feest!” zei Mohamed en ging verder

 1. scherpschutter1943 // februari 14, 2018 om 17:57 //

  Met mijn methode van verkrachtingspreventie zal geen enkele moslim meer een vrouw kunnen penetreren.
  Men is in het westen helaas te laf om deze methode toe te passen. Moslims hebben daar geen moeite mee. Maken elkaar af als ratten. Klopt ook wel want het zijn ratten.

  Liked by 1 persoon

 2. Vier maanden gevangenisstraf en dan kan hij weer vrolijk verder gaan.
  Met dank aan de politici,

  Liked by 1 persoon

 3. bp633livenl // februari 14, 2018 om 21:21 //

  Hier is niks vreemds aan want men weet toch onderhand dat moslims heilig verklaard zijn en dat nog wel vanaf juni 1975

  Like

 4. antiislamnu // februari 14, 2018 om 23:20 //

  Vieze asielparasiet heeft fistfucking in ze reed nodig met een olifanten poot.
  Het zelfde geld voor die rechters

  Like

 5. vergezelde hem samen met haar vriendin naar het huis van de Afghaan om zijn verjaardag te vieren. Hier ging het al fout.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s